Digidexo.com

Hvor å Endre Tannleger

Hvor å Endre Tannleger


En tannlege er den primære omsorgsperson for tennene og tannkjøttet, og arbeider for å fremme god munnhygiene. Enten du skal flytte til et nytt område, har en endring i forsikring eller ønsker å endre tannleger av personlige grunner, er det lett å få bytte. Lær hvordan du endrer tannleger og sikre en smidig overgang.

Bruksanvisning

•  Sikre en ny tannlege før du forlater den gamle tannlegen. Finn en tannlege med en praksis som passer til din livsstil. Sjekk kontortid, nærhet til hjemmet eller arbeidsplassen og omsorgsfilosofi.

Bekreft at den nye tannlegen er dekket under din tannlege forsikring for å få maksimal effekt. Ring din forsikring leverandør og også dobbeltsjekke med den nye tannlegen for å sikre at han er under kontrakt med forsikringsselskapet carrier.

Ring den nye tannlegen og be om prosedyrene for nye pasienter. Hvis tannlegen ønsker dine tidligere dental postene, må du kanskje gå til den gamle tannlegen og signere en release form som referanse. Det kan være en avgift for å få kopier av dine poster.

Snakk med den opprinnelige tannlege (hvis du forlater på gode vilkår) for å takke ham for hans tjeneste og forklare hvorfor du forlater praksis, hvis du er komfortabel med å gjøre det.

Hint

  • Vis hensyn - avbryte eventuelle kommende avtaler du har planlagt med din opprinnelige tannlege ved å forlate praksisen.
  • Hvis du bytter tannleger i midten av spesielle behandlinger, være forberedt på å betale den opprinnelige tannlegen en del av gebyrene for arbeid som allerede er utført.
  • Noen forsikringsselskaper krever at du la dem vite når du endrer tannleger. Sjekk alltid med ditt forsikringsselskap for å unngå tap av dekning.
  • Bekreft at den nye tannlegen er villig til å fullføre noen uferdig arbeid at den opprinnelige tannlegen initiert.