Digidexo.com

Legemidler for Infant Gas

Legemidler for Infant Gas


Hvis babyen gråter, urolighet eller holde deg våken om natten på grunn av gass smerter, vil du finne en lettelse raskt. Men før du hodet til stoffet butikken, er det noen ting du hva du skal vite.

Årsaker

Baby-gassen kommer fra svelger luft mens sykepleie, drikker fra en flaske eller gråte. Noen ganger sykepleie babyer også utvikle gass på grunn av noe deres mor spiser, og formel-matet babyer kan få gass fra sin formel.

Mat Cures

Finne den underliggende årsaken til gass er alltid den beste ideen. Bytte til en flaske for gassy babyer (som Dr. Brown) og gjennomgang av flaske-fôring teknikker er et godt mål også. Mødre som sykepleier eller uttrykke sin melk bør holde en matdagbok og eliminere matvarer fra kostholdet, en etter en, som kan føre til sine spedbarn gass smerter. Disse inkluderer meieriprodukter, myse, hvete, kasein, mais, egg, fisk, egg, peanøtter og koffein.

Formel-matet babyer bør byttes til et produkt for babyer med gass eller kolikk symptomer. Vanligvis er disse har brutt ned melkeproteiner.

Gass Drops

Mens du prøver å finne kilden babyens gass, er det helt trygt å prøve en over-the-counter babyen gass medisinering. Den aktive bestanddel i den sikreste av dem er simetikon, som skummer opp i kroppen og teoretisk hjelper burps å komme ut lettere. Selv om medisinske studier viser blandede resultater med denne typen medisiner, mange foreldre sverger til det.

Imidlertid, når gass og simetikon beveger seg inn i fordøyelseskanalen, kan resultatet bli mer smerte. Simetikon har også null effekt på tarmgass. For best resultat bør simethicone tas etter hvert måltid.

Gripe Water

Mange gripe farvann som selges omfatter natriumbikarbonat (eller natron). Natron fungerer ved å motvirke magens syrer, og fungerer best for midlertidig lindring av sure oppstøt - ikke gass. Det er imidlertid løse FDA retningslinjer for bruk av natron i gripe vann og natron kan føre til bivirkninger som en ubalanse av elektrolytter. Faktisk, hvis du leser en natron boks, de fleste si ingen under 5 år bør konsumere innholdet.

Homeopatiske Drops

Det finnes også homeopatiske medisiner som kan hjelpe barnet ditt. Carbo vegetabilis og Cuprum mettalicum kan bidra til å lette gass smerter i noen babyer, mens andre remedier stole på ingredienser som mynte, ingefær og kamille, som kan fungere for mildere tilfeller av luftsmerter. Igjen, bør det utvises forsiktighet da disse legemidlene ikke er regulert av FDA.