Digidexo.com

Hvordan bruke naturlig progesteron krem ​​Under perimenopause

Som kvinner alder og nå perimenopausal fasen av livet, det er en merkbar nedgang i hormonproduksjon. Dette resulterer i en hormonell ubalanse, noe som skaper østrogen dominans og fører til en rekke ubehagelige symptomer som hetetokter og menstruasjonsforstyrrelser. Ettersom disse symptomene kan være forstyrrende eller ubehagelige, mange kvinner som ønsker å unngå bivirkningene av tradisjonell hormonerstatnings slår i stedet for bruk av naturlig progesteron krem. Når det brukes riktig, kan naturlig progesteron krem ​​lindre mange perimenopausal symptomer og bidra til å regulere menstruasjonssyklusen. Følgende er en grunnleggende retningslinje for bruker mest naturlig progesteron kremer under perimenopause.

Bruksanvisning

•  Ta kalenderen og merke ned den første dagen av menstruasjonsblødning. Dette vil bli betraktet som dag 1.

Rengjør påføringsstedet med såpe og vann, noe som gjør at den er fri for andre kremer eller oljer som kan hemme opptaket av naturlig progesteron krem.

Bruk, om morgenen Dag 12, ¼ eller ½ ts. av naturlig progesteron krem ​​til halsen, innsiden av lårene, hender, bryst, indre armer, bryst, mage eller føtter. Sørg for å gni kremen inn i huden til den er helt absorbert.

Påfør ¼ eller ½ ts. av naturlig progesteron krem ​​til en annen av de tynne-skinned områder på kroppen nevnt i trinn 3. Dette må gjøres på kvelden samme dag, Dag 12, vanligvis rett før sengetid.

Gjenta trinn 3 og 4 neste dag og natt. Fortsett denne gjentakelsen gjennom kvelden Dag 26.

Tips og advarsler

  • Da vil fortsette å rotere stedet for anvendelse av naturlig progesteron krem. Avhengig av alvorlighetsgraden av de perimenopausal symptomer opplevd, enten ¼ eller ½ ts. av kremen kan anvendes. Det er ofte lettere å bruke kremen etter rensing ansiktet eller bading.
  • For sensitive eller allergiske individer, kan det være best å utføre en patch test ved å anvende den naturlig progesteron fløte til den side av ansiktet for å sjekke for følsomhetsreaksjoner.