Digidexo.com

Cellmass Instruksjoner

Cellmass Instruksjoner


Cellmass er et kreatin pulverprodukt laget av BSN. Denne post-workout utvinning drikke og ytelse aktivator vant Kreatin Product of the Year-prisen for 2005 til 2009 av Bodybuilding.com. Ifølge produsentens hjemmeside, inneholder Cellmass aminosyrer, mineraler og viktige elektrolytter som raskt absorberer å fylle drivstoff og bygge muskler. Denne formuleringen er sagt å redusere oppblåsthet og vannretensjon som vanligvis forbindes med kreatin supplementering.

Cellmass Instruksjoner

Training Day Bruk

•  Bland en scoop av Cellmass med 4-6 oz. av kaldt vann eller kald drikke etter eget valg umiddelbart etter treningen. Rør kraftig for å hindre settling.

•  Drikk Cellmass blandingen med en gang. Denne drinken bør tas på tom mage.

Vent 20 til 30 minutter, og deretter spise den vanlige post-workout måltid. Inkluder protein og karbohydrater for å hjelpe musklene komme seg fra treningen.

Bland en andre servering av ett scoop av Cellmass og 05:56 oz. av kaldt vann eller drikke etter eget valg seks til åtte timer etter den første dosen. Denne servering bør tas på tom mage.

Non-Training Day Bruk

Bland en scoop av Cellmass med 4-6 oz. av kaldt vann eller drikke etter eget valg på å våkne. Rør kraftig for å hindre settling.

Drikk Cellmass blandingen umiddelbart. Merk at denne første servering av dagen bør tas på tom mage.

Vent 20 til 30 minutter, og deretter spise din vanlige frokost.

Bland en andre servering av ett scoop av Cellmass og 05:56 oz. av kaldt vann eller drikke etter eget valg seks til åtte timer etter den første dosen. Drikk dette servering på tom mage.

Hint

  • Drikk 120 oz. vann i løpet av dagen. Dette vil bidra til å vanne ut næringsstoffer og maksimere effekten av dine Cellmass drinker.
  • Fullføre hele innholdet i Cellmass container innen 30 dager.
  • Oppbevares Cellmass på et kjølig og tørt sted vekk fra direkte sollys.
  • Ikke ta dette produktet hvis du er under 18 år.