Digidexo.com

Recovery Time for tilbake kirurgi på en svulmende plate

Recovery Time for tilbake kirurgi på en svulmende plate


En svulmende plate kan føre til ryggsmerter og muskelsvakhet. Hvis ikke-invasive behandlinger ikke har hjulpet, kan ryggoperasjon være din neste alternativ. Utvinning tid vil avhenge av hvilken type ryggoperasjon du gjennomgå.

Svulmende Disc

En svulmende plate oppstår når en av demping plater som skiller ryggvirvlene herniates. Den myke gel inne platen presser gjennom veggen platens og kan legge press på nærliggende nerver.

Diskectomy

Under en diskectomy, vil kirurgen fjerne den skadede platen. Recovery tar vanligvis ca to uker. Hvis hun trenger for å fjerne deler av bein sammen med platen under ryggen operasjonen, vil din utvinning tid være lenger (omtrent fire måneder).

Spinal Fusion

Spinal fusjon er en form for ryggoperasjon som kan behandle en svulmende plate. Restitusjonstid for denne prosedyren er ca fire måneder, som vil tillate bein i ryggen for å helbrede.

Komplikasjoner

Komplikasjoner på grunn av sikkerhets kirurgi kan øke utvinning tid. For eksempel, en infeksjon krever din kirurg for å åpne kirurgisk innsnitt for å drenere bort pus.

Betraktninger

Hvis du er eldre, dårlig helse eller en røyker, vil din utvinning tid for ryggoperasjon på en svulmende plate være lengre.