Digidexo.com

Hvor lenge bør en baby sove i en bassinet?

Hvor lenge bør en baby sove i en bassinet?


Ved hjelp av en bassinet er en personlig preferanse at mange foreldre velger for enkelhets skyld, enkel tilgang og overvåking av deres nyfødte. Foreldre er ofte forvirret med hensyn til hvor lenge barnet deres kan sove i en bassinet og ved å følge produsentens retningslinjer, kan forhindre personskade eller skade skjema oppstår under bassinet bruk.

Funksjon

I løpet av de første ukene og månedene, foreldre til nyfødte foretrekker å sette sine barn i en barnevogn for å sove. Dette tillater at foreldrene lett tilgang til babyen i midten av natten for mating og overvåking.

Typer

Det finnes en rekke bassinets som varierer i pris og funksjoner. Elegante modeller inkluderer musikk, lys og vibrasjon alternativer.

Time Frame

Babyer bør være i stand til å sove i en bassinet til de er fire måneder gamle eller overstige vektgrense på bassinet.

Fordeler

Bassinets er kompakt, lett bærbar og gir en lunere sovemiljø for nyfødte, sammenlignet med større Cribs.

Betraktninger

Sørg for at du følger bassinet produsentens guiden vektbegrensninger. Hvis din bassinet ble overlevert til deg 20 pounds er en generell vekt å flytte barnet til en større seng eller barneseng. Utnytte elektroniske ressurser som American Academy of Pediatrics nettsted for å lære mer om nyfødte sover alternativer (se ressursene nedenfor).

Advarsel

Når du velger en bassinet, sørg for basen er bred for støtte hvis noen humper inn i den og se etter en modell som er godt støttet på bunnen for å hindre kollaps.