Digidexo.com

Type te å bruke med høy-Kolon Klyster

Klyster bruker væske inn i endetarmen for å tømme tarmen for avføring, giftstoffer og parasitter. En høy colonic klyster - også kjent som hydroterapi i tykktarmen eller kolon vanning - behandler hele tykktarmen. Mens vann er hovedbestanddelen av en hvilken som helst klyster, kaffe og te ulike typer kan også anvendes. En høy colonic klyster krever bruk av spesialutstyr og bør kun utføres av en kvalifisert fagperson, mens det er mulig å utføre en vanlig te klyster hjemme. Spør colonic terapeut hvilke typer te hun tror vil fungere best med utgangspunkt i dine mål.

Kamille te

Kamille te er laget av kamille blomst. Det har lenge vært brukt som et medisinsk middel for mange plager, blant annet tarmgass, stress, mage og tarmforstyrrelser, og diaré. Kamille teposer, som er lett tilgjengelig på supermarkeder og helsekostbutikker, kan være nedsenket i vann og brukes i hjemmet klyster. Oppskrifter er allment tilgjengelig på nettet.

Green Tea

Grønn te inneholder en høy andel av antioksidanter, som er kjent for å bidra til å senke risikoen for hjertesykdom, slag og visse typer kreft. Som nevnt på Enema Web, grønn-te klyster har fordelen av å få antioksidanter nesten umiddelbart inn i blodet, noe som gjør dem mer effektive enn å ta te muntlig.

Kattemynte Tea

Mynte er kjent som et beroligende bestanddel; men du bør aldri bruke det når du er gravid som det har vært knyttet til abort. Ifølge Enema Web, kan en kattemynte-te klyster bidra til å redusere feber og bidrar også til å rehydrere kroppen. Det anbefales som en god ingrediens å bruke hvis du har diaré.