Digidexo.com

Eating Planer om å få vekt for en 18 år gammel Mann

Eating Planer om å få vekt for en 18 år gammel Mann


Opprette en spise plan for å få vekten er ikke vanskelig. Hovedsakelig, krever det å forbruke mer kalorier du expend. Du vil trenge å spore kalorier for å sørge for at du spiser nok hver dag. I en alder av 18, er du gammel nok til å bygge muskler, og dette kan i stor grad bidra til å øke din vekt og størrelse. Det er lurt å supplere en høy-kalori diett med en muskel-building program for å maksimere dietten.

Beregn Kalorier

Beregne kalorier du trenger for å få vekt ved å multiplisere kroppsvekten din i pounds med 20. For eksempel, hvis du veier 150 kg., Bør du spise minst 3000 kalorier per dag. I begynnelsen kan du ikke være i stand til å konsumere så mange kalorier hvis du ikke er vant til å spise så mye, men hvis du stadig øke mengden mat daglig, vil du nå målet ditt inntak. Telle dine daglige kalorier og unngå å bruke grove anslag, som du kan undervurdere inntaket.

Spis hver tredje time

Å spise hver tredje time vil hemme tap av glykogenlagrene i musklene. Dette er viktig for vektøkning, spesielt hvis du bruker en øvelse rutine samt øke kalorier. Det er fordi glykogenlagrene gi musklene det drivstoff de trenger for å trene skikkelig. Planlegging seks eller flere måltider om dagen er plagsom og tidkrevende, så hvis du ikke har ekstra tid til å gjøre dette, bare planlegge din vanlige tre måltider per dag og drikker protein shakes i mellom. Du kan også konsumere nøtter, som er høy i protein og kalorier, som mellom måltider snack.

Kalori tett Foods

Spise mye grønnsaker og frukt kan være bra for deg, men disse matvarene vil ikke hjelpe mye i vektøkning fordi de er lavt i kalorier. Mål å konsumere matvarer som melk, brød, pasta, kjøtt og tunfisk.

Workout

Supplere denne dietten med muskel treningsøkter. Løfte vekter mens du er på et kaloririkt kosthold vil føre til vektøkning gjennom å bygge muskler. Hvis du ikke har noen tidligere erfaring løfte vekter, er det noen øvelser som er av avgjørende betydning, og du kan jobbe nesten hele kroppen ved bare å gjøre følgende: knebøy, markløft, benkpress og skulderpress.

Protein Shakes

Konsumere en protein shake etter trening. Mens musklene er utvinne fra en trening, de trenger å bli drevet med kalorier og protein for å hjelpe hjelpemiddel utvinning. Et protein shake vil møte disse behovene.