Digidexo.com

Mat som hjelper til med lavt blodsukker

Mat som hjelper til med lavt blodsukker


Hvis du har en tendens til å lide av lavt blodsukker, kalt hypoglykemi, være forberedt til enhver tid fordi lavt blodsukker kan føre til svakhet, svimmelhet og med tap av bevissthet.

Å være forberedt betyr at du har noe lett tilgjengelig å spise som kan heve og stabilisere blodsukkeret.

Fakta

Når blodsukkeret ditt er lavt, bør du spise mat som er omfattet av komplekse karbohydrater. Komplekse karbohydrater er absorbert på lavere hastighet enn enkle karbohydrater. Den langsomme absorpsjonen bidrar til å stabilisere deg blodsukkeret uten en skarp topp i blodsukkernivået ditt.

Karbohydrater

Matvarer som inneholder komplekse karbohydrater inneholder grønnsaker, korn, frukt brød og pasta.

Matvarer som inneholder enkle karbohydrater kaker, kjeks kaker og paier.

Høye Fibers

Konsumere mer fiberrik mat. Når du spiser mat med høyt fiber, er karbohydrater du forbrukes absorberes saktere. Noen matvarer med høyt fiber inkluderer hvete, brokkoli, kål, poteter, gulrøtter og epler.

Drikkevarer

Unngå å drikke alkohol, for alkohol kan føre til at blodsukkeret til å slippe. Du bør også prøve å unngå mat og drikke som inneholder koffein.

Det er bedre å spise frukt i stedet for å drikke en fruktdrikk med sukker.

Annet

Noen krise ting du kan spise eller drikke som vil hjelpe med lavt blodsukker er biter av hard candy (fem eller seks stykker), 5 til 6 oz. av vanlige ikke-diett brus, 1 ss. av gelé eller sukker eller tre glukosetabletter.

Glukosetabletter er tilgjengelige uten resept på de fleste apotek.