Digidexo.com

Før og etter Raw Food Diet

Før og etter Raw Food Diet

Hva er Raw Food Diet?

The Raw Food Diet har fått en stor tilhengerskare i det siste tiåret. Raw food er mat som ikke har vært oppvarmet, kokt eller behandlet i løpet av 116 grader F. Når maten er oppvarmet forbi 116 grader C, er viktige enzymer og næringsstoffer tapt. De enzymer som er i mat bidra til nedbrytning på en slik måte at frigjør energi i legemet og fører til mange helsemessige fordeler.

Før Raw Food Diet

Det finnes mange historier om mennesker som har rå mat transformasjoner etter å ha tilbrakt en måned på diett eller endre sin livsstil helt. Før dietten, de snakker om å ha vekt kamper, sukker cravings, problemer med kolesterol, helseproblemer som kreft eller skjoldbrusk problemer, treghet og migrene. I 2004, nesten 65 prosent av amerikanerne har gjort en innsats for å miste noen form for vekt.

Under Raw Food Diet

Den første par uker på diett som er mest vanskelig. Det er krav til tilberedt mat, forekomster av tørr hud, og sult hvis du ikke er lett i stand til å konsumere 2000 US Food and Drug Administration (FDA) anbefalte daglige kalorier. Men det er også et utbrudd av energi og utholdenhet forbedring som skjer nesten med en gang. De fleste som holder seg til en rå mat diett for en viss mengde tid har en moderat til betydelig vekttap

Etter Raw Food Diet

Det er en stor kontingent av folk at dette trinnet ikke eksisterer for; nemlig, fortsetter de å leve en rå mat livsstil, og de har store samfunn som vi liker det Raw som bidrar til å organisere rå potluck middager og rå mat grupper. En av grunnene til at folk holder seg på diett er fordi de opplever en stor nedgang i energi når de går tilbake til kokt mat og i noen tilfeller, selv en umiddelbar sykdom. En annen grunn er at mange som har suksess på rå mat diett har ikke har på langt nær så mye suksess på andre dietter, slik at de ønsker å være med en livsstil som vil hjelpe dem til å holde vekten av. Som med de fleste dietter, vil vende tilbake til normale spisevaner til slutt føre til en gevinst i noen om ikke alle av vekten, og det vil føre til de samme energinivå.