Digidexo.com

Vitamin Vann analyse

Vitamin Vann analyse


Vitaminwater er en ikke-kullsyreholdig drikke produsert av Glaceau, som eies av Coca Cola. Coke har siden blitt saksøkt over selskapets helsepåstander som synes å være misvisende.

Vitamin Water

Vitamin kommer i en rekke varianter. Noen av disse smaker inkludere Dragon, Kiwi-jordbær og grønn te. De Formula 50 smaken smaker som drue og ble oppkalt etter og godkjent av rapperen 50 Cent (Curtis Jackson.)

Sukker

Vitamin sier at de er et alternativ til "sukkerholdige leskedrikker", men drikken inneholder opptil 32.5g av krystallinsk fruktose, som er sukker laget av maismel. Marion Nestle, professor i ernæring ved New York University, sier disse ekstra sukker er ikke nødvendig hvis du drikker drikke av helsemessige årsaker.

Ernæring

Forskere har funnet ut at drinker med "intens sødme" er vanedannende for noen drinkers. Ifølge Margo G. Wootan, Director of Nutrition politikk ved Center for Science i Public Interest, markedsfører Coke Vitamin å vises sunnere enn andre drikker som inneholder sukker.

Vitaminer

Mange folk drikker Vitamin fordi de tror det er sunt for dem. Wootan sier, i en artikkel publisert av Scienceline, som "legger til vitaminer og mineraler til junk food gjør ikke det sunt."

Vanlig vann

Ifølge Katherine Zeratsky, RD, LD en ernæringsfysiolog ved Mayo Clinic, enkeltpersoner som regelmessig spiser balanserte måltider og / eller ta multivitaminer har ingen grunn til å drikke Vitamin. Zeratsky bemerker også at hvis noen er ute etter en drikk med lite kalorier som er sunt, er det best å drikke rent vann.