Digidexo.com

High Protein dietter og den hyppig urinering

Nesten alle matvarer og drikkevarer er laget av karbohydrat, protein og fett. Ifølge Dietary Reference Intake (DRI) anbefalinger, er prosent av totale kalorier hver av disse næringsstoffene bør bidra til dietten 45-65% karbohydrater, 10-35% protein og 20-35% fett. Når en individuell forbruker en diett som er vesentlig lavere enn karbohydratet, og større enn det anbefalte proteinområde, er resultatet ofte en hyppig trang til å urinere. Økningen i urinproduksjonen er forårsaket av ekstra avfall dannes når kroppen bryter ned protein for energi.

The Body Water Content

Menneskekroppen i gjennomsnitt består av to tredjedeler vann. For eksempel inneholder en 160-kilos person omtrent 12 liter vann. Vann er et essensielt næringsmiddel, og er fordelt over hele kroppen i blod, mellom og i cellene, i muskel og ben, og er til og med funnet i fett. På grunn av det høye volum av vann som finnes i kroppen, visse medisiner, nivåer av fuktighet og høy-protein dietter kan i stor grad forandre kroppsvekt.

Karbohydrater er den foretrukne energikilde

Kroppen foretrekker å anvende karbohydrater og fett for energi. Kroppen kan forbrenne og skape energi fra karbohydrater mye mer effektivt enn protein. Protein i form av kjøtt og melk er en økonomisk kostbar kilde til energi i forhold til korn. Kroppen vil heller bruke protein til å gjenoppbygge muskelvev, fylle hormoner og enzymer og regulere blod PH. Når karbohydratinntak er utilstrekkelig kroppen må stole primært på fett til energi i et forsøk på å bevare protein for mer viktige kroppsfunksjoner.

Ketoner

Når kroppen er tvunget til å bruke fett som hoveddelen av sin energikilde, er ketoner dannes. For at kroppen for å effektivt skape energi fra fett, blir små mengder av glukose er nødvendig. I fravær av tilstrekkelig glukose, stopper fettstoffskiftet midtveis og ketoner er gjort. Mens muskler og noen vev kan bruke ketoner for energi, de er bare vant til å bruke dem i små mengder.

Symptomer på Ketose

Et minimum på 50 til 100 gram av karbohydrater er nødvendig daglig for å forebygge ketose. Når inntaket faller under disse beløpene. Resultatet er en opphopning av ketoner i blodet. Symptomer inkluderer kvalme, tretthet, tap av appetitt og ketoacidose, og en potensielt dødelig tilstand der pH i blodet er betydelig redusert. Den enkelte kan også oppleve dårlig ånde. Som blodet stiger, prøver kroppen å kvitte seg med overflødige ketoner gjennom økt urinproduksjon. Dette kan føre til dehydrering, som er en viktig årsak til at høye protein dietter oppmuntre høyt væskeinntak.

Ikke sikker eller effektiv

Høye protein dietter som en metode for vektreduksjon er ikke trygt, de er heller ikke effektivt i det lange løp. Forståelig folk vil ha en tendens til å spise mindre når de er i en tilstand av ketose på grunn av kvalme og dårlig matlyst. Men de vil også brenne mindre energi, som dehydrering som resulterer i trøtthet reduserer deres energiforbruk.