Digidexo.com

Vitaminer som forårsaker Hair & Nail Growth

Venter på hår og negler til å vokse kan være en møysommelig prosess. Ved å legge enkle vitaminer til kosthold, kan du øke veksten av hår og negler. Det vil ikke skje over natten, men med konsekvent bruk av vitaminer vil du legge merke til hår og negler ikke bare vokser raskere, men også økende i sunnere.

B-vitaminer

En mangel på B-vitaminer kan forårsake negler å ikke bare mangel på vekst, men de kan også bli skjør og bryte enkelt. Mangel på B12 spesifikt kan forårsake negler å være mørk og tørr. B-vitaminer er også viktig for håret helse, for å hindre brudd og oppmuntre til ny vekst. B12 kan tas som et vitamin av seg selv eller kan finnes i muslinger, lever, fisk, egg, ost, blant andre matvarer.

Protein og Folic Acid

Ved å øke protein og folsyre inntak, kan du føre ditt hår og negler til å vokse raskere. Hvis du mangler i protein og folsyre, vil du være mer utsatt for å henge negler og kan se hvite bånd på tvers av neglene.

Beste Vitaminer for negler

MSM er en stor vitamin å forårsake spiker vekst. MSM er funnet i mange plante-og dyrevev. MSM hjelper Nourish hår, negler og hud. Biotin er et vitamin kjent for å hjelpe i hår og spiker vekst. Omega-3 fiskeolje er en annen stor vitamin kilde hvis du ønsker å påskynde spiker og hårvekst.

Vitamin C og hårvekst

Vitamin C er spesielt er nyttig når det vokser håret ditt som det hjelpemidler i hodebunnen sirkulasjon og helse, ifølge Phillis Balch, CNC. Et direkte resultat av dette er sunnere hår, mindre brekkasje og raskere vekst.

Beste Vitaminer for hårvekst

Svovel hjelper til med produksjonen av keratin, noe som er viktig for å vokse ut håret. Det hjelper også å fremme tykkere og blankere hår. Jod som et mineral bidrar til å regulere skjoldbrusk hormoner, og dermed hindre håravfall og tørt, sprøtt hår.