Digidexo.com

Secrets å legge på seg uten vekter

Secrets å legge på seg uten vekter


Spise fetende mat vil øke vekten din, men denne vekten vil i hovedsak bestå av fett. Hvis du ønsker å få vekt uten å få fett, bør du inkludere et sunt kosthold og en affektiv øvelse diett inn i din livsstil. Det er ikke nødvendig å bruke penger på et treningsstudio medlemskap, fordi det er øvelser du kan gjøre rett fra hjemmet, uten å bruke vekter.

Ernæring

Å få vekt må du spise mer kalorier enn du forbrenner på en daglig basis. En god måte å øke kaloriinntaket ditt er å spise ofte. Å spise hver tredje time, opptil seks måltider per dag, er ideelt. Hyppig spise vil gjøre det lettere å spise mer kalorier, i stedet for å spise tre store måltider per dag. Ved å multiplisere vekten din i pounds med 20, kan du finne ut det minimum av kalorier du trenger å konsumere daglig for å få vekt. Få karbohydrater fra matvarer som brun ris, hel-hvete brød, poteter, couscous og frukt; nyt magre proteiner som kylling og fisk. Velg umettet fett som olivenolje over mettet fett.

Calisthenics

Bygge muskelmasse vil hjelpe deg opp i vekt, fordi muskler veier mer enn fett. Calisthenics er øvelser du kan gjøre akkurat som hjemme, ved hjelp av motstanden av din egen kroppsvekt. De øker muskelmasse, og de kan også gjøre deg sterkere og mer energisk. Calisthenic øvelser inkluderer knebøy, push-ups, benk dips, kalv reiser, utfall og crunches. Etter treningen alltid tillate musklene en fridag, slik at de kan komme seg før de blir trent igjen.

Kardiovaskulær trening

Kardiovaskulære øvelser - som løping, sykling og svømming - bør begrenses, hvis du prøver å få vekt. Øke hjertefrekvensen aktiverer metabolismen og brenner kalorier som du trenger for å opprettholde for å få vekt. Maksimalt 30 minutter med kardiovaskulær trening, to dager per uke, bør holde vektøkning fremgang i takt.

Vektøkning Shakes

Vektøkning rister er høy i kalorier, karbohydrater og protein, og de kan supplere din vektøkning diett. Hvis du ikke kan konsumere alle kaloriene som trengs for å få vekt, kan du drikke en vektøkning shake. Den beste tiden å drikke vektøkning rister er under trening og etter trening.