Digidexo.com

Rock Crystal Healing

Bergkrystall er også kjent som bergkrystall eller kvartskrystall. Det blir ofte kalt "master healer" for sin påståtte evne til å rense og rense kroppen og stimulere immunforsvaret. I praksis er det antatt at bergkrystall kan gjenopprette balansen til de fysiske, mentale, emosjonelle og åndelige plan. Den kan bæres som smykker eller plassert strategisk på nightstands eller kaffebord eller andre egnede steder for å gi maksimal effekt.

Kilder

Landene som produserer bergkrystall er Australia, Brasil, Tsjekkia og India. I dag er det eksportert over hele verden og i etterspørselen etter sine kraftige fysiske og metafysiske kvaliteter.

Historie

Bergkrystall har vært forbundet med healing siden antikken. Egypterne anså det for å være hellig, som gjorde flere indianerstammer. Krystallglass sies å lagre og avgi god energi og for å beskytte mot negative krefter, i det vesentlige fungerer som både en mottaker og en sender for positiv energi.

Korrigerer Ubalanse

Noen skoler tanke mener at bergkrystall stimulerer helbredelse ved å korrigere en ubalanse av negativ energi i kroppen som fører til forhold som søvnløshet, angst, Parkinsons sykdom, revmatisme, blindhet og kreft. Ved å korrigere ubalansen gjennom kanalisering positiv energi, er bergkrystall sies å legge til rette for restaurering av god helse, og deretter for å beskytte kroppen mot spredning av sykdom.

Gjenoppretter Alignment

Et annet syn er at kroppen skal være kontinuerlig på linje med en positiv energikilde (også referert til som hvitt lys) for å fungere godt. En frakobling fra den hvite lyskilden er antatt å være årsaken til kroppslige plager. Bergkrystall sies å ha evnen til å omstille kroppen til å motta denne pågående strøm av positiv energi, og ved å gjøre det, for å fjerne sykdomsfremkallende blokkeringer som hindrer systemet fra å fungere normalt.

Formasjoner

Det finnes ulike kategorier av naturlig kvarts krystallformasjoner, hver tildelt spesielle helbredende egenskaper. For eksempel er buet kvarts sies å korrigere ubalanser i energiflyten til fordel for menneskekroppen, mens hvitkinn krystaller hjelpe emosjonell utvikling ved å gi innsikt i mellommenneskelige relasjoner. Det er bro krystaller, Celtic Kvarts og kvarts klynger. Kvarts krystaller under andre navn inkluderer ametyst, Cat Eye, citrin, jaspis og tourmaline.