Digidexo.com

Om Libidus

Libidus er en av mange over-the-counter medisiner som selges på Internett for å forbedre seksuelle funksjoner. De nettsteder som selger dette produktet gjør mange krav til sine funksjoner og effektivitet; men det er ingen kliniske bevis som støtter disse påstandene. Så kjøpere bør pass opp, kan denne såkalte urte medisiner inneholder mer enn du prute på.

Hva er Libidus?

Libidus er markedsført som en 100 prosent urte formel. Det er ikke en reseptbelagte stoffet er heller ikke en FDA-godkjent medisiner. Kombinasjonen av urter er en teori for å forbedre seksuell ytelse og nytelse for både menn og kvinner, samt gi en testosteron boost for menn. Produsenter hevder at det fungerer innen ti minutter for å ta det, og vil ikke bare forbedre seksuell ytelse, men vil også bidra til å forbedre blodsirkulasjonen, øke energinivået og gi generelle helse og velvære.

Ingredienser

Ifølge produsentene, hver kapsel av Libidus inneholder:
Eurycoma longifolia, den viktigste ingrediensen med 154 mg, er en planteekstrakt antas å være et afrodisiakum.
Flos Catharmi (24,5 mg) antas å øke blodsirkulasjonen spesielt til kjønnsorganene og bistand i smertelindring.
Rhizoma Cucurmae Longae (49 mg) antas å eliminere blod stasis, som er pooling av blod, mens også hjelpe til smertelindring.
Ginko Biloba (49 mg) er en urt som vanligvis brukes for sin evne til å øke oksygentilførselen til hjernen og andre organer (for denne kombinasjonen, kjønnsorganene er de organer av interesse).
Herba Epimedii (24,5 mg) er en urt antas å bekjempe impotens og forbedre sædvæske. Det er også brukt til å bidra til å styrke sener og bein av lemmer.
Herba Cistanches (24.5 mg) antas å forbedre seksuell funksjon samt styrke rygg og knær.
Astragalus membranaceus (24,5 mg) antas å hjelpe i vev gjenfødelse.

Forsiktighetsregler

The Food and Drug Administration har utstedt en forbruker advarsel mot å kjøpe noen kosttilskudd markedsføres for å behandle erektil dysfunksjon, inkludert Libidus. FDA gransker muligheten for at Libidus inneholder en modifisert form av vardenafil, den aktive ingrediensen i reseptbelagte stoffet Levitra. Hvis den inneholder dette stoffet, kan det være potensielt farlig, spesielt for de med hjertelidelser eller de som tar nitrater, da det kan føre til en farlig fall i blodtrykket.

Side Effects

Siden Libidus er ikke en FDA-godkjente stoffet, trenger det ikke å gjennomgå testing for sikkerhet og effekt. Derfor blir de bivirkninger som ikke er godt dokumentert. Imidlertid har det vært rapportert om hodepine av de som tar Libidus.

Advarsel

Hvis du opplever impotens eller symptomer på erektil dysfunksjon, vær oppmerksom når du kjøper medisiner på nettet. De kan markedsføres som 100 prosent urte, når de faktisk ulovlig inneholde former for reseptbelagte medisiner. Alle medisiner bør tas i omsorgen for en lege, da det kan være alvorlige bivirkninger, inkludert hjerteinfarkt, penile vev skade eller tap av potens.