Digidexo.com

Remedier og årsakene til Skin Staph infeksjoner

Remedier og årsakene til Skin Staph infeksjoner


En staph infeksjon, eller stafylokokker, er en infeksjon forårsaket av en av 30 arter av staph bakterier som får under huden din og kan dukke opp i form av hevelse rødhet, og koker. Mellom 25 og 30 prosent av friske voksne har staph bakterier som lever i sin anus og kjønnsorganene, samt rundt nesen og munn, men aldri kontrakt en infeksjon. Det er viktig at du søker legehjelp hvis du tror du har en staph infeksjon, som noen former for staph kan være livstruende.

Årsaker

Staph infeksjon innsnevres når bakterier av infeksjonen kommer i kontakt med en pause i huden. Bug biter, mindre kutt, sår og brannskader er alle områder som er utsatt for staph. Varmt og fuktig vær, folkemengder, og svette avle bakterier som blir staph. Staph infeksjoner kan spre seg fra person til person, gjennom behandling av livløse objekter som bærer bakterien, og under kirurgiske prosedyrer dersom utstyr og åpne sår er ikke riktig omsorg. Fordi staph bakterier kan overleve på huden for en full 24 timer, er det meget mulig for noen å trekke staph uten å være i stand til å finne kilden.

Behandlinger

Vanligst, kan staph infeksjoner behandles med en over-the-counter aktuelle antibiotika, eller en resept oral antibiotika. Når store abscesser er tilstede, den beste måten å behandle dem er ved å ha dem kirurgisk drenert. Dette fjerner puss, som bistår i ridding kroppen av smittekilden. Hvis abscesser er spesielt dyp, vil de også kreve kirurgisk rengjøring. Hvis staph infeksjon blir livstruende, vil antibiotika gis intravenøst. Typen av antibiotika vil være avhengig av belastningen av staph.

Hjem Rettsmidler

I forbindelse med behandlingen legen har foreskrevet deg for din staph infeksjon, er bruk av varme en enorm hjelp når det gjelder å minimere smerten av en staph infeksjon. Bare hold en vaskeklut under rennende varmt, rennende vann til den er gjennomvåt, og plasser den i området rundt infeksjon. Ikke plasser vaskeklut direkte på infeksjon, fordi det kan føre til sår til å sprekke. I stedet bruke klut til de omkringliggende områdene. Det er viktig at du oppmerksom på at dette kun er ment for å hjelpe i å håndtere smerten, og vil faktisk ikke behandle infeksjonen.

MRSA

Meticillinresistente Staphylococcus aureus, bedre kjent som MRSA, er en stamme av staph som er motstandsdyktig mot antibiotika i meticillin klassen som vanligvis brukes til å behandle staph infeksjon. Amoxicillin, penicillin, og oxacillin, blant andre, er ubrukelig mot MRSA. Heldigvis kan denne formen for staph infeksjon generelt bli helbredet med riktig hud helse og bruk av antibiotika som er kjent for arbeid, for eksempel Bactrim, Clindamycin, Doxycycline, Vancocin, og Zyvoxid.