Digidexo.com

Muscle Building Supplements forårsaker positiv doping Screens

Noen muskel bygging kosttilskudd kan føre til positive narkotika-skjermer. Det er viktig å vite hva kosttilskudd er utestengt slik at du vil være i stand til å passere dopingtest.

Typer

Det er flere måter en muskel supplement kan forårsake en positiv doping skjermen. Det avhenger av den type ingrediens i tillegg. Forbudte ingredienser som finnes i muskel bygging produkter inkluderer: efedrin, sentralstimulerende midler, anabole derivater og andre hormon-analoger.

Time Frame

Avhengig av supplement og følsomheten av medikament skjermen, kan det vise seg i urin i 2-3 uker etter bruk, og i blod 30 dager eller mer etter bruk. Renseprodukter kan være effektive, avhengig av type slik at du kan passere et medikament skjermen.

Berømte Ties

Mange idrettsutøvere uvitende ta et forbudt stoff og har en positiv medikament skjermen. Dette var tilfellet med tetrahydrogestrinone (THG eller "The Clear»). Idrettsutøvere hevdet de ble fortalt at det var et kosttilskudd når det faktisk var den et anabole steroid. Så vær forsiktig når du velger kosttilskudd.

Betraktninger

Les nøye hvilke stoffer er forbudt før du tar muskel bygging kosttilskudd. Bare fordi supplement er lovlig og trygt, betyr ikke at det er tillatt i konkurranse eller arbeidssted.

Expert Insight

Iowa State University gjennomført en forskningsstudie på "Andro", en juridisk muskel bygging supplement og fant det hadde skadelige effekter på kolesterolnivået og ble ikke bedre muskel gevinster.