Digidexo.com

Hva er behandlingen for magesmerter?

En magesmerter oppstår i området ligger fra de nederste ribbeina og mellomgulvet til bekkenbenet. Magesmerter er et symptom for en rekke forhold, så er det viktig å vite hvordan man skal behandle dem. Magesmerter som ikke er oppkast, feber, blødning passerer ut eller brystsmerter kan behandles hjemme. De som har andre komplikasjoner krever et besøk til legen.

Heat

For de som behandler magesmerter i hjemmet, er en av de beste behandlinger for å oppvarme smerte. Plasser en varmepute på magesmerter eller prøv soaking i et varmt bad for å lindre smerte.

Smertestillende midler

Hvis du bestemmer deg for å få en over disk smertestillende da være sikker på å få en paracetamol som Tylenol, Panadol eller Liquiprin. Unngå ibuprofen som Advil, Motrin og Midol. Ibuprofen kan faktisk gjøre smerter i buk og mage området enda verre.

Antacida

Det er noen over-the-counter antacids som kan hjelpe magesmerter. Tums, Maalox og Pepto Bismol er alle gode antacids for magesmerter. Hvis magesmerter er alvorlig nok til å se legen, så en lege kan også gi pasienten en drikk som inneholder enten en syrenøytraliserende eller noen form for smertestillende medikamenter.

Medisinsk behandling

Hvis magesmerter er alvorlige nok til å se en lege da behandlingen vil avhenge av legens diagnose. I ekstreme tilfeller kan pasienten trenger operasjon, men det er også mulig at legen vil bare gi pasienten et skudd, antacida eller en smertestillende medikamenter.