Digidexo.com

Hvordan å berolige en tann verke & Infeksjon

Hvordan å berolige en tann verke & Infeksjon


Den medisinske betegnelsen på en tannpine er odontalgia. En person anses å ha en tannpine når det er smerter i eller rundt en tann. Det er flere grunner til en person kan oppleve en tannpine. Hulrom, tannkjøttsykdom, og en infeksjon kan alle føre tann smerte. Hvis du lider av en tannpine som følge av en infeksjon, er det noen hjemme rettsmidler du kan prøve å redusere infeksjon og smerte.

Hvordan å berolige en tann verke & Infeksjon

Ta et fedd hvitløk og våt den med litt vann fra springen. Så ruller den over litt rock salt. Stick fedd hvitløk i munnen, i nærheten av tannen som verker. Dette vil gjøre to ting. Det vil bli kvitt infeksjonen fordi hvitløk har en naturlig antibakterielt middel. Hvitløk er også en naturlig anti-inflammatorisk, som vil lindre smerten. Saltet vil også hjelpe bli kvitt infeksjonen som det forbedrer blodsirkulasjonen til tannen.

Hell litt hvete juice i et glass og bruke det som en munnvann. Swish den rundt i munnen i 45 sekunder og så spytte den ut. Gjenta dette til innholdet i glasset er borte. Hveten juice vil bli kvitt giftstoffer som forårsaker infeksjonen, og berolige verke på samme tid.

Drypp noen dråper fedd olje direkte på tannen som verker. Dette vil bli kvitt noen smerter i flere timer. Når smertene kommer tilbake kan du gjenta behandlingen. Fedd olje er faktisk en stor antiseptisk, som vil hjelpe munnen bekjempe infeksjonen som forårsaker smertene.

Hint

  • Ice er en rask måte å bli kvitt tannpine smerte. Det vil ikke hjelpe med en infeksjon, men det vil berolige området midlertidig.
  • I stedet for å bruke rock salt på hvitløk, kan du lage en saltvannsløsning og gurgle med det.
  • Hvis smertene ikke avtar etter noen dager, kontakt lege fra tannlegen din. Det kan være et mer alvorlig problem.