Digidexo.com

vannkopper ga nedsatt syn

Hyperbar behandling for Helvetesild

Hyperbar behandling for Helvetesild


Hvis du er som de fleste voksne i USA som i 2010, har du sannsynligvis opplevd vannkopper i løpet av barndommen. Viruset som forårsaker vannkopper forblir i kroppen, og i noen tilfeller kan det føre til en annen tilstand-helvetesild-senere i livet. En måte å behandle helvetesild er å undergå hyperbarisk oksygenbehandling.

Historie

På 1600-tallet, en britisk prest husket bare av hans etternavn, Henshaw, bygget et lufttett kammer kalt en domicilium og brukes belgen til å endre trykket i den. Henshaw brukte denne metoden for å behandle ulike plager, tenker at endring av lufttrykket rundt en person kunne kurere sykdommer.

I 1921, en lege ved navn Dr. Orval J. Cunningham bygget en hyperbar kammer i Lawence, Kansas, som var en stålkule 65 meter i diameter. Ved å komprimere atmosfæren, kunne Cunningham gjøre det lettere for pasienten å absorbere oksygen som deres legemer er nødvendig for å helbrede. Nå, leger bruke en fremgangsmåte tilsvarende Cunningham, bortsett fra at i stedet for bare atmosfærisk luft, som består av forskjellige gasser, de spesifikt bruk komprimert oksygen.

Funksjon

Ved å omgi legemet med komprimert oksygen, trykkamre tillater kroppen å absorbere mye mer oksygen pr ånde, så vel som å absorbere oksygen direkte gjennom huden. Dette fører til at blod og andre celler i kroppen til å bli rik med oksygen, som i sin tur gjør det mulig for dem å utføre kroppens helbredende og immuno prosesser raskere. I tillegg, når legemet blir infisert av mikroorganismer som er i anaerobe natur, kan denne økte nivået av oksygen alene resultere i død av antistoffene. I tilfelle av helvetesild, de økte oksygennivåene hjelper kroppen til raskt å drepe virus forårsaker helvetesild og reparere skader gjort av helvetesild utslett.

Fordeler

Utbruddet av helvetesild begynner med smerter på eller i huden. Dette etterfølges av utvikling av et utslett som ofte ser ut som et mønster av helvetesild på huden. Helvetesild er vanligvis ikke farlig, men som noen farer finnes, er det best å behandle tilstanden raskt for å holde den fra å utvikle seg til noe mer alvorlig. Sammen med andre metoder for behandling, kan hyperbar oksygenbehandling drastisk redusere restitusjonstid for en helvetesild pasient.

Farer

Forblir ubehandlet, kan helvetesild av den øvre flate spre seg til det indre øyet. Når du er der, kan den infisere hornhinnen, og selv om sykdommen vil etter hvert forsvinne, kan dens effekt på hornhinnen føre til arrdannelse som resulterer i nedsatt syn eller blindhet. Ubehandlede tilfeller av helvetesild kan også resultere i nerveskader.

Såvidt sine direkte virkninger på kroppen, er hyperbar oksygenbehandling generelt veldig trygt, men det har sine farer. Eksponere kroppen for å unormalt høyt trykk kan føre til skade på en hvilken som helst del av kroppen som har et lufttett kammer, slik som det indre øret. Pasienter kan utjevne trykket i det indre øret ved å gjespe, men i tilfeller der pasienter lider av pneumothorax, eller utvikling av en luftlomme i brysthulen, kan hyperbar oksygenbehandling være farlig.

Bortsett fra selve behandlingen, er bruken av høye nivåer av komprimert oksygen alltid er farlig fordi gassen er svært reaktive og kan føre til brann og eksplosjoner. Av denne grunn må utøvere av hyperbar oksygenbehandling ta stor forsiktighet for å minimere slike brannfare.

Betraktninger

Som hyperbar oksygenbehandling sjelden i konflikt med andre medisinske behandlinger, bør du vanligvis ikke være redd for under prosedyren med mindre en lege forteller deg noe annet. For behandlingen av helvetesild i særdeleshet, skjønt, ikke anta at hyperbarisk oksygenbehandling er tilstrekkelig til å ta seg av sykdommen i seg selv. Ta kontakt med din fastlege om hva andre behandlinger han eller hun ville råde, for eksempel salver og antibiotika.

Lithium & Parkinsons sykdom

Lithium & Parkinsons sykdom

Parkinsons sykdom (PD) er en progressiv, neurodegenerativ forstyrrelse karakterisert ved lem stivhet, mangel på balanse, nedsatt bevegelighet, og rystelser. Nedskrivningen og død av dopamin cellene resulterer i utviklingen av PD som svekker motor, tale og nevrologiske funksjoner. Studier har demonstrert den potensielle gunstige virkninger av litium behandling for Parkinsons sykdom.

Nøkkel Proteiner

Bcl-2 er et protein som virker til å beskytte hjerneceller mot skader. Høye nivåer av proteinet glykogensyntasekinase 3b (GSK-3b) påvirke hjerneceller, og bidra til deres forringelse.

Fordeler med litiumbehandling

Studier har vist at litium er fordelaktig for beskyttelse av hjerneceller mot for tidlig død. Litium er vist å øke konsentrasjonen av Bcl-2 og redusere nivåene av GSK-3b.

Litiumtoksisitet

Toksisitet oppstår når litiumnivåene i kroppen blir for høy. Personer med litiumtoksisitet kan oppleve symptomer som inkluderer oppkast, diaré og muskelsvakhet.

Drug Interaction

Medisiner, inkludert ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs), diuretika, og selektive serotonin reopptakshemmere (SSRI) kan ha negativ samhandle med litium.

Bivirkninger

Vanlige bivirkninger forbundet med langvarig litium bruk inkluderer økt tørste, enten økt eller redusert vannlating, oppblåsthet og mild kvalme. Alvorlige bivirkninger inkluderer sløret tale, nedsatt syn og skjelvinger og kan være en indikasjon på litiumtoksisitet.

MS-symptomer hos eldre

MS-symptomer hos eldre


Multippel sklerose (MS) er en sykdom som påvirker sentralnervesystemet. Sykdommen rammer folk i alle aldre, men vanligvis begynner mellom 15 og 50. MS kan påvirke de eldre, og i slike tilfeller er symptomene ikke er konsistent blant folk som har blitt diagnostisert. Det ser ut til at symptomene på MS kan være tilfeldig og vare i forskjellige lengder av tid. Følgende er de vanligste MS-symptomer hos eldre.

Visuelle symptomer

Multippel sklerose påvirker synsnerven, noe som kan føre til nedsatt syn. Noen av MS-symptomer hos eldre er tåkesyn, tap av fargesyn, blindhet, dobbeltsyn og blinkende lys når øynene beveger seg. De eldre kan også føle smerter i øyet, har jerky øyebevegelser, konstant og skyter øyebevegelser, mangel på koordinering mellom de to øyne og unormal elev svar.

Motoriske symptomer

Symptomer på MS er mest merkbar for andre når lidelse påvirker motoriske ferdigheter. Disse symptomene igjen varierer fra person til person og ikke har en bestemt alder da de begynner. Men noen av symptomene på MS som kan påvirke den eldre er muskel svakhet, som kan omfatte milde eller delvis lammelse; total eller tap av muskelstyrke; og tap av muskeltonus som forårsaker stivhet, smerte og begrensning av å bruke de berørte lemmer. Andre symptomer er utydelig tale; muskel tap; ufrivillig sammentrekning av muskler; stilling problemer; tics; krampetrekninger og kronglete av muskler; ufrivillig bevegelse av bena; og foten å dra.

Sensoriske symptomer

MS-symptomer kan føre til forskjellige typer følelser i kroppen, noe som vil gi forskjellige sensoriske symptomer. MS kan føre til delvis nummenhet, prikking, summende og vibrasjons sensasjoner. De eldre kan også føle seg komplett nummenhet eller tap av følelse; smerte uten åpenbar årsak; svie, kløe og elektriske sjokkfølelser; summende opplevelser når du flytter hodet; tap av bevissthet om plassering av kroppsdeler; og ansikts smerter.

Koordinasjon og balanse Symptomer

Ofte personer med MS føler et tap av koordinering og har en vanskelig tid å holde sin balanse. Noen av symptomene på MS som påvirker koordinasjon og balanse skjelver når du utfører gode bevegelser; konstant under eller skyter beinbevegelser; unormal balanse funksjon i det indre øret; kvalme, oppkast eller følsomhet for reisesyke fra vestibular ataksi; problemer med å koordinere tale; stamming; langsom lem posisjon tilbakemeldinger. Det kan være et tap av evne til å produsere vekslende raskt bevegelser, for eksempel for å flytte til en rytme.

Tarm, blære og seksuelle Symptomer

Dessverre, MS-symptomer er ikke diskriminerende om hvor de påvirker kroppen. Det er noen symptomer som kan påvirke tarmer, blære og seksuelle ytelse. Disse symptomene inkluderer urin haster og inkontinens; urinretensjon og oppbevaring; mannlig og kvinnelig impotens; manglende evne til å oppnå orgasme; ejaculating inn i blæren; manglende evne til å bli seksuelt opphisset; sjeldne eller uregelmessig avføring; tarm haster; og tarm inkontinens.

Kognitive symptomer

MS angriper alle områder av kroppen og ikke har noen kognitive symptomer. Pasienten kan begynne å ha kortsiktige og langsiktige minneproblemer; glemsomhet; langsom ord tilbakekalling; demens; humørsvingninger og / eller eufori; bipolar syndrom; angst; og nedskrivning til tale forståelse og produksjon.

Andre symptomer

Symptomene på MS er en lang liste over områder i kroppen hvor det kan bli et problem. Disse symptomene er vanlig for mange andre sykdommer eller sykdommer, så vel, og bare fordi du har noen av disse symptomene betyr ikke at du har MS. Hvis du har noen bekymringer, kontakt lege fra legen din. Noen andre symptomer som ikke nødvendigvis passer inn i en kategori er tretthet; øke i alvorlighetsgrad av symptomer med varme; acid reflux; nedsatt følelse av smak og lukt; epileptiske anfall; svelgeproblemer; luftveisproblemer; sove uorden; feilaktig kalde kroppsdeler; og autonome nervesystemet problemer.

Årsaker til en hemiplegisk migrene

Årsaker til en hemiplegisk migrene

Bakgrunn

Hemiplegisk migrene er vanligvis klassifisert som migrene med aura. En aura er den gruppering av symptomene som kan oppstå før eller i løpet av migrene. Ifølge Mayo Clinic, oppstår en migrene aura vanligvis innen en time før hodet smerte begynner og varer vanligvis fra 10 til 30 minutter før de forsvinner. Migrene med aura kan påvirke noen, men ofte begynne på barndommen og er mer vanlig hos kvinner enn menn.

Triggere

Hemiplegisk migrene kan utløses av stress, hormonelle endringer, tretthet, hodeskade, skarpe lys, uvanlig lukt, miljøendringer, sult, høye lyder, alkohol, endringer i søvnmønster og til og med visse matvarer og medisiner. Unngå disse triggere kan bidra til å redusere hyppigheten av hemiplegisk migrene.

Typer av hemiplegisk migrene

Hemiplegisk migrene har blitt snevret ned til to typer. Den første er familiær hemiplegic migrene, som er arvelig og forårsaket av en mutasjon. Et flertall av mennesker som lider med familiær hemiplegisk migrene har en forelder med tilstanden. Den andre typen hemiplegic migrene er referert til som en sporadisk hemiplegic migrene. Årsaken er ikke fastslått. Disse to typer hemiplegisk migrene dele lignende symptomer.

Symptomer

Hemiplegisk migrene er sjeldne. Symptomene kan være uforutsigbar og kan variere for hver person. Med denne type av migrene, er sansene påvirkes vanligvis før en lokalisert hodepine smerte som befinner seg hvor som helst mellom baksiden av hodet til forsiden. Vanligvis noen med en hemiplegisk migrene vil ha nedsatt syn, inkludert lysglimt, zigzagging linjer, blinde flekker, dobbelt syn, og selv midlertidig tap av syn. Noen mennesker kan oppleve forvirring eller har tale problemer. (Se Referanse 2) prikking i ansiktet eller svakhet i armer og ben kan også forekomme hos mennesker med en hemiplegisk migrene. (Se Referanse 2) Beyond sensoriske problemer, lysfølsomhet, alvorlig hodesmerter og kvalme eller oppkast er blant symptomene som kan oppstå med en hemiplegisk migrene. Smertefull hud er også klage blant hemiplegisk migrene lider. Dette høres kanskje rart ut, men det er ganske vanlig og er generelt lagt merke til i løpet av en daglig rutine, for eksempel børste håret. I svært få tilfeller har hemiplegisk migrene rapportert uten hode smerter.

Behandlinger

Øyeblikkelig legehjelp er anbefalt når noen av de ovennevnte symptomene oppstår. En reseptbelagte medisiner kan bidra til å behandle symptomene og hindre fremtidige hemiplegisk migrene. Forebyggende behandlinger inkluderer betablokkere, antidepressiva, anti convulsants kalsium kanalblokkere og serotonin reopptakshemmere (SSRI). I tillegg kan andre medisiner være foreskrevet for å stoppe en hemiplegisk migrene før den starter. Disse medikamentene er ergots, serotonin agonister / triptaner og isometheptene. Konsultere med en lege for å finne ut hvilken behandling som eventuelt er best.

Okulær migrene som en bivirkning av p-piller

Okulær migrene som en bivirkning av p-piller


Okulær migrene er migrene som er forårsaket av innsnevring av blodårer, hindrer blodtilførselen til øyet. Disse typer hodepine kan forårsake midlertidig synstap. Mens skummelt, okulær migrene er som regel ufarlig og sjelden forårsake permanent skade.

Symptomer

Symptomer på okulær migrene er smerter rundt øynene ledsaget av kvalme og oppkast. I noen tilfeller er det en midlertidig periode med nedsatt syn. Okulær migrene kan vare alt fra noen minutter til noen timer.

Orale prevensjonsmidler

P-piller er kjent for å forårsake visse typer migrene hos noen individer. Okulær migrene er ikke noe unntak. Orale prevensjonsmidler er en vanlig trigger for migrene.

Årsaker

Siden utbruddet av okulær migrene er svært sporadisk og inkonsekvent, kan det være vanskelig å finne den egentlige årsaken. Noen studier tyder på at den skyldige er østrogen i p-piller.

Diagnose

Vær sikker på at du faktisk lider av okulær migrene. Se både øyet lege og din gynekolog for å få en definitiv diagnose.

Løsninger

Hvis det blir fastslått at p-piller er årsaken til okulær migrene, være åpen for alternativer. Det er mange barriere prevensjonsmetoder tilgjengelig som er ikke-hormonell. Dersom det er hensiktsmessig, kan progestin-only piller være et alternativ. Diskutere alternativer med legen din slik at du kan foreta en informert beslutning.

Hvete og migrene

Hvete og migrene


Migrene er bankende hodepine som utløses av miljømessige årsaker, hormonelle endringer, genetikk, lys og lyd, og intoleranse for matvarer som hvete. Noen mennesker er utsatt for sykliske eller kronisk migrene versus andre som kan oppleve noen tilfeldige migrene hele livet.

Allergier

Vanlige matallergener som fører til migrene inkluderer hvete, soya, nøtter, mais, sjokolade og melkeprodukter. Matallergier og sensitiviteter kan forårsake allergiske reaksjoner og migrene symptomer.

Cøliaki

Cøliaki er en autoimmun fordøyelsessykdom som forårsaker dårlig opptak av næringsstoffer og glutenintoleranse. Personer med cøliaki opplever symptomer som migrene, oppkast og forstoppelse ved inntak av glutenholdige produkter. Gluten finnes i hvete, rug og bygg.

Migrene Symptomer

Migrene symptomer inkluderer smerte i den ene siden av hodet, kvalme, tretthet, svimmelhet og følsomhet for lys og lyd. Migrene med aura forårsake synsforstyrrelser som tåkesyn eller nedsatt syn. Hveteallergi og matvareintoleranse kan utløse migrene løpet av timer eller dager etter forbruk.

Eliminasjonsdiett

Personer med potensial hvete sensitiviteter, allergi eller cøliaki kan vurdere å eliminere hvete-baserte produkter som brød, pasta, kjeks og bakevarer fra kostholdet. Eliminasjon og glutenfrie dietter redusere hvete utløser å redusere utbruddet av migrene.

Diagnose / behandling

Leger diagnostisere hvete allergi og intoleranse gjennom mat-smittetester, eliminering dietter og blodprøver. Personer som lider av hvete-indusert migrene, avhengig av årsaken, kan erstatte andre korn, spise glutenfri mat og behandle allergier gjennom antihistaminer.

Vertigo Pasientinformasjon

Vertigo er det medisinske navnet for svimmelhet oppleves av enkelte individer. Det påvirker balansen, persepsjon og tyngdekraften. I de fleste tilfeller er vertigo et symptom på en underliggende medisinske tilstanden.

Et stort antall sykdommer kan vises først som vertigo. Noen mennesker opplever svimmelhet som følge av en indre øret sykdom, ørebetennelse eller en bivirkning av medisiner interaksjoner.

Vanlige årsaker til svimmelhet

Svimmelhet kommer og går uforutsigbart. Kvalme og oppkast kan oppstå fra spinning følelse av vertigo. På den annen side kan den enkelte med et mildt episode kun føle litt lys-ledet.

Noen vanlige årsaker til svimmelhet inkluderer Benign paroksysmal posisjons Vertigo (BPPV), Ménières syndrom, hjerneslag, hjernesvulster, lavt blodtrykk, hjertearytmier, multippel sklerose og migrene hodepine.

De to første årsakene er ganske vanlig, mens de resterende forholdene er mye mindre slik og er så lett å overse.

Benign paroksysmal posisjons Vertigo

Behandling for Benign paroksysmal posisjons Vertigo (BPPV) inneholder en ikke-kirurgisk teknikk som kalles Canalith reposisjonering. Teknikken krever at det påvirkede individ for å endre kroppen og hodet stilling i en serie av bevegelser. Medisinske fagfolk teoretisere at prosessen krukker krystaller av kalsium ligger i vestibular labyrinten.

Vertigo med en plassering i det vestibulære systemet reagerer på bevegelse som følge av hodebevegelser. Den manglende evne til å opprettholde balansen er forankret dypt inne i bony labyrint-lignende struktur av tinninglappen og reagerer på tyngdekraften, så vel som grunnvibrasjoner. En ekspert ofte fører tilsyn med Canalith reposisjonering. Men fordi det er lett å gjøre, kan leger lære pasienten og deres familier til å gjøre det selv.

Medisinsk assistanse

De fleste mennesker har en episode av vertigo og det aldri skjer igjen. En annen episode garanterer et besøk til legen. Den mottar vanligvis diagnosen BPPV eller Ménières sykdom. Begge disse er lett å kontrollere med medisiner og manipulerende terapi.

Medisinsk intervensjon haster hvis svimmelhet (vertigo) kommer på med en eller flere symptomer som alvorlig eller "uvanlige" hodepine, nedsatt syn, tap av hørsel, talevansker, ben eller arm svakhet, besvimelse eller følelse av å besvime, problemer med å gå, opplevelser av prikking eller nummenhet, brystsmerter og en racing eller stagnerende hjertefrekvens.

Fire vanlige myter

Vertigo er en vanskelig symptom å forholde seg til den underliggende sykdommen. På grunn av problemer med diagnose, årsaken ofte resulterer i feildiagnostisering. Det er fire vanlige myter, beslektet til folklore, om vertigo. Disse mytene har overlevd tidens tann:

Den første myten er at angst fører svimmelhet og avslapning vil løse dette problemet. Faktisk, hvis en person med svimmelhet blir engstelig, er det faktisk lett å koble angst til tilstedeværelsen av vertigo.

Den andre myten er at svimmelhet er alt i hodet fordi du har en overaktiv fantasi. Faktisk er vertigo alt i hodet; men sannsynligvis ikke på grunn av din egen fantasi. Symptomene på svimmelhet og ustø bevegelser er ganske reell. Enten det er BPPV (hjernen) eller Ménières (indre øret), er vertigo spiraling fra området over nakken.

Den tredje myten er at svimmelhet er bare en del av aldringsprosessen. Faktisk har alder svært lite, om noe, til å gjøre med svimmelhet. Det finnes en rekke årsaker, men alder er ikke en av dem. Noen årsaker inkluderer skader, degenerative problemer, og en oppramsing av andre medisinske problemer. Svimmelhet er ikke normalt i alle aldre. Det er et tegn på at noe er galt.

Den fjerde myten er at vertigo kommer fra et hormon ubalanse. Faktisk, kan du ha et hormon ubalanse på grunn av en rekke medisinske problemer, men denne ubalansen produserer sjelden vertigo.

Snarere enn å se i landsbyen medisinsk mann (eller kvinne), er det viktig å få kvalifisert medisinsk hjelp så snart som mulig.

Du er ikke alene

Mange enkeltpersoner har blitt behandlet for vertigo. Du er ikke den første personen til å oppleve den spinne svimmelhet av vertigo. Spesialister er tilgjengelig som konsentrerer sin praksis i nevrologi på svimmelhet og dens behandling. Disse nevrologer grave dypere for å finne den underliggende årsaken til svimmelhet.

Siden svimmelhet er ikke normalt, er det viktig å søke legehjelp så snart som mulig. Vertigo er svært treatable når den er fanget tidlig og og dens underliggende årsaken blir oppdaget og behandlet.

Tegn og symptomer på Lichtheim sykdom

Lichtheim sykdom er også kjent som subakutt kombinert degenerasjon. Det oppstår når det er skade på det isolerende myelin lag, som omgir nervefibre, som ofte forekommer i ryggmargen. Det oppstår vanligvis i ryggmargen, men noen ganger kan påvirke hjernen, øynene og andre steder i kroppen berørt av nerver. Hvis det oppdages tidlig, det finnes behandlinger tilgjengelig for å hindre varig skade.

Prikking og nummenhet

Mange av symptomene er betydelig over påvirke det har på nervene. En person kan oppleve prikking og nummenhet i mange områder av kroppen. De fleste begynner å føle denne kriblende følelse i føttene. En kriblende følelse eller en nummenhet i føttene, eller andre områder, som oppstår uten kjent årsak, som varer over lengre tid, bør sjekkes ut av lege. Komplett parestesi, eller følelsen av musklene "sovner" kan også forekomme.

Svakhet eller manglende evne

Andre symptomer som kan oppstå er leg svakhet eller generell muskelsvakhet. Mange av disse tilfellene oppstår med fokus på føtter og ben først. Andre symptomer kan inkludere en ustø holdning eller gangart. En person kan virke ustø grunn av nummenhet i føtter eller ben. Symptomene kan inneholde den manglende evnen til å føle vibrasjonene, eller for å avføle posisjonen til kroppen.

Andre symptomer

Andre symptomer varierer fra generell klossethet eller stive og vanskelige bevegelser fra lemmer og føtter. En person kan oppleve problemer med hukommelsen eller forvirring. I noen tilfeller symptomer kan omfatte demens eller apati. Nedsatt syn, depresjon og et ønske om å sove eller tretthet kan være fremtredende. I sjeldne tilfeller kan det føre til talevansker.

Hvorfor det skjer

Lichtheim sykdom kan oppstå på grunn av en alvorlig mangel på vitamin B12. Noen mennesker som har alvorlige vitaminmangel kan ha en av flere sykdommer som forekommer fra mangel på næringsstoffer, hvorav Lichtheim sin kan være en av dem. Personer med Crohns sykdom, diabetes eller en tilstand der kroppen ikke kan absorbere vitaminer effektivt har høyere risiko for å få Lichtheim tallet.

Hvordan behandle Lichtheim sykdom

En lege er nødvendig for å teste og behandle Lichtheim sykdom, som kan kreve B12 skudd og kontinuerlig vitamin injeksjoner før mangel er løst. Skuddene som injiseres i muskelen, og de kan gis en gang om dagen. Behandlingen varer vanligvis en uke. Etter det, kan en pasient være foreskrevet ukentlige injeksjoner for en måned, og deretter reoccurring månedlig. Dette er en levetid behandling for å forhindre symptomene vises på nytt igjen.

Psykogen Movement Disorder

Ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag (ninds), er psykogen bevegelsesforstyrrelser (pmds) også kalt konverterings lidelser, preget av fysiske symptomer som ikke er utløst av en primær nevrologisk eller medisinsk tilstand. Den ninds sier færre enn 3 prosent av pasienter som lider av bevegelsesforstyrrelser er diagnostisert med PMD. Symptomene forbundet med konverterings lidelser er forbigående og vanligvis forsvinne uten behandling.

Årsaker

The Mayo Clinic sier de ukontrollerbare symptomer på konvertering lidelse er vanligvis et resultat av psykologisk stress. Den fysiske respons på PMD ofte forstyrrer din evne til å gå, se, svelge eller høre.

Den eksakte årsaken til konvertering lidelse er ikke kjent. Den ninds sier PMD kan være et resultat av feil hemmende kretser av motorisk kontroll. The Mayo Clinic sier at det kan være hjernens måte å håndtere en oppfattet trussel.

Videre studier på sinn-kropp-tilkobling kan føre til større innsikt i konverterings lidelser.

Risikofaktorer

Den ninds sier folk som lider av psykisk sykdom eller har en medisinsk problem er på et høyere risiko for PMD. Andre risikofaktorer inkluderer en nylig traumatisk hendelse, en historie med seksuelt eller fysisk misbruk og økonomiske problemer.

Kvinner er mer sannsynlig å få konvertering lidelse enn menn. Unge voksne og tenåringer er utsatt for tilstanden.

Symptomer

Det er flere mulige symptomer assosiert med PMD. De omfatter nedsatt syn eller blindhet og døvhet, mangel på koordinering og ben eller arm lammelse. Andre tegn på konvertering lidelse er problemer med å svelge eller snakke og kramper, kramper og hallusinasjoner. I noen tilfeller personer med PMD ikke kan føle smerte, og kan beholde urin.

Diagnose

For å bli diagnostisert med konvertering lidelse, må du oppfylle symptomkriterier oppført i Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders (DSM). Denne håndboken er utgitt av American Psychiatric Association. Dette inkluderer minst én bevegelse (kropp eller sanser) symptom på at du ikke klarer å kontrollere og som forårsaker betydelig stress eller nyrefunksjon.

Legen kan bruke røntgen eller andre bildebehandlings tester for å utelukke eventuelle medisinske tilstander som kan forårsake dine symptomer. De kan inkludere multippel sklerose, Parkinsons sykdom og epilepsi blant andre.

Behandling

I de fleste tilfeller, symptomene på PMD bedre på egen hånd uten noen behandling. Hvis symptomene vedvarer eller gå bort bare for å returnere, du kan ha nytte av rådgivning eller muligens fysioterapi hvis du har hatt lammelser.

Noen pasienter kan ha nytte av hypnose i et forsøk på å identifisere og arbeide ut psykologiske problemer.

I noen tilfeller kan legen forskrive en beroligende (valium, xanax), anti-angst medisinering (atenolol / Tenormin) eller et antidepressivum (fluoksetin / prozac).

Hva er en Homocystein Test?

Selv om det tjener en viktig funksjon i kroppen, homocystein forårsaker skade på blodkar og celler hvis det er for mye av det som sirkulerer i blodet. Et høyt nivå av homocystein øker risikoen for koronarsykdom, så skaffe en test for homocystein kan være en viktig del av helse-screening.

Definisjon

Homocystein er en aminosyre som kroppen trenger for å fullføre en viktig kjemisk syklus ansvarlig for å bygge proteiner og produsere energi. Kroppen trenger folat, vitamin B12 og vitamin B6 for å forbrenne homocystein. Uten tilstrekkelige mengder av disse næringsstoffer, snarere enn å bli metabolisert, sirkulerer homocystein i blodet.

Test

En homocystein test er en blodprøve for å finne ut hvor mye homocystein er i blodet. Legen din vil be deg om å faste i 12 timer før å ha blodet trekkes. Prøven vil bli sendt til et laboratorium som vil bestemme nivået av homocystein. En normal nivået er mellom 5 og 15 mikromol per liter blod. Hvis testen viser et nivå utenfor det normale området, det vil bli klassifisert som moderat (16 til 30), mellomprodukt (31 til 100) eller alvorlig (større enn 100 mikromol pr liter).

Risiko på blodkar

Homocystein skader slimhinnen av blod fartøy vegger, forårsaker dem til å tykne og senere smalt. En studie publisert av Kullo, Bielak et al. i februar 2006 utgaven av The Mayo Clinic Proceedings at forbundet homocystein med en økning i antall forkalkninger funnet i koronararteriene. Ifølge den nasjonale hjerte, lunge og blod Institute homocystein øker risikoen for overdreven blodpropp. Disse faktorene bidrar til koronarsykdom.

Risiko for Brain

Tilstedeværelsen av blodpropper bidrar til muligheten for et slag, men det er andre måter homocystein påvirker hjernen. En studie publisert av Sudha, Beiser et al. i februar 2002 utgaven av New England Journal of Medicine uttalte at "en økt plasmanivået av homocystein er en sterk, uavhengig risikofaktor for utvikling av demens og Alzheimers sykdom." I mai 2009 utgaven av International Journal of Geriatric Psychiatry, Oulhaj, Refsum et al. uttalt at kognitive evner hos pasienter med Alzheimers sykdom falt raskere når deres nivå av homocystein var høy.

Risiko for nyrer

Et høyt nivå av homocystein i blodet har vist seg å øke risikoen for død hos personer som har mottatt en nyretransplantasjon. Det har også vært assosiert med betennelse i nyrene, en tilstand som fører til varig skade.

Betydning

Avhengig av din medisinske historie, alder og livsstilsfaktorer, vil noen leger rutinemessig test for homocystein i blodet fordi det er en klar indikator på risikoen for hjertesykdom. Hvis du har en historie med hjertesykdom, er rutinemessig screening for forhøyet homocystein anbefales som en måte å måle din generelle helse. I de fleste personer, er et høyt nivå av homocystein et resultat av kroppens manglende evne til å forbrenne den. Spise en balansert diett med tilstrekkelig folat og vitaminer B6 B12 og har blitt vist å redusere homocystein i blodet.

I svært sjeldne tilfeller en genetisk lidelse som kalles homocystinuri fører til økt homocystein. Denne sykdommen kan føre til alvorlige komplikasjoner som mental retardasjon, nedsatt syn og livstruende blodpropp.

Behandling for globale Developmental Delay

Utvikling forsinkelse global er ikke en medisinsk lidelse i seg selv, men heller en indikasjon på at barnet ditt er fallende bak i minst to viktige utviklingsområder, ifølge American Academy of Neurology. Årsakene til dette forsinket utvikling kan vanligvis føres til en sykdom, lidelse eller miljømessige forhold som deretter må behandles-om mulig-for å tillate barnet å utvikle seg til en mer normal fart.

Viktige utviklingsområder

I sine retningslinjer for foreldre og omsorgspersoner, identifiserer AAN fem hovedområder for utvikling som bør overvåkes hos barnet ditt. Disse er tale og språk, inkludert babling, identifisere kjente lyder og hermet voksen tale; motoriske ferdigheter, slik som å sitte opp, rulle over og plukke opp små gjenstander; en evne til å finne ut og til grunnen ting; sosiale og personlige ferdigheter, som dokumentert av lek med andre og en evne til å få venner; og hverdagslige aktiviteter, som dressing og spise.

Mulige årsaker

Det er ikke alltid mulig å finne årsaken til utvikling forsinkelse global, i henhold til AAN, selv om forsinkelsen ofte kan være relatert til hendelser eller forhold i barnets fosterutvikling. Andre årsaker er infeksjoner, for tidlig fødsel eller genetiske / arvelige lidelser. Selv om legene til slutt kan være ute av stand til å identifisere en årsak for ditt barns utvikling forsinkelse, vil de bruke en rekke diagnostiske tester i et forsøk på å gjøre det.

Genetisk testing

Fordi genetikk ofte spiller en rolle i forsinket utvikling, kan legen din først bestille genetisk (kromosom) testing for å fastslå om barnet har arvet lidelser som Fragilt X og Retts syndrom. Når genetiske årsaker er utelukket, kan gjennomføres andre tester.

Andre tester

Blod eller urinprøver vil bli sjekket for tilstedeværelsen av bly i barnets kropp eller noen indikasjon på en skjoldbrusk funksjonsfeil, mens computertomografi (CT) og magnetisk resonans imaging (MRI) skanner kan være i stand til å oppdage mulige skader på kritiske strukturer i sentralnervesystemet. En elektroencefalogram kan oppdage tilstedeværelsen av anfalls lidelser som epilepsi, og syn og hørsel tester er avgjørende for å sikre at ingen av disse vitale sanser er svekket. Nedsatt syn eller hørsel er innblandet i mange tilfeller av forsinket utvikling.

Behandlinger

Som angitt tidligere, er det ingen behandling for utvikling forsinkelse global, men bare for noen av de betingelser som kan forårsake forsinkelse. Når din barnelege eller nevrolog har gjennomført testing, kan han bestille riktig behandling uansett underliggende medisinske tilstander foreligge. Hvis hørsel eller syn er et problem, kan korrigerende tiltak iverksettes. Husk at det er mulig at ingen årsak vil bli funnet eller at årsaken som er identifisert kan være vanskelig, om ikke umulig, å behandle. Kunnskap er makt, men så å være klar over de forhold som er årsak til forsinkelsen kan hjelpe foreldre, lærere og helsepersonell til bedre råd og veilede barn som opplever utviklingsmessige problemer.

Hvordan identifisere symptomer på Lupus

Lupus er en autoimmun sykdom som påvirker hud, ledd, lunger, hjerte, nyrer og hjerne. Med denne sykdommen, forvirrer legemet egne vev og celler med fremmede materialer, slik som virus og bakterier. En vanlig arbeider kroppen produserer antistoffer som kjemper mot disse fremmede stoffer. Når lupus påvirker en person, produserer kroppen sin auto-antistoffer. Disse auto-antistoffer angriper legemet i stedet for virus eller bakterier. Sykdommen alvorlighetsgrad og symptomene varierer fra person til person.

Hvordan identifisere symptomer på Lupus

Se for hovne eller smertefulle ledd, hudutslett, uforklarlig feber, hovne kjertler, tretthet, tap av hår, sol følsomhet, svimmelhet, depresjon og forvirring.

Vær oppmerksom på muligheten for betente nyrer. Dette symptomet innebærer at nyrene ikke kvitte seg med avfall. Hvis det er andre symptomer til stede, vil en lege foreta en test for nyresykdom.

Merknad hukommelsesforstyrrelser eller nedsatt syn. Lupus kan påvirke sentralnervesystemet.

Sjekk for lungebetennelse. Lupus pasienter kan utvikle Pleuritis, som er brystet fôr betennelse. Lungebetennelse, eller lungebetennelse på grunn av infeksjon, kan også utvikle.

Noter ned eventuelle brystsmerter. Lupus kan forårsake myokarditt, hjertemuskelbetennelse. Denne sykdommen øker muligheten for atherosclerpsis eller arterie herding.

Hint

  • Risikofaktorer for kontrahering lupus kan omfatte genetikk, hormonelle mangler, kjønn (flere kvinner enn menn kontrakt denne sykdommen), bruk av aspartam og fordøyelses ills.

Grunner for Low Vision Development in Infants

Grunner for Low Vision Development in Infants


Det er gjennom visjon som et spedbarn er i stand til å oppfatte objekter og lage forbindelser mellom objektene. Vision er viktig å barndom utvikling fordi mange spedbarn lære ulike begreper gjennom bruk av deres syn.

Effekter

Et spedbarn med dårlig syn kan ha visjon som er uklart, eller hun kan ha et underskudd på siden eller midt visjon. For eksempel kan barnet være i stand til å se ting rett foran dem, men har liten eller ingen sidesynet.

ROP

Ifølge National Eye Institute, en årsak til dårlig syn hos spedbarn er prematuritetsretinopati. Denne tilstanden kalles også ROP. ROP er en øyesykdom som hovedsakelig påvirker premature barn som veier mindre enn 2,5 kg. Lidelsen kan føre til synstap og føre til blindhet.

Nystagmus

The American Foundation for the Blind forklarer at nystagmus er en annen grunn spedbarn utvikler nedsatt syn. Nystagmus er forårsaket av et problem med den visuelle bane mellom øye og hjerne.

Gener

Noen årsaker til dårlig syn hos spedbarn er genetisk. Den vanligste synshemning stammer fra genetiske lidelser er albinisme. I tilfelle av albinisme, sentrum av retina unnlater å fullt utviklet.

Betraktninger

Et barn med dårlig syn har fortsatt noen brukbare visjon. Med hjelp av en lav visjon spesialist barnet kan lære å bruke sine gjenværende visjon til det beste av sine evner.

Pseudomonas aeruginosa Bakterier infeksjon symptomer

Pseudomonas aeruginosa kan infisere nesten alle vev i kroppen som er kompromittert (dvs. skadet eller svekket av skader eller sykdom). Det kan infisere urinveiene, luftrøret, hud, bløtvev, hjerteklaffer, ører, bein, ledd og mage-tarm. Mange Pseudomonas aeruginosa infeksjoner er ervervet mens på sykehuset.

Luftveiene

Symptomer på luftveisinfeksjon omfatter kronisk produktiv hoste, tap av matlyst, vekttap, tungpustethet, rask pust, feber, frysninger, pustevansker, blålig farge på huden og forvirring.

Hjerteklaffer

Symptomer på hjerteklaff infeksjon inkluderer feber, knurrer, tretthet, væske i lungene, væskeansamlinger, svimmelhet, svakhet, rask puls og ujevn hjerterytme.

Sentralnervesystemet (CNS)

Symptomer på CNS infeksjon er høy feber, stiv nakke, stiv rygg, alvorlig hodepine og forvirring.

Ører, øyne og hud

Symptomer på øreinfeksjon smerte, kløe, øre utflod, hevelse, feber, ømhet i øret og nerve parese i ansiktet. Symptomer på øyeinfeksjon er smerter, rødhet, hevelse og nedsatt syn. Symptomer på hudinfeksjon inkluderer grønne negler, fruktig lukt, blå grønn puss, kløe og lesjoner.

Bein og ledd

Symptomer på bein og felles infeksjoner inkluderer nakkesmerter, ryggsmerter, hevelse og smerter i de berørte felles og feber.

Gastrointestinal

Symptomer på gastrointestinal infeksjon omfatter irritabilitet, oppkast, diaré, dehydrering, hodepine, feber, oppblåst mage og magesmerter.

Haemophilus influenzae Prognose

Haemophilus influenzae Prognose


Vaksinering i de første månedene av livet kan alle, men eliminere farene som utgjøres av bakterier Haemophilus influenzae. Likevel kan eksponering for H. influenzae føre til alvorlig skade, inkludert hørselstap, lærevansker, unormal språkutvikling, nedsatt syn og mental retardasjon. To generelle komplikasjoner, hjernehinnebetennelse og epiglottitt, kan være dødelig.

Eksponering

Eksponering for H. influenzae oppstår tidlig i livet og mennesker raskt tilegne seg immunitet, sier Jacquelyn Svart i hennes bok "Mikrobiologi:. Prinsipper og Explorations" Alle over 6 år har antistoffer mot H. influenzae, ifølge Svart. Et barn vil sannsynligvis ikke bli syk av bakteriene så lenge de oppholder seg i barnets nese og hals, ifølge Centers for Disease Control and Prevention.

Risiko

Utsiktene for personer utsatt for H. influenzae avhenger av flere faktorer, blant annet om bakteriene gå utover nese og hals, hva slags vev bakteriene invadere, og om den enkelte mottar vaksinasjon eller annen behandling. Bare en liten prosentandel av H. influenzae bærere utvikle invasiv sykdom, i henhold til E-medisin. Hvis imidlertid de bakterier kan invadere lungene eller blodet, kan de forårsake alvorlige problemer, inkludert pneumoni, meningitt, infeksjoner i blod, ledd, ben og dekker av hjertet, og epiglottitt (infeksjon i området av halsen som dekker og beskytter stemmebåndet og luftrøret ved svelging), bemerker Boston Children Hospital.

Hib-vaksine

Introdusert i USA i 1988, beskytter Hib vaksine mot den mest virulente stamme av H. influenzae, stamme B. Denne belastningen en gang stod for mer enn 95 prosent av H. influenzae invasiv sykdom, ifølge E-medisin. Før Hib-vaksine, rundt 20.000 barn i USA under 5 år fikk alvorlig Hib hvert år, ifølge CDC. H. influenzae forekommer nå i færre enn to i 100.000 amerikanske barn, ifølge Medline Plus.

Nyfødte

Suksessen av Hib-vaksine i å beskytte mot H. influenzae invasiv sykdom bør ikke få lov til å minske forståelse av farene sykdommen kan utgjøre. Neonatal H. influenzae sykdom bærer en dødelighet på 55 prosent, ifølge E-medisin. Takk til antistoffer fostre får fra sine mødre, mens i livmoren, nyfødte vanligvis har immunitet mot bakterier, men etter fødselen, da disse antistoffene blekne, spedbarn blir svært utsatt for å anskaffe H. influenzae invasiv sykdom, konstaterer E-medisin.

Farefulle Komplikasjoner

Uten behandling, hjernehinnebetennelse forårsaket av H. influenzae er nesten alltid dødelig, bemerker Svart. Selv med behandling, 5 prosent av ofrene dør, sier E-medisin. Av dem som gjenopprette, 30 til 50 prosent har alvorlig psykisk utviklingshemming, ifølge Svart. Til tross for Hib-vaksine, fører H. influenzae fortsatt 5 prosent til 10 prosent av bakteriell meningitt tilfeller hos voksne, observerer Medline Plus. Epiglottitt forårsaket av H. influenzae kan føre til akutt obstruksjon av luftveiene, med en dødelighet på fem prosent til 10 prosent, konstaterer E-medisin.

Hvordan behandle astigmatisme og Lupus

Hvordan behandle astigmatisme og Lupus


Astigmatisme tilhører en kategori av øyesykdommer med brytningsfeil. Denne tilstanden vanligvis påvirker den fremre og den ytre overflaten av øyet eller hornhinnen. Når dette øyet strukturen har en uregelmessig krumning, vil synet bli forvrengt eller kondens, som vanligvis er forbundet med hodepine eller øye strain.Lupus er en autoimmun sykdom som oppstår når kroppens immunsystem angriper sitt eget vev og organer. Når det påvirker huden, blir den betegnet som discoid lupus erythematosus. Hvis det innebærer indre organer som nyrer, lunger eller hjerte, det kalles systemisk lupus erythematosus (SLE). Denne sykdommen er mer utbredt hos kvinner enn hos menn, og påvirker mennesker i alle aldre; selv om det er mest vanlig blant personer mellom 20 til 45 år.

Hvordan behandle astigmatisme og Lupus

Hvordan behandle Astigmatism

Still et øye eksamen tidsplan for dine briller. Reseptbelagte briller er den rimeligste og mest praktiske måte å korrigere mild astigmatisme. Her kan du velge din type briller, som passer din egen stil og komfort. Selv briller hjelper riktig nedsatt syn av astigmatisme pasienter, dette er ikke noe som gir permanent kur for tilstanden. Så det er tilrådelig å besøke optikeren ofte å overvåke regelmessig resept.

bruker kontaktlinser som kan bidra til å forbedre din visjon. Toric kontaktlinser er vanligvis linsen grepet av astigmatisme å bidra til å rette formen på en uregelmessig hornhinne. Etter gjennomgått en synsundersøkelse, vil optikeren avgjøre hvilken type toriske linser det suite din tilstand. Disse plastglass kan enten være hard eller myk, og besitter stor refracting kraft som er gunstig i å korrigere synet av pasienten.

Ta kontakt med din optiker om orthokeratology behandling. Orthokeratology (Ortho_K) er en behandling som innebærer bruk av stive gass permeable (RGP) kontaktlinser for å korrigere astigmatisme. Stive gass permeable kontakter er vanligvis bæres om natten for å bidra til å forbedre tilstanden til øynene. Dette er en svært potent metoden, noe som kan føre til en permanent omforming av en uregelmessig hornhinnen, som kan forbedre synet for pasienten. Denne type linser er mest aktuelt for personer som ikke er i bruk av kontaktlinser i løpet av dagen slik som profesjonelle idrettsutøvere hvor objektiver har en stor mulighet for å bli forskyves ut av øynene.

Gå for en laser kirurgi for å behandle astigmatisme. Denne type operasjon også kjent som LASIK øyekirurgi, innebærer bruk av en steril mekanisk enhet og laser. En viss type øyedråper er plassert på øynene til pasienten å nummen det og så at pasienten ikke vil føle noen smerte. Deretter, en steril mekanisk anordning kjent som microkeratome, blir brukt til å lage en tynn flik av hornhinnevevet. Klaffen er nøye løftet tilbake utsette hornhinnen lag for å ha den klar for laserbehandling. Laser blir så påført på de eksponerte corneale lagene under klaffen. Og så øyet kirurgen plasserer klaffen tilbake til sin opprinnelige posisjon. Den opererte øynene vil da være dekket med gjennomsiktig skjold for å beskytte det og reseptbelagte anti-inflammatorisk og antibiotika øyedråper vil da bli gitt av legen din.

Spør legen din om en prosedyre som kalles photorefractive keratectomy (PRK) er aktuelt for din astigmatisme. Photorefractive keratectomy (PRK) også kjent som avanserte overflate ablasjon (ASA), er en fremgangsmåte som innebærer bruk av laser, som kan enten være bølge-front guidet eller konvensjonelt. Her er det ikke hornhinnen klaff gjort for å korrigere astigmatisme. Laseren administreres direkte inn i overflaten av hornhinnen for å omforme dens uregelmessighet.

Rett din astigmatisme med den nyeste prosedyre som kalles photoablative innlegg (PAI LASIK). Denne nye state of the art metoden er utmerket for alvorlige synsproblemer av astigmatisme. Med bruk av en steril mekanisk enhet, blir et cornealt klaff opprettet. Klaffen blir deretter løftet tilbake for å eksponere corneale lagene. En syntetisk photoablative inlay blir deretter plassert på stromal sengen, etter påføring av laserenergi. Her laseren anvender korreksjoner gjennom inlay i stedet for at det direkte inn i de corneale vev. Klaffen er deretter plassert tilbake til sin opprinnelige posisjon og da pasientene synsskarphet er korrigert.

Diskuter med legen din om din sak er en kandidat for fakiske intraokulær linse (Piol). Hvis tilstanden er så alvorlig at LASIK øye kirurgi ikke vil hjelpe, kan legen anbefale denne prosedyren. Dette involverer ikke bruk av kirurgi og innsatsene involvere med korreksjon kan fjernes. Så dette er egentlig ikke en permanent kur for astigmatisme - i motsetning til LASIK øye kirurgi. Avhengig av tilstanden til pasienten, er en stiv eller fleksibel linse implantert i pasientens øyne for å forbedre synet. Når disse er satt inn linsene er på plass, kan de ikke bli sett i motsetning til vanlige kontaktlinser. Og de ikke krever regelmessig vedlikehold akkurat som vanlige kontaktlinser gjør.

Hvordan behandle Lupus

Beskytt huden din. Hvis du har discoid lupus, er du strengt rådes til å holde seg ute av solen for å unngå å utløse utslett som malar utslett - den sommerfugl-formet utslett som dekker nese og kinn. Selv skjærende lys i ditt hjem kan aktivere utslett, så vær forsiktig. Bruk verneklær, en lue, og sette en rikelig mengde solkrem eller solkrem når du går utendørs for å fullt ut beskytte deg mot solen. Sørg for å bruke en solkrem som har en solfaktor (SPF) på 15 eller høyere.

Påfør nyttige aktuell kremer for huden din utslett. Topiske corticosteroid kremer kan brukes i behandling av utslett å lindre betennelser av hudceller. Men ikke alle discoid lupus utslett svarer godt med steroidbehandling - spesielt for hud utbrudd forårsaket av eksponering for sollys. For slike tilfeller kan en krem ​​kalt Tegison som er avledet fra vitamin A, være fordelaktig. Alvorlig utslett kan behandles med oral steroid medisiner, men bare for en kort tids bruk på grunn av sin eksisterende bivirkninger. Medisiner for malariasykdommer, slik som Hydroksyklorokin (Plaquenil), er også nyttige i behandling av discoid utslett.

Slipp opp smerten på muskler og ledd. Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) brukes ofte for å redusere smerte og hevelse i muskler og ledd forbundet med lupus. Noen over-the-counter NSAIDs inkluderer ibuprofen (Advil) og naproxen natrium (Aleve). Hvis du trenger sterkere slags NSAIDs, må du sjekke med legen din for resepter. Selv om du tar bare de milde over-the-counter NSAIDs, er det tilrådelig å spørre legen din om det å hindre komplikasjoner.

Ta noen immundempende medisiner for å behandle store symptomer. I alvorlige tilfeller av systemisk lupus erythematosus (SLE), der indre organer er berørt, medikamenter som undertrykker immunforsvaret er tatt. Disse immunundertrykkende medikamenter blir i hovedsak brukt for å kontrollere sykdommen og minimere skaden på berørte organer. Eksempler på disse stoffene er azatioprin (Imuran) - som er tatt muntlig, og cyklofosfamid (Cytoxan) - som kan bli gitt både muntlig og intravenøst. For alvorlige tilfeller av nyreproblemer forårsaket av lupus, er et stoff som heter mykofenolatmofetil (Celcept) administreres. Immunsuppressive midler blir noen ganger brukt med høye doser av kortikosteroider for å redusere dosen av hvert medikament som kan muligens føre til redusert risiko for bivirkninger.

Hint

  • For Astigmatisme:
  • Sørg for å regelmessig besøke din optiker å kontinuerlig overvåke tilstanden din. Og når du er der, rapportere alle typer ubehag du har å lindre det med en gang.
  • Gjelder ikke bare noen form for øyedråper uten å informere legen din om det - for det kan bare komplisere tilstanden din. Det er mye mer tryggere å bruke øyedråper som er foreskrevet av øyelegen.
  • For Lupus:
  • Sjekk med legen din før du tar vitaminer eller noen urte supplements-- disse agentene kan hemme effekten av dine lupus medisiner. Så vær veldig forsiktig med dette for å unngå ytterligere komplikasjoner.
  • Steroider eller kortikosteroider må brukes riktig med henhold til din leger råd. Hvis du har tatt dem i flere måneder, er det ikke tilrådelig å slutte å ta dem brått. En plutselig stans av steroid medisiner kan være svært skadelig for kroppen din. Sørg for at du er regelmessig besøker legen din mens du er under steroidbehandling å kontinuerlig overvåke ditt tilfelle. Legen din vil gi deg riktige instruksjonene om dosen av steroid medisiner og vil også gi deg veiledning om hvordan du trygt taper disse medikamentene over tid.
  • Opprettholde en sunn livsstil for å forbedre en raskere restitusjon. Spis sunt og følger visse diett instruksjonene fra lege eller klinisk ernæringsfysiolog. Røyker ikke; spesielt når immunsystemet er allerede sliter med lupus - dette vil bare øke din risiko for å få hjerte-og karsykdommer og gjøre situasjonen enda verre.

Zone Diet for hypoglykemi

Ifølge Mayo Clinic, hypoglykemi fører til at kroppens blodsukkernivået faller for lavt. Dette kan føre til en rekke symptomer, inkludert nedsatt syn, tretthet, svimmelhet, og i ekstreme tilfeller, koma. Hypoglycemia.com anbefaler forbruker sunne karbohydrater i løpet av dagen, for å bekjempe hypoglykemi, som karbohydrater utgjør kroppens viktigste kilde til blodsukker. The Zone Det, en sunn spising stil, kan også bidra til å lindre symptomene på hypoglykemi gjennom sitt fokus på næringsrike karbohydrater.

Zone Diet

Følg en Zone Diet --- en diett bestående av 2/3 frukt og grønnsaker, 1/3 magre proteiner og en liten del av umettet fett --- å redusere hyppigheten og alvorlighetsgraden av hypoglykemi. Hold hvert måltid ernæringsmessig balansert i de nevnte forhold. Dette vil redusere mengden av "tallknusing" du må utføre, lindre byrden av å telle kalorier eller beregne hvor mange gram karbohydrater du trenger i løpet av dagen. Spis kvalitet kilder til magre proteiner som sjømat, kylling, kalkun og lav-fett kjøtt, samt kvalitet kilder til umettet fett som nøtter, frø og oljer som oliven, fisk, avocado og kokos. Unngå alle andre typer mat, inkludert alkohol, søtsaker, sukker, stekt mat, bearbeidet mat og mel mens du følger sonen diett. Innta små, hyppige måltider gjennom dagen (hver to til tre timer) i samsvar med forholdstall som er beskrevet ovenfor for å bruke den Zone Diet å dempe hypoglykemi.

Sonen diett og hypoglykemi

Forstå at å følge sonen diett vil bidra til å dempe hypoglykemi ved å gi kroppen din med en konstant og jevn tilførsel av blodsukker gjennom dagen, og hindrer blodsukker reserver fra noensinne å slippe inn farlig lavt nivå. Videre Mayo Clinic, Hypoglycemia.org og Medline Plus alle anbefale små måltider som inneholder rikelig med komplekse karbohydrater (frukt og grønnsaker) for å avverge symptomene på hypoglykemi.

Menns helse og høyt blodtrykk symptomer

Holde en manns blodtrykk på et sunt nivå vil uunngåelig bidra til å holde ham i god form. Når han lar sitt blodtrykk heve til en systolisk på over 120 eller diastolisk på over 80, begynner han å foregripe på prehypertension og hypertensjon, som er bare en annen betegnelse for høyt blodtrykk. Mens mange menn ikke vil føle noen sanne symptomer når de har høyt blodtrykk, vil det fortsatt begynne å påvirke deres helse. Men bare fordi symptomene ikke er vanlig betyr ikke nødvendigvis at menn vil faktisk ikke møte dem.
Så ta hensyn til hva kroppen din kan fortelle deg. Det gjør ikke vondt å få regelmessige kontroller for å overvåke helsen til blodtrykket. Ikke bare vente på disse symptomene for å få blodtrykket under kontroll.

Hodepine

Mange menn som har høyt blodtrykk vil begynne å oppleve relativt kjedelig til alvorlig hodepine. De kan være hyppige, selv daglig hodepine, men generelt intensiteten av hodepine vil være i direkte korrelasjon til fasen av hypertensjon.

Fatigue

Siden hjertet er i utgangspunktet jobber hardere enn normalt, vil en mann med høyt blodtrykk etter hvert begynne å føle seg trett eller utmattet.

Svimmelhet

Noen menn som er prehypertensive kan begynne å oppleve noen svimmelhet eller ørhet. Disse vil kun være jevnlige episoder, ikke en vedvarende følelse.

Pain

Menn som har høyt blodtrykk kan lide av en av de mest problematiske symptomer på denne sykdommen, som er brystsmerter. Dette betyr ikke nødvendigvis å ha et hjerteinfarkt, men hjertet kan være i nød.

Rhythm

Et annet vanlig symptom i fase II hypertensjon er en endring i rytmen eller hjerteslag. Dette kan manifestere seg som en uregelmessig eller ujevn hjerterytme.

Breathing

Som hjertet fortsetter å arbeide på dette økt nivå, vil noen menn også finne seg kortpustet eller bli andpusten ganske enkelt.

Nedsatt syn

Hvis en mann har ganske høyt blodtrykk, som ville bli sett i fase II hypertensjon, kan han også oppleve noen synshemming, enten uskarpt eller uklar.

Kan du overdose på blodtrykk medisin?

Kan du overdose på blodtrykk medisin?


Blodtrykket medisiner overdose krever umiddelbar medisinsk hjelp. Eksponering for giftige nivåer av betablokkere, en mye foreskrevet form av blodtrykksmedisin, utgjør livstruende komplikasjoner. Akutt behandling for overdose forebygger utvidet skade og død.

Risiko

De eldre har høy risiko for overdose på blodtrykksmedisin. The Hartford County, Maryland Office of Aging rapporter som nedsatt syn og volumet av medisiner foreskrevet gjør eldre mer utsatt for overdose.

Symptomer

The National Institutes of Health advarer forvirring, visjon forstyrrelse og rask hjerterytme er symptomer på overdose fra betablokkere.

Response

Kontakte American Association of Poison Kontroll-senter ved å ringe 1-800-222-1222 hvis overdose mistenkes. The Milton S. Hershey Medical Center anbefaler å gi pasientens alder og vekt, symptomer, navnet på blodtrykksmedisin, tid og mengde eksponering for medisinske respondere.

Advarsel

National Institutes of Health advarer publikum ikke å fremkalle brekninger med mindre instruert av medisinske fagfolk.

Behandling

The University of Maryland Medical Center forklarer behandling for overdose på blodtrykk medisin (betablokkere) kan omfatte forbruk av aktivt kull, hjerte stabilisering, blodtrykk stabilisering, og ventrikkelskylling (mage pumpe).

Hva er Albino People?

Albino mennesker er individer som har en arvelig, genetisk tilstand som kalles albinisme. Personer med albinisme ikke normale mengder pigment, eller, melanin, som fører til en mangel på farge i deres hud, hår og øyne. Men albinisme omfatter en gruppe av genetisk inngrodde funksjoner som går utover den karakteristiske utseende. Ifølge National Organization for albinisme og Hypopigmentering, en i 17.000 amerikanere har noen aspekter av albinisme. Personer med albinisme kommer fra alle forskjellige raser og etniske bakgrunn.

Typer

Albinisme kan manifestere seg i ulike former i individer. Mange mennesker med albinisme har oculocutaneous albinisme (OCA), noe som påvirker deres visjon og får dem til å ha veldig lyst hår og hud. Mens kaukasiere tendens til å ha lys hud og hvitt hår, afrikansk-amerikanere med albinisme har en tendens til å ha kremfarget hud og gulaktig hår. Det er fire grunnleggende typer OCA, som varierer avhengig av hvilke gener som er berørt. Foruten OCA, er en mindre vanlig form for albinisme okulær albinisme (OA), som først og fremst påvirker øynene. En albino person med OA kan ha hår og hud farger som ligner deres familiemedlemmer, men lysere øyne.

Hud og synsproblemer

Mennesker med albinisme har ofte hud og synsproblemer relatert til deres genetiske tilstand. Siden huden er så rettferdig, kan de utvikle livstruende hudkreft. For å beskytte huden sin, må mennesker med albinisme slitasje hatter og solkrem mens utendørs. Albinisme forårsaker unormalt i netthinnen utvikling og øye-hjerne nerveforbindelser, noe som fører til reduserte nivåer av visjon og synsproblemer. Mange mennesker med albinisme har nedsatt syn som gjør dem "lovlig blind" med en synsskarphet på 20/200 eller mindre. De kan også ha en tilstand som kalles nystagmus, som forårsaker deres øyne å bevege seg raskt frem og tilbake eller opp og ned.

Barn

Selv om barn med albinisme kan lykkes i vanlig undervisning, kan de sosiale aspektene ved offentlig utdanning være vanskelig på en albino barn. Siden albinisme påvirker et barns fysiske utseende, kan barna behandle albino barn hardt for å se annerledes. Familier og lærere kan bidra til å utdanne andre studenter om albinisme og de negative effektene av mobbing. Barn kan lide av isolasjon og ensomhet som et resultat av den genetiske tilstand. Foreldre, familie og venner kan hjelpe en albino barn ved å gi ham kjærlighet, støtte og aksept. Afrikansk-amerikanske barn med albinisme kan stå overfor ekstra stress fordi de ser annerledes ut enn sine mørkere-farget familiemedlemmer. De kan ha vanskeligere for å bli akseptert av jevnaldrende.

Myter om Albino People

Det finnes forskjellige myter om albino mennesker som er utbredt i vår kultur. En myte er at albino mennesker har røde øyne. Selv om noen albinoer kan ha rødlig fargede øyne, kan de også ha øyne som er brun, fiolett eller hassel. Den vanligste øyenfarge er blå eller skifergrå. Afrikansk-amerikanere med albinisme har en tendens til å ha grønne eller nøttebrune øyne. Selv folk med albinisme har lav eller redusert syn, de er ikke helt blind. Personer med albinisme kan være i stand til å kjøre bil, lese eller spille idrett. En annen myte er at ikke-kaukasiske albino mennesker er et resultat av blandede ekteskap. Sannheten er imidlertid at ikke-kaukasiske foreldre kan ha en albino barn.