Digidexo.com

Mat du kan spise som vil hjelpe deg Tan

Mat du kan spise som vil hjelpe deg Tan


Betyr skyggen av brunfargen avhenge av maten du spiser? Noen vil hevde at mat og spising har ingenting å gjøre med tanning kroppen din, men andre, inkludert noen eksperter, si at maten du spiser gjør faktisk hjelpe kroppen din å tan. Mens leger fraråder for mye soling, kan du øke din tanning potensial ved å spise visse matvarer. Faktisk kan du hindre tanning ved å velge feil mat ved neste måltid.

Mango og annen frukt

Mango er høy i vitamin A, som fremmer tanning i huden din ved å tiltrekke solens stråler til å gi deg en sunn glød. Andre frukter som inneholder vitamin A er fersken og meloner. Vannmeloner, spesielt, ikke bare tilby vitaminer, men er også fulle av vann, noe som er viktig når utsette kroppen og huden for solen. Vannet hjelper hydrat huden mot solens varme. Vitamin B og B6 finnes i vannmelon boost tanning evner i huden din.

Gulrøtter og Andre vegtables

Rå gulrøtter, som er høy i karoten, tilbyr den beste fordelen for å skape en vakker brunfarge. Beta karoten i gulrøtter omdannes av kroppen til vitamin A, som armer huden mot solbrenthet og gir den med næringsstoffer for å beskytte seg selv. Karoten hjelper støtte melanin, som er ansvarlig for mørkere hud mot sollys. Det er også brukt i kunstige tanning produkter. Andre grønnsaker, som paprika, squash eller tomater, kan prep huden for soling også.

Egg

Egg er rike på vitamin A, B, D og E som er regenererende og gjenopplive til kroppen og huden. Plommen i egget tilbyr andre revitaliserende ingredienser som B6, Omega-3 og Omega-6 fettsyrer, som prep huden for soling. Legg litt ost, spesielt hvit ost, beriket med kalsium til kosthold og soling potensielle økninger. Kalsium-rik mat har en tendens til å hjelpe deg brunfarge raskere.

Grillet mat

Grilling mat kan bidra til å øke tanning fordeler så lenge de er forberedt på riktig måte. Børsting kjøtt og fisk med olivenolje, rødvin, soyasaus eller balsamicoeddik er en tanning booster. Grillingen holder kjøttet magert og olivenolje inneholder revitaliserende og regenererende egenskaper når man gnir direkte på huden, men enumettet fett kan hjelpe huden fra innsiden ved å holde det ordentlig hydated og sunn. Ved grilling mat, holde seg borte fra sitrus, persille, Chevril og karse, eller du kan reversere din innsats for solbrenning huden.