Digidexo.com

Hvordan å ha en normal hjertefunksjon Med blokkerte arterier

Når blodårene trange og bli blokkert, vil de uunngåelig begynne å ta bompenger på ditt hjerte. Blokkerte arterier kan frata ditt hjerte av oksygen og påvirke måten den fungerer. Når du lider av denne tilstanden, ofte referert til som en åreforkalkning, er det en rekke ting du kan gjøre for å bidra til å sikre du har en normal hjertefunksjon.

Hvordan å ha en normal hjertefunksjon Med blokkerte arterier

Endre din diett. Ifølge Mayo Clinic, bør endre kostholdet virkelig være en av de første tingene du gjør når du opplever en innsnevring av arteriene. Ved å redusere natrium, fett og LDL kolesterol og øke frukt, grønnsaker og helkorn, du effektivt øke helsen til hjertet ditt, og dermed forbedre sin funksjon.

•  Start treningen. En annen effektiv metode for å forbedre helse og funksjon av hjertet ditt er å trene hver dag. Alt du egentlig trenger er 30 til 60 minutter med trening. Du vil forbedre sirkulasjonen og kan til og med be, ifølge Mayo Clinic, dannelsen av nye blodkar som fungerer som en nesten naturlig omkjøringsvei rundt blokkeringer som måtte forekomme i blodårene dine.

miste litt vekt. Ved å holde deg selv på en sunn vekt, kan du ofte treg eller hindre ytterligere innsnevring av arteriene. Tapet av vekten går ofte hånd i hånd med både kosthold og mosjon.

Snakk med legen din om dine medisiner alternativer. Når blodårene trange og bli blokkert, er det vanligvis på grunn av noen form for medisinsk tilstand, det være seg diabetes, høyt blodtrykk eller høyt kolesterol. Legen din kan forskrive antikoagulantia, blodtrykk medisiner, kolesterol medisiner eller platehemmende medikamenter som kan hjelpe behandle tilstanden forårsaker blokkeringen.

Slutte å røyke. Hvis du er en røyker, og lider av en innsnevring eller blokkering av en arterie, bør du virkelig vurdere å avslutte denne usunn vane. Røyking kan skade blodårene dine. Ved å slutte, kan du ofte stoppe eller redusere innsnevring du opplever.

Administrere ditt nivå av stress. Administrere stress, uansett hva slags nivå av helse, er en virkelig flott praksis å begynne å følge. Det kan redusere presset du legger på hjertet og beholde sin funksjon og helse optimal.

Hint

  • Hvis du håper å forhindre dette medisinsk tilstand fra noensinne skjer, bør du sette på plass en rekke av de trinnene som er beskrevet ovenfor.