Digidexo.com

Hvor å Test en spyttprøve

Hvor å Test en spyttprøve

Spyttprøver kan testes for en rekke årsaker, blant annet for å fastslå farskap. Legen din kan be om at du samler en spyttprøve for å sjekke hormonnivået, eller det kan være lurt å teste en spytt prøve selv hvis du prøver å forutsi eggløsning ved å se etter en ferning mønster. Uansett hvilke grunner, innsamling og testing av en spyttprøve er en ganske enkel oppgave.

Hvor å Test en spyttprøve

Samle Spytt til laboratorietest

Åpne test-kit pakken og lese de vedlagte retninger, eller gjennomgå instruksjonene gitt til deg av legen din. Du ønsker å finne ut om prøven må samles på et bestemt tidspunkt på dagen, hvis du trenger å faste før samle prøven, eller hvis du trenger å følge noen spesielle prosedyrer knyttet til sin samling.

høste dine spyttprøve som anvist av test-kit pakken. Hvis du trenger å fylle en liten tube med spytt, spytte inn i røret til den når streken. Hvis du trenger å pensle innsiden av kinnet ditt, gjør du det og sørge for at pinnen er fullt mettet med spytt.

Tett samling pakken nøye for å unngå lekkasje, deretter sende inn testsett i eller slippe den av på et medisinsk laboratorium som instruert av legen din. Legen din vil ta kontakt med resultatene av testen.

Testing Spytt for ferning

Åpne test mikroskop og lese de vedlagte instruksjonene. Finn lysbildet der spytt bør plasseres for analyse, og rengjør den. Du ønsker å sikre at det er fritt for støv og rusk.

Plasser en liten mengde spytt på test lysbilde. Prøv å samle en liten mengde spytt på tungen, og deretter la det dryppe på lysbildet. La raset tørt i luften.

Plasser lysbildet under mikroskopet og justere fokus, slik at du kan se de tørkede krystaller på glasset. Hvis du er i nærheten av din eggløsning dato, krystaller bør tørke i et mønster som likner bregner, som betyr at du kan være fruktbar. Hvis du ikke er i nærheten av eggløsning, krystaller bør se mer kubikk, nesten som saltkorn.

Hint

  • Hvis munnen føles tørr og du har problemer med salivating, prøve å drikke et glass vann omtrent en time før du samler spytt. Du kan også prøve å forberede en aromatisk måltid på kjøkkenet like før du har tenkt å samle prøven; lukten og tanken på mat bør stimulere spyttsekresjon. Ikke spise måltid før du har samlet prøven din.
  • Nøyaktigheten av testing spytt for å forutsi eggløsningen varierer. Spyttprøver bør ikke brukes for prevensjon.