Digidexo.com

Hvordan få brystene Større uten kirurgi eller medisiner

Den kvinnelige bryst kommer i en rekke størrelser. I moderne vestlige samfunn, er store bryster ofte forbundet med økt seksuell attraktivitet. Visse kunstige og kirurgisk hjelp av brystforstørrelse, inkludert implantater, har blitt populært. På grunn av innholdet av brystvev, øke størrelsen på brystene uten kirurgi eller medisiner er vanskelig.

Bruksanvisning

Tast pubertet. Brystene begynner å utvikle seg og bli større når en jente kommer inn i puberteten, og de vil fortsette å utvikle og forstørre for om de neste fem årene. Når den er ferdig modenhet er oppnådd på rundt 18 år, er bryststørrelse i hovedsak satt.

Become gravid. Graviditet forårsaker et skifte i hormoner som produseres av kroppen, og melkekjertlene i brystene begynner å forstørre i påvente av å produsere melk etter fødselen. Etter fødsel, vil brystene hovne opp for å imøtekomme melk forsyning, og de vil bli forstørret til avvenning av babyen er fullført. Når melken er ikke lenger produseres, vil brystene sakte tilbake til sine pre-graviditet størrelse.

Gain vekt. Brystene er primært består av fettvev, så når du øke fettreserver i kroppen din, vil brystene vanligvis bli større med en proporsjonal andel. Med mindre du er undervektig til å begynne med, og legger ekstra vekt til kroppen din - mens det kan gjøre brystene større - er ikke et sunt valg.

Tips og advarsler

  • Ingen muskler er innenfor brystene, slik at ingen mengde mosjon vil gjøre brystene større. Imidlertid kan visse øvelser som styrker brystmuskulaturen, som støtter brystene, bidra til å løfte brystene og gjøre dem vises større.
  • Ingen krem, lotion eller klær kan gjøre brystene større.