Digidexo.com

Dietter for barn med lite karbohydrater, lav sukker og High Protein

Dietter for barn med lite karbohydrater, lav sukker og High Protein


Etter en næringsrik tett kosthold med lite karbohydrater og sukker sammen med høy protein er en lovende måte å redusere vekten og øke helse. The American Heart Association tyder på at ikke mer enn 35 prosent av kaloriene kommer fra fett, så velg magre proteinkilder når du prøver noen høy-protein diett.

South Beach Diet

The South Beach dietten er delt inn i tre faser. Den første fokuserer på høy-protein matvarer som kylling, tofu, bønner og kjøtt erstatter. Faux chicken nuggets og soya bacon er noen barnevennlige måltid ideer. Rikelig med høy-fiber grønnsaker holde dietten kalori og sukker telle lav. Egg og redusert fett ost og meieriprodukter er gode proteinkilder. Dietten andre fase inkluderer frukt, noen søtere grønnsaker som søtpoteter og gresskar og hele korn for variasjon. Fase tre er den minst restriktive fase, der punkt barna vil ha lært at det er mange valg uten å spise super-søte desserter eller bearbeidet mat.

Den Dietary Approach to Stop Hypertension (DASH)

Den Dietary Approach to Stop Hypertension ble opprinnelig designet for de med høyt blodtrykk, men er nå anerkjent som en generell sunn spising plan. Et daglig inntak seks til 12 porsjoner med hele korn og 03:58 porsjoner av fett og søtsaker støtter en lavere-carb, lavere sukker livsstil. Dietten understreker plantebaserte proteinkilder, med små mengder av magert kjøtt og meieriprodukter. Siden planen er utformet for å være høy i fiber, lite kalorier og lite bearbeidet mat, vekttap uten overdreven sult er ofte et resultat.

Lær barna å lage sin egen beste valgene

Lær barna å gi avkall altfor søt mat og bearbeidet mat og skifte fokus mot sjømat, magert kjøtt og nøtter som de liker. Introdusere egg eller null-kolesterol eggehviter for høy-protein frokost. Serve tofu stir-frites og lite sukker soyamelk som vegetariske proteinkilder. Gi dem enkle regler å følge. For eksempel, fortelle dem at de kan ha to søte matvarer og fire hel-korn brød elementer i døgnet, og deretter gå over skole menyer for å styre dem mot høyere-protein valg. Spør barnets lege eller kostholdsekspert hva perfekt antall kalorier er for barn å opprettholde en sunn vekt, og sørg for å inkludere minst fem porsjoner med korn, to kopper grønnsaker, en og en halv kopper frukt, tre kopper meieri eller andre kalsium-rik mat, og fem gram protein per dag.

Sette begrensninger på Restriction

Uansett hvilken plan er tilpasset, unngå noen farene ved overdrevet low-carb eller høy-protein diett. Etter Atkins low-carb diett feide nasjonen, helsepersonell kom ut å si at høy-protein, kan low-carb dietter være skadelig for helsen. Når du spiser store mengder av kolesterol og fett, øker du risikoen for hjertesykdom, slag og diabetes. Så sørg for at proteinene kommer ikke med for mye kolesterol eller fett, og når du er å kutte ned på karbohydrater, kutte ut stivelse - poteter, brød, pasta, ris - men holde spise rikelig med grønnsaker og frukt.