Digidexo.com

Hjem tiltak for å redusere kolesterolet

Hjem tiltak for å redusere kolesterolet


Kolesterol kommer i to former: gunstige high-density lipoproteiner (HDL) og hjerte-skade low-density lipoproteiner (LDL). Hvis du har blitt diagnostisert med høye nivåer av low-density lipoproteiner (LDL), eller "dårlig" kolesterol, legen din vil trolig foreslå at du begynner å kontrollere din LDL-kolesterolet med riktig kosthold og mosjon. Selv om det er flere kolesterolreduserende medikamenter på markedet, kan du balansere dine nivåer av godt og dårlig kolesterol naturlig, med hjem rettsmidler og god ernæring.

Vann

Drikk minst åtte glass vann hver dag for å stimulere nyrene og hjelpe kroppen din skylle ut giftstoffer, inkludert overflødig "dårlige" kolesterolet. Tilsett saften av en presset løk til ett glass vann hver dag for å hjelpe rense blodet og regulere hjerterytmen. Legg en teskje av fersk malt koriander til ett glass vann hver dag for å senke kolesterolnivået i blodet, og stimulerer nyrene å frigjøre giftstoffer.

Mud

Påfør en gjørme pakke på magen en gang om dagen for å forbedre fordøyelsen, leverfunksjon og nyre ytelse. Dette oppmuntrer ikke bare kroppen til å skille ut giftstoffer som er lagret i fettcellene, det er også en nyttig måte å redusere den samlede stress og bedre hjertefunksjon.

Diett

Spis en diett rik på high-fiber, lav-kolesterol matvarer, slik som hele korn, solsikkefrø, belgfrukter, havregryn, epler, grønne bladgrønnsaker, brun ris, magert kjøtt, valnøtter, mandler, lechicin, hvitløk og soya. Unngå fet eller høy kolesterol matvarer som rødt kjøtt, bacon, egg, innmat, full-fett ost, smør og vegetabilske oljer. Prøv å unngå mat som er svært bearbeidet eller laget av raffinert hvete, mel eller sukker. Begrens gluten inntaket, og holde seg til naturlige ingredienser når det er mulig.

Te og tilskudd

Kok 10 stokker av kanel en gang om dagen i fem kopper vann, tilsett en teskje honning, og drikke det som en varm te. Kok to teskjeer koriander i to kopper vann to ganger om dagen, sil blandingen, og drikke det som te. Ta fiskeolje kapsler før sengetid hver natt for å bidra til å senke nivåene av triglyserider og "dårlig" kolesterol. Ta indiske bedillium kapsler en gang om dagen for å opprettholde kroppens HDL til LDL ratio av kolesterol.