Digidexo.com

Hvordan Trim en Aloe Vera Plant

Den helbredende effekten av aloe vera har vært kjent i århundrer. "Den første kjente dokument for å nevne Aloe Vera som en helbredende anlegget ble funnet i nærheten av mesopotamiske byen Nippu. En sumerisk leirtavle dateres til år 2200 f.Kr. beskriver det som en plante av stor helbredende kraft", siterer www.aloe-vera- health-benefits.com (se referanser 1). Aloe har mange flotte bruksområder for helbredelse ikke bare brannsår, kutt og skrubbsår, men også mage sår, munnsår og forkjølelsessår. Den beste måten å bruke aloe er fersk, rett fra planten. Når anlegget er potted, kan den brukes for en rekke helbredende komponenter; alt du trenger å gjøre er å vite hvordan man skal trimme bladet.

Bruksanvisning

•  Skjær et blad på den ytre del av anlegget som ligger nærmest til jord. Ved hjelp av en skarp kniv, kuttet bunnen av bladet i en vinkel.

•  Plasser blad på kanten av beholderen, med åpningen vendt inn i beholderen. Dette vil gi sap å renne ut, slik at alle som er igjen i bladet er aloe gel.

Skjær tuppen av bladet av og legg den på et skjærebrett. Ved hjelp av kniven "fileten" bladet, skjæring langs kantene av den. Trekk bladet i to når det er kuttet.

Bruk en teskje, scoop opp gel på innsiden av bladet.

Påfør gel til noen sår, brannsår, kutt, infeksjoner, etc., på kroppen der det trengs.

Hvis all aloe ikke blir brukt, kan bladet være pakket inn i et ark av aluminiumsfolie og plassert i kjøleskapet. Den aloe kan brukes i flere dager etter at bladet har blitt kuttet.

Tips og advarsler

  • Den saft, som er gul, kan anvendes i tillegg. Imidlertid er sap mest brukt som et avføringsmiddel, så ikke svelges det mindre nødvendig.