Digidexo.com

Hvordan bli kvitt en Second Chin

Hvordan bli kvitt en Second Chin


En annen hake, også referert til som en "dobbelthake", kan være vanskelig på din selvfølelse. Doble chins er ofte grunn til å være overvektig, selv om aldring spiller en hånd også. Den beste måten å smelte bort et sekund hake og få tilbake selvtilliten er ved å gjøre endringer i livsstilen din. Ikke bare trenger du å betale strengere oppmerksomhet til kosthold, men du må også bli mer mobile.

Hvordan bli kvitt en Second Chin

•  Reduser inntaket av mat for å fremme total kroppsvekt tap. Spore kalorier for en hel dag for å få din nåværende inntak og redusere dette beløpet med 500 til 1000 kalorier. For eksempel, hvis du i dag spiser 2500 kalorier, vil det nye inntaket være enten 2000 eller 1500. Hold deg til en strengere diett hvis du ønsker å miste haken raskt. Skjære tilbake av disse mengder vil føre til omtrent 1 til 2 kg. av den totale vekt-tap i en uke.

Reduser inntaket av usunn mat, særlig de som er høy i natrium. Høy-natrium matvarer kan føre til vannretensjon som vil gjøre din dobbel hake ser mer fremtredende. Spis matvarer som er så naturlig og sunt som mulig som frukt, grønnsaker, hele korn, magre meieriprodukter og magert kjøtt. Disse matvarene har en lav energitetthet som betyr at de fylle deg opp, men er lave i kalorier.

Øk måltid frekvens for å øke stoffskiftet og holde appetitten i sjakk. Spis frokost, så spiser små, balanserte, sunne måltider hver to til tre timer for resten av dagen, for eksempel kalkunbryst på wholewheat brød med salat og tomat.

hydrat kroppen din og spare kalorier ved å drikke vann. Drikker som brus, blandede drinker, øl, vin, sukret te og dessert kaffe er alle høyt i kalorier som kan hindre deg fra å miste vekt. Drikk vann i stedet og ha et glass med hvert måltid for å fylle deg opp.

Velg en type kardiovaskulær trening du liker og trene tre eller fire dager i uken. Alle former for cardio brenne kalorier og bidrar til vekttap, noe som vil hjelpe deg å miste din dobbel hake. Plukk en type trening som jogging, sykling, trappetrinn klatring, step aerobic, hoppe tau eller elliptisk trening. Sikt på 45 til 60 minutter med trening per treningsøkt.

Løft vekter. Vekt trening bygger muskler som har en positiv effekt på din hviler metabolic rate. Velg øvelser som er rettet mot alle de store muskelgruppene og arbeider ut to eller tre dager i uken. Sikt på 10 til 12 reps per sett og gjøre tre eller fire sett for hver øvelse.

Utfør en dobbel hake øvelse hver kveld før du sovner. Ligge med ansiktet opp med hodet hvilende på puta og kroppen din komfortabel. Løft hodet frem og brette haken inn mot brystet. Hold denne posisjonen i to eller tre sekunder, sakte senke hodet og gjenta 20 til 25 ganger. For en variant, plassere en tennisball mellom haken og brystet og klem det med haken din.