Digidexo.com

At Home Skin Tag fjerning

En hud tag er en godartet vekst som rager ut fra huden, ofte et resultat av hyppig og overskudd av friksjon på huden. Det forekommer ofte mellom hudfolder, og selv om smertefritt, kan det bli irritert. Skin tags vanligvis ikke krever fjerning med mindre de viser seg å være en stor estetisk problem. Det er flere måter du kan forsøke å fjerne hud kodene dine hjemme.

Hjem Behandlinger

En lege kan fjerne en hud tag er gjennom en prosess som kalles ligering. Han vil knytte en liten tråd rundt roten av huden tag, kutte av sin blodforsyning og effektivt drepe den. Denne prosessen kan bli forsøkt hjemme ved hjelp av en liten del av tanntråd.

En annen mulig behandling er kryoterapi, eller fryser huden tag til et punkt der det faller av. Selv om dette er best utføres av en lege, det er over-the-counter Kryoterapi alternativer, for eksempel Dr. Scholls vorte fjerning. Selv primært brukes for vorte fjerning, kan de ha samme effekt på hud koder.

Amoils

SkinTagHelp.com tilbyr en helt naturlig metode for å fjerne hud koder uten smerter - Amoils. Påføres huden tag med en Q-tip, fører til at medisiner veksten å falle av eller flasse bort. Ingrediensene er sagt å være en blanding av "naturlige oljer", selv om nettstedet ikke fordype deg i en bestemt detalj. Amoils er ikke invasiv og forårsake liten eller ingen bivirkninger, men deres effekt er primært basert på anekdotiske bevis og bruker attester.

Advarsler

Før du prøver noen hjemme behandling for hud koder, sørg for å diskutere med legen din risiko og mulige komplikasjoner forbundet med en hjemme-behandling som normalt utføres av en lisensiert lege. Naturlige behandlinger funnet på nettet er tilsynelatende ufarlig, selv om folk noen kan oppleve bivirkninger av oljene i ingrediensene. Diskuter med legen din sikkerhet for disse metodene før du bruker dem.

Alle andre metoder for å fjerne hud koder, for eksempel gjennom kirurgi eller elektrokirurgi (brenne dem av), kan føre til potensielle komplikasjoner hvis det ikke gjøres under tilsyn av en lege.