Digidexo.com

Hvordan bruke affirmasjoner for å miste vekt

Hvordan bruke affirmasjoner for å miste vekt


Mange har opplevd den forvandlende kraften av positive affirmasjoner. Deres negative tankegang blir omprogrammert og de finner sitt liv på vei i den retningen som de alltid har ønsket. Affirmasjoner gi hjernen din de verktøyene som trengs for å motivere kroppen din til å endre, inkludert muligheten til å gå ned i vekt.

Hvordan bruke affirmasjoner for å miste vekt

•  Bestem deg for hvilken type affirmasjoner som du ønsker å bruke. Noen mennesker liker affirmasjoner som er skrevet ned på papiret, mens andre bruker en CD med positive affirmasjoner spilt inn på det.

Opprett et skript. Velge ord som du vil bruke for å motivere deg til å gå ned i vekt nøye. Affirmasjoner som du kan bruke inkluderer "Kroppen min har en sunn form og jeg veier rett mengde" eller "Jeg vil gå ned i vekt i dag." Hold affirmasjoner positiv og upbeat.

Lytt eller se på affirmasjoner konsekvent. Du bør bruke affirmasjoner flere ganger om dagen for at de skal være effektive.

Permit din underbevissthet til å ta over. Slapp av mens du ser på eller lytte til affirmasjoner og la dem sive inn i din underbevissthet. Ditt sinn vil bli trent til å svare på dine ord.

Hold negative tanker i sjakk. Eventuelle negative bilder som du har om kroppen din vil runge i din underbevissthet og hindre dine vekttap mål.

Se de pounds smelte bort. Du vil begynne å spise mindre fordi hjernen din har blitt opplært til å føle seg tilfreds med mindre mat. Din nye positiv tankegang vil også øke ditt ønske om å begynne å trene på en jevnlig basis.

Hint

  • Hvis du har problemer med å skrive dine egne affirmasjoner, kan du se på nettet på nettsteder som Daily Affirmations som tilbyr gratis affirmasjoner som du kan bruke.
  • Ikke bruk en aksept som "jeg er ikke feit, jeg er ikke feit." Dette vil faktisk bevege negativ tenkning og overbevise kroppen at det er faktisk fett.