Digidexo.com

Tegn på røyke Cannabis

Tegn på røyke Cannabis


Cannabis - mer ofte referert til som marihuana - er USAs mest brukte illegale stoffet, ifølge National Institute on Drug Abuse. Mens ofte brukt som et rusmiddel, cannabis kan også lovlig brukes til medisinske formål i 15 stater og District of Columbia fra januar 2011, som angitt på ProCon hjemmeside. Uavhengig av det tiltenkte formålet av cannabis, er det allment akseptert at langvarig bruk kan ha negativ innvirkning, så det er verdt å vite de typiske tegn på å røyke det.

Eye Utseende

Se på øynene til den mistenkte bruker for tegn på bruk av cannabis. En av de mest merkbare tegn på marihuana er blodskutte øyne; kan imidlertid øyedråper kunne klare dette opp. Elevene kan også bli utvidet og de beste øyelokkene mer hengende enn normalt. En samlet trøtt eller glassaktig blikk i øynene kan tyde på marihuana bruk.

Tørste og sult

Ifølge Middlebury College i Vermont, er sterk tørste et tegn på bruk av cannabis. Dette er først og fremst på grunn av sin tendens til å dehydrere slimhinnene i munn og svelg. Cannabis kan også øke appetitten, spesielt for søt mat.

Oppførsel

Cannabisbruk kan påvirke flere merkbare aspekter av atferd. En person under påvirkning av cannabis mitt har problemer med å konsentrere eller ta en unormalt lang tid å svare på spørsmål. For noen brukere kan upassende eller overdreven latter forekomme. Andre tegn å se etter inkludere en samlet svak holdning, dårlig dybdesyn og langsomme bevegelser.

Legemiddelutstyr

Hvis det er mulig, se deg rundt på soverommet eller kjøretøy av den mistenkte cannabis brukeren. Elementer som sigarett rullende papirer, rør eller Bongs er en meget sterk indikator på cannabisbruk. Også små plastposer eller beholdere med frø eller den grønne og frodige marihuana rester er enda mer åpenbare tegn. Cannabis frø er vanligvis små, omtrent 1/16 til 1/8 tomme i diameter, med en oval form, og en brun eller grønn farge.