Digidexo.com

Hvordan bruke Healing Touch til å håndtere smerte

Hvordan bruke Healing Touch til å håndtere smerte


Det finnes mange teknikker som brukes i Healing Touch for å kontrollere smerte. Faktisk, smertereduksjon og avslapning er de to vanligste rapporterte resultatene av Healing Touch intervensjon. Det som følger er flere metoder for å bruke energi healing for å redusere smerte.

Bruksanvisning

Bruk en smerteskala for å vurdere kundens smertenivå før og etter behandling. En enkel rekke skala fra 0 (ingen smerte) til 10 (verst tenkelige smerten) vil gi et subjektivt mål på fremgang.

Administrer smerte fra leddgikt, benbrudd, senebetennelse eller leddskader ved å utføre ultralyd. Hold dine første to fingre og tommel sammen forestille en stråle av energi som strømmer ned i håndflaten og mellom fingrene. Hold motsatt hånd bak området som behandles som du holder din topp hånden beveger seg på tvers av behandlingsområdet.

Prøv Laser teknikk for nerve kanalen smerte eller å bryte opp sta energiblokker. Punkt én eller alle fingrene på problemområdet. Tenk deg en pulserende lys som strømmer fra fingeren (e) og trenge dypt inn i din klient. Dette er en kraftig prosedyre og bør bare brukes en kort stund.

Forsøk på å redusere lokaliserte smerter gjennom Pain Drain teknikk. Plasser venstre hånd på eller over smertefulle området med høyre holdt nede og bort fra kroppen. Hold stillingen inntil klienten føler lettelse eller området er fritt for lunger. Slå hendene plassere din høyre hånd på eller over problemområdet med venstre hånd holdt i luften. Tenk deg energi som strømmer ned venstre og høyre arm og inn i området til bekymring.

Utfør Hands in Motion når du administrerer generelle smerte bekymringer. Denne metoden består av å pusse begge hendene ned og bort fra kroppen i jevne kontinuerlige bevegelser over problemområdet til lindring er filt. En vanlig metode er å flytte hendene ned og ut som om du tegner et juletre.