Digidexo.com

Saklig Relief Fra Tinnitus

En konstant ringing eller susing i ørene kan være irriterende for å si det mildt. Kjent som tinnitus, er det et vanlig problem for folk i alle aldre. Selv om årsakene er mange, er det ingen kur som ennå for tinnitus. Men det finnes medisiner og ikke-medikamentelle behandlinger som kan gi tilstrekkelig hjelp til de fleste som lider.

En oversikt over Tinnitus

Over 50 millioner mennesker i USA lider av tinnitus. Mange beskriver utbruddet av høringen lidelse som en sporadisk piping i ørene som over tid utvikler seg til en konstant lyd som alltid er i bakgrunnen. Denne bakgrunnsstøy er mest tydelig når det er stille, noe som er grunnen til at noen lider av tinnitus la radioen på eller bruke andre tiltak for å kompensere for vedvarende lyd.

I medisinske termer, er tinnitus en lyd som kan høres i det indre øret uten tilstedeværelse av en ekstern kilde skaper lyden. De med tinnitus generelt har en konstant ringing, susende eller piping i ørene, selv om andre har beskrevet lyden som en kjedelig brøl, kvitrende, summende eller pulserende støy.

Årsakene til tinnitus er mange og er ofte et resultat av hyppig eksponering for høye lyder, et hørselstap, en ørebetennelse, trommehinnen brudd, en indre øret skade, langvarig nikotinbruk eller en svulst. Visse sykdommer som høyt blodtrykk, skjoldbrusk sykdom og multippel sklerose er også medvirkende årsaker til tinnitus.

Behandling for Tinnitus

For folk flest, blir tinnitus så uutholdelig at de trenger å søke lindring fra en medisinsk faglig. Det er elektroniske enheter, for eksempel maskers og TRT (TRT) lyd-generatorer, som er slitt i øret og avgir en lyd som reduserer tinnitus støy. Høreapparater er ofte anbefalt for de som har tinnitus stammer fra et hørselstap.

Visse medisiner, blant dem antidepressiva, antihistaminer, anti-angst og anti-convulsants, kan også bidra til å lindre tinnitus. Andre teknikker som brukes til å behandle tinnitus er biofeedback, akupunktur, spille beroligende lyder og yoga.

Hørsels helsepersonell anbefaler også at tinnitus lider begrense bruken av over-the-counter anti-inflammatoriske medisiner, for eksempel de som inneholder ibuprofen, aspirin og naproxen, og redusere inntaket av salt, alkohol, koffein og nikotin. Disse stoffer har en tendens til å øke intensiteten av tinnitus.

Hva Relief Works Best

Ikke alle anbefalt behandling for tinnitus er vellykket for alle mennesker. For eksempel, noen mennesker finner ginkgo biloba, sink eller niacin gunstig, mens andre ikke gjør det. Det er også mange andre tinnitus lettelse formler og urte kosttilskudd, men deres effektivitet har ikke blitt vitenskapelig bevist.

TRT er en ny form for behandling som inkluderer veiledende rådgivning sammen med lyd-generatorer. Gjennom rådgiving, tinnitus lider lære å lære hjernen ikke å "høre" støy. Men studier har ennå ikke blitt gjennomført for å måle effektiviteten av denne behandlingen.

The American Tinnitus Association finansierer en rekke forskningsprosjekter som tar sikte på å vurdere de beste tiltakene for tinnitus lettelse. Tidligere studier har funnet at visse medisinsk behandling, inkludert anti-angst narkotika, antidepressiva, antihistaminer, bedøvelsesmidler og anti-convulsants, har gitt lettelse i noen lider av tinnitus. Men det er ingen bevis som tyder på at disse typer medikamenter som skal brukes for å spesifikt behandle tinnitus.

Generelt fungerer som lettelse best, avhenger av den enkelte og omfanget av tinnitus. Det er derfor det er best å prøve en annen form for behandling til du finner den som best hjelper deg med å håndtere tinnitus.