Digidexo.com

Hvordan ta vare på en elefant Ear Washer

The Elephant Ear Washer er et verktøy som brukes i klinikker og medisinske fasiliteter for å fjerne ørevoks oppbygging. Flasken parti holder varmt vann, mens utløsermekanismen tvinger en forsiktig strøm av vann gjennom en liten engangsspissen, som er plassert på innsiden av øret. Ørevoks løsnes og vasket ut, i et fat under patientâ € ™ s øre, av den pulserende vannstråle som produseres hver gang brukeren trekker avtrekkeren. The Elephant Ear Washer er laget av plastkomponenter, og er enkelt å rengjøre og vedlikeholdes.

Bruksanvisning

•  Demonter Elephant Ear vaskemaskin etter hver pasient, for rengjøring. Fjern den brukte øreproppen og kast den. Skyll flasken og sprøytemekanismen i en 10 prosent hydrogenperoksyd-løsning, eller en annen fortynnet, bakteriedrepende oppløsning.

Snu flasken av Elephant Ear vaskemaskin på et håndkle slik at overflødig vann kan renne. Plasser spraymekanismen på håndkle og la begge komponentene lufttørke.

Tomme innholdet i Elephant Ear Washer bassenget, hvis bruker, i en vask og skyll med den samme 10 prosent hydrogen peroxide løsning. Tillate bassenget lufttørke.

Oppbevar Elephant Ear vaskemaskin i et egnet område hvor det ikke vil bli knust, punktert eller skadet av andre forsyninger. Pass på at slangen ikke blir klemt eller bøyd.

Tips og advarsler

  • Sjekk Elephant Ear Washer rutinemessig for sprekker eller punkteringer i flasken eller slangen. Sjekk utløser mekanisme for å sikre at det er i brukbar stand før hver bruk.
  • Ikke demontere terminal montering som fester slangen til spraymekanismen.