Digidexo.com

tea tree olje hodebunn

Hvordan legge til dråper tea tree olje til Shampoo

Hvordan legge til dråper tea tree olje til Shampoo


Bladene og barken av den australske Melaleuca treet produsere tea tree olje, som er en kraftig anti-bakteriell, anti-sopp aktuell behandling. Hvis du lider med flass, lus eller en tørr hodebunn, legger dråper tea tree olje til sjampo for å forbedre eller eliminere symptomene dine.

Bruksanvisning

•  Bruk en uåpnet flaske sjampo, slik at du vet hvor mye du har i flasken. Hvis du bruker en åpnet flaske, kan du bruke et glass målebeger for å måle det som er igjen.

•  Bland 10 dråper tea tree olje til hver 8 gram av shampoo. Hvis du har 16 gram sjampo, legge til 20 dråper tea tree olje. Hvis du har 4 gram av shampoo, tilsett 5 dråper tea tree olje.

•  Hell blandingen tilbake i sjampo flaske.

Rist sjampo flaske innholdet kraftig for å fordele tea tree olje jevnt.

Tips og advarsler

 • Aldri ta tea tree olje internt.

Tea tree olje rettsmidler

Tea tree olje rettsmidler


Tea tree olje er skapt gjennom en prosess med damp destillasjon bruker bladene av Melaleuca alternifolia, en innfødt tree of Australia. Tradisjonelt brukt som en antiseptisk, tea tree olje inneholder antimikrobielle egenskaper som gjør det nyttig for behandling av mikroorganismer som bakterier eller sopp. Tea tree olje brukes lokalt, og bør ikke inntas.

Fungal spiker infeksjoner

Neglesopp er en vanlig tilstand som påvirker fingernegler og tånegler. Tåneglene er mer utsatt for smitte, som ofte er kontrahert når en person eksponerer hennes føtter til fuktig miljøer som har hyppig gangtrafikk som bassenger og garderober. Manikyr verktøy som ikke er sterilisert etter hver bruk kan også spre smitte. For å bruke tea tree olje som en behandling for en Fungal spiker infeksjon, bruke oljen 2-3 ganger per dag på det infiserte området. Når en ny spiker, fri for smitte, har vokst ut, er behandlingen ferdig. Vekstsyklusen med en fingernegl er ca seks måneder, mens tåneglene ta rundt 12 måneder å produsere en ny spiker.

Fotsopp

Fotsopp er en soppinfeksjon i huden som kan føre til sprekker og blemmer på huden av foten. En person som lider av fotsopp kan også oppleve svie og kløe i det infiserte området. Mellom fire og 10 dråper tea tree olje bør brukes på området tre ganger om dagen. Etter at infeksjonen har ryddet, bør anvendelsen av tea tree olje fortsette i ytterligere to uker for å sikre at infeksjonen er helt borte.

Hodelus

Hodelus er parasitter som setter opp et angrep på en persons hodebunn og hår. De overføres når en person som har tilstanden deler elementer som en lue eller gre med andre mennesker. Tea tree olje kan bidra til å eliminere hodelus ved å legge 3-4 dråper til en liten mengde sjampo. Vask med denne blandingen omtrent fire ganger per uke inntil lus er fjernet fra hår og hodebunn.

Helbredende egenskaper av Tea tree olje

Helbredende egenskaper av Tea tree olje


I århundrer har tea tree olje blitt brukt til å behandle sår, brannsår og infeksjoner. Med opprinnelse i Australia, er oljen stammer fra bladene på tea tree anlegget ved prosessen med damp destillasjon. Den inneholder et bredt spekter av kjemiske komponenter, slik som forbindelsen terpinen-4-ol, som bidrar til å drepe forskjellige mikroorganismer og hindre deres vekst. Som et resultat, tea tree olje helbredende egenskaper er mange, så det kan brukes lokalt til å behandle mange vanlige skader og irritasjoner, og er et verdifullt tillegg til de fleste medisinskap.

Antiseptisk

Tea tree olje kan bidra til å rense huden og ulike irritasjoner av smittebærende organismer, så det er ofte brukt en antiseptisk når skader oppstår. Oljen lett trenger inn i huden og virker med kroppens naturlige oljer for å bidra til å forhindre hudinfeksjoner. Tea tree olje kan brukes til å behandle kutt, insektbitt, brannsår, byller, bleie utslett, Poison Ivy, solbrenthet, elveblest og fliser. Det er spesielt effektiv i behandling av sår som er skitne eller inneholder puss.

Soppdrepende

Tea tree olje er ofte brukt til å behandle soppinfeksjoner på grunn av sine soppdrepende egenskaper. Det kan bidra til å redusere betennelser og drepe bakterier assosiert med disse typer infeksjoner. I tillegg blander te treet lett olje med naturlige oljer i huden og styrker den kjemiske barriere i huden slik at det blir en dårlig miljø for å dyrke sopp. Som et resultat, kan tea tree olje kan hjelpe med symptomer på fotsopp, stol infeksjoner, ringorm og gjær infeksjoner. Har også blitt brukt Tea tree olje til behandling av soppinfeksjoner som påvirker planter og dyr.

Antibakteriell

Tea tree olje har potente antibakterielle egenskaper. Ifølge Healthline, en medisinsk informasjon nettsted, har studier vist at tea tree olje er mer effektive i behandling av sykehuset super bug, methicilin-resistente Staphylococcus aureus (MRSA), enn mange antibiotika. Som et resultat av mange sykehus leverer tea tree olje såpe for ansatte til å vaske hendene med før behandling av pasienter. Ved innånding, kan treet te olje også fungere som et slimløsende, slik at den også kan brukes til å behandle bryst- og halsinfeksjoner, samt lunger forbundet med vanlig forkjølelse. I tillegg, tea tree olje er antibakterielle egenskaper gjør den til et naturlig alternativ til mange harde akne behandlinger. Det penetrerer huden lett, så det kan drepe akne-forårsaker bakterier og redusere betennelsen i forbindelse med kviser. I tillegg, fordi tea tree olje blander lett med naturlige oljer, er det mindre sannsynlig å tette porene og skape ytterligere akne.

Anti-inflammatorisk

Tea tree olje er også kjent for å bidra til å redusere betennelse i hele kroppen ved å drepe mikroorganismer som er ansvarlige for det. Det kan også hjelpe nummen smerten forbundet med betennelse, så det kan brukes til å behandle forstuing, bursitt, leddgikt, gikt, bunions, carpal tunnel syndrom, eksem og hemorroider. For å behandle betennelse, bruk produkter som inneholder tea tree olje og ikke ren tea tree olje fordi ren olje kan være for irriterende for sensitive områder av kroppen.

Tea tree olje Oppskrifter for flass

Tea tree olje er en kraftig eterisk olje som renser og forfrisker. Det har antibiotika, avgiftende og stimulerende egenskaper som hjelper i behandling av slike problemer som flass. De med sensitiv hud bør bruke den med måte. På grunn av sin styrke, bør te treet ikke brukes i sin rene form på huden. Det bør alltid fortynnes.

Om Tea Tree Oil

Den helbredende krefter av tea tree tillate det å trenge inn under hudens overflate for å desinfisere, behandle sår og hjelper kroppen å bekjempe infeksjoner. Det er ofte brukt som en kosmetisk for huden og for hår problemer som flass. Tea tree olje kan også behandle noen oppbygging i hodebunnen fra bruk av styling produkter. Oppført her er to tea tree olje shampoo oppskrifter for behandling av flass.

Tea Tree Oil Shampoo Oppskrift

Denne oppskriften kommer fra André Langevin er tea tree olje oppskrifter (se referanser). Du trenger vann, flytende Castilla såpe, lys vegetabilsk olje, ren tea tree olje, en sylinder-størrelse container eller en tom, ren sjampo flaske med en topp.

Inn i container eller flaske, hell 1/4 kopp vann, 1/2 kopp flytende Castilla såpe, 1/2 ts av lys vegetabilsk olje og 1 1/2 ts. av ren tea tree olje. Rist godt for å sørge for at alle ingrediensene er blandet. Når du er klar til å bruke, fukte håret og massere tea tree olje shampoo inn i hodebunnen. Masser å bruke fingeren tips, ikke neglene. Deretter vente i fem minutter før du skyller. Oppbevar sjampo ved romtemperatur.

Tea Tree Oil Med Shampoo

For denne oppskriften trenger du økologisk tea tree olje og butikk-kjøpte flass shampoo (du kan også bruke vanlig sjampo). Hell en liten mengde av flass shampoo i håndflaten din, og sakte legge noen dråper tea tree olje til flass shampoo. Du ønsker ikke å fortynne sjampo, så tilføy dråpene en om gangen for å finne ut hvor mye du vil bruke. Masser tea tree olje og shampoo mix inn i håret ditt. La shampoo holde på i cirka fem til syv minutter før skylling.

Med noen av tea tree olje shampoo oppskrifter, bør du oppleve en kriblende følelse i hodebunnen. Det er en signatur av oljen.

Advarsel

Aldri svelge tea tree olje og aldri bruke det i sin rene form på huden. Det er sterkt og giftig. Kvinner som er gravide bør ikke bruke tea tree olje.

Hvordan Heal insektbitt med tea tree olje

Hvordan Heal insektbitt med tea tree olje


Tea tree olje er kjent som en hud mirakel som har blitt brukt til å helbrede vorter, lus, akne, atheletes foten, flass og liktorn. Innånding det sies også å øke immunforsvaret, selv om du aldri skal svelges det som det kan føre til depresjon, forvirring og selv koma. Tea tree olje kommer fra te trær i Australia og har vært brukt av aboriginerne i hundrevis av år for sin naturlige helbredende egenskaper. Det er også satt i førstehjelp kits av Austrailian soldater. Her er hvordan du kan helbrede insektsbitt naturlig med tea tree olje.

Bruksanvisning

•  Vask grundig med såpe og vann. Du kan bruke anti-bakteriell såpe. Du ønsker alltid å holde området rent for å hindre ytterligere smitte og vennligst avstå fra å skrape da dette kan føre til et åpent sår. Insektbitt er ikke moro, men du kan bli kvitt dem raskt.

Når bittet er ren, påfør 1-3 dråper tea tree olje med en bomullspinne direkte til bitt. Det er viktig å mette området med tea tree olje. Dette vil komme dypt inn i infeksjon, rense det og kurere det raskt.

Påfør plaster slik som den holder tea tree olje på bittet, så vel som fordamper og også, for å holde deg fra å bli fristet til å klø. Den andre gode ting om tea tree olje om er, det tar den kløende følelsen unna også. Gjør dette daglig, 1-2 ganger om dagen til bittet er helt leget. Ikke satt noen lotion på toppen av eller umiddelbart rundt i området før det er borte. Tea tree olje vil helbrede det i løpet av noen dager, og også la ingen arr som gjenstår. Videre tar det bare noen få dråper daglig for å gjøre et varig inntrykk.

Tips og advarsler

 • Du kan kjøpe tea tree olje på de fleste helsekost og velvære butikker samt online gjennom velvære og helse spesialitet butikker.

Tea tree olje Cures

Aromatisk te tre bladene har vært brukt til medisinske formål av de urfolk i Australia siden antikken. Olje av tea tree er et naturlig desinfeksjonsmiddel og styrker immunforsvaret, slik at det fremmer helbredelse som det holder sår som koker, kutt og insektbitt rene.

Acne

Før du går til sengs, vaske ansiktet, deretter bruke tea tree olje på akne problemområder med en Q-tip. La den suge inn i huden din over natten og vask den av i morgen.

Lice

Du kan bli kvitt lus på både mennesker og dyr ved å legge ti dråper tea tree olje til en flaske sjampo og sjamponering daglig. Skyll, og følger opp med litt mer olje gnidd inn i huden for å drepe eggene før de klekkes. Rene børster, kammer og sengetøy med en løsning som inneholder et par dråper olje. Ikke bade kjæledyr på daglig basis lenger enn nødvendig, som bading fjerner naturlige oljer og fremmer hudproblemer.

Congestion

Fyll en middels stor bolle med kokende vann og tilsett to eller tre dråper av oljen. Lean ansiktet over bollen, legg et håndkle over hodet og pust inn dampen i omtrent ti minutter å bidra til å bryte opp lunger.

Bleie

Bland sammen like deler av tea tree olje og vann i en liten bolle. Suge en vaskeklut i det, og trykk forsiktig klut på området berørt med bleie utslett.

Vaginal Hygeine

Kvinner med gjær infeksjoner eller kronisk vaginose kan forberede en naturlig douche av to kopper vann med 1 ts. tea tree olje. Bruk douche hver dag i seks uker for å drepe bakteriene som forårsaker lukt eller infeksjonen.

Solbrenthet

Sug en bomullsdott i oljen og tørk den direkte på huden etter behov for å kjøle den av og redusere ubehag av solbrenthet.

Hvordan behandle et flåttbitt med tea tree olje

Hvordan behandle et flåttbitt med tea tree olje


Tea tree olje har mange terapeutiske bruksområder og regnes som effektiv i forhold fra acne til øret aches. Tea Tree Oil er spesielt effektivt i bekjempelse av bugs. Noen få dråper blandet med vann kan virke som en insektmiddel eller loppe remover. Tea tree olje kan også brukes til å fjerne levende flått fra huden din. Fordi flått utgjøre helserisiko for eksempel Lyme sykdom og Rocky Mountain flekket feber, er det viktig å umiddelbart og fullt fjerne dem.

Bruksanvisning

•  Sjekk kroppen for tegn på flått hvis du har brukt tid i et skogsområde. Flått vises som små svarte insekter innstøpt i huden. Ikke fjern flåtten med hendene - i stedet, påfør en liten mengde Tea Tree Oil til den synlige delen av levende flåtten og huden rundt dette området. La Tea Tree Oil på i 20 minutter.

Observer flåtten i løpet av denne tiden. Det kan rett og slett falle av eller trekke seg ut av huden. Hvis ikke, fjerner du forsiktig flåtten ved hjelp av pinsett. Ta tak i flåtten nær hodet eller munn og dra forsiktig for å fjerne hele flåtten kroppen. Ikke knus flåtten kropp eller ikke klarer å fjerne det helt. Enhver gjenværende del fremdeles har evnen til å spre sykdommen.

Vask hender og området rundt flåttbitt grundig etter å ha fjernet flåtten. Hvis du legger merke til ytterligere irritasjon huden, feber, influensalignende symptomer, muskelsmerter, hovne lymfeknuter eller utslett, må du kontakte lege umiddelbart. Også ta kontakt med legen din dersom du er i stand til å fullt ut fjerne flåtten selv.

Tips og advarsler

 • Det anbefales å holde flåtten i en krukke etter fjerning i tilfelle insektet må testes som en bærer av sykdommer. Dette er spesielt viktig hvis du merker influensalignende symptomer etter fjerning av flåtten.

Tea tree olje for behandling av skabb

Skabb, formelt kjent som Skabbmidd, er midd som graver seg inn i huden på mennesker og dyr. Mens skapninger bosette seg under huden, legger de eggene sine under huden, noe som fører til et større angrep. Midd er usynlige for øyet, men vil føre til at huden til å se rødt, humpete og irritert. Selv om skabb er vedvarende skapninger, kan de bli behandlet med relativ letthet med konsekvent bruk av tea tree olje.

Funksjon

Tea tree olje har lenge vært ansett for sine antimikrobielle egenskaper. Når skabb hule under huden deres biter forårsake infeksjon. Biter forårsake kløe og når huden er oppskrapet, kan infeksjonen spre seg raskt til andre deler av kroppen. Når tea tree olje kommer i kontakt med huden, vil det drepe midd selv og bakterier som resulterer fra sine biter.

Fordeler

I tillegg til å drepe midd og infeksjonen de forårsaker, har tea tree olje også naturlige beroligende egenskaper. Dette gjelder imidlertid bare for de som ikke har en historie med sensitiv hud. Når treet te olje påføres på huden, vil den synke dypt inn i porene for å redusere betennelse, for derved å redusere ubehag. Tea tree olje har også en naturlig smertestillende eiendom, som vil bidra til å redusere smerter i de områdene som det er brukt til.

Bruksområder

Tea tree olje kan brukes direkte på huden med en bomullspinne eller bomullsdott for den mest effektiv lindring. Oljen skal bare brukes til de berørte områdene mellom én og to ganger per dag frem til skabb forsvinner, vanligvis 2-3 uker. Det bør bemerkes at tea tree olje bør aldri få lov til å ta på øynene, nesegangene eller i munnen, og de med sensitiv hud bør aldri bruke tea tree olje direkte på huden. Heldigvis, kan personer med sensitiv hud og skabb også motta fordelene av tea tree olje. Kjør nok vann i badekaret for å dekke de berørte områder og deretter legge til ca 15 dråper olje inn i rennende vann. Ligge i minst 20 minutter. Sørg for å skylle grundig etterpå.

Advarsel

Selv tea tree olje er et naturlig produkt, er det ikke uten negative bivirkninger. Personer berørt med sensitiv hud som er berørt av skabb kan finne større hudirritasjon når tea tree olje er brukt. Vanlige irritasjoner omfatter brenning, rødhet og utslett. Dersom ubehag oppstår, kan du prøve å redusere mengden av tea tree olje som brukes. Avbryte behandlingen helt hvis irritasjon vedvarer. Oppsøke lege for en skabb behandling bedre egnet til din hudtype.

Studier

En studie utført i ved The Menzies School of Public Health i Australia viste effektiviteten av tea tree olje over andre populære behandlinger for skabb. Studien, utført over en to-års periode, viste at tea tree olje var mer effektiv i å fjerne skabb enn de mest brukte insektmidler og anti-parasittiske medisiner. Studien viste også at terpinen-4-ol var ingrediens i tea tree olje som drepte skabb i et raskere tempo enn de andre vanlige behandlinger.

Hva er farene ved tea tree olje under graviditet?

Hva er farene ved tea tree olje under graviditet?


Tea tree olje har blitt populært i de siste årene i mange forskjellige hjem rettsmidler, herunder bekjempe infeksjoner. Den bruker inkluderer herding alt fra sprukne lepper til fot sopp. Hjem rettsmidler som normalt anses som trygge for en frisk person kan være svært skadelig hvis tatt under svangerskapet. Konsultere legen din før du prøver noen urte eller andre hjem rettsmidler for å hindre å sette din helse eller helsen til barnet ditt i fare.

Allergiske Reaksjoner

Det er mulig å utvikle en allergisk reaksjon på tea tree olje, spesielt hvis du har vist følsomhet for eucalyptus, benzoin, og noen medlemmer av myrt planter eller perubalsam. Reaksjonene kan variere fra mild utslett på huden til alvorlig blemmedannelse.

Legemiddelinteraksjoner

Tea tree olje kan føre til alvorlige legemiddelinteraksjoner, og folk som tar antibiotika, anti-kreft narkotika, og anti-inflammatoriske legemidler er spesielt utsatt for disse interaksjonene. Folk tar naturmidler og andre kosttilskudd kan også bli påvirket. Tea tree olje kan ha negativ samhandle med en gravid kvinnes prenatal vitaminer.

Komplikasjoner ved fødselen

Tea tree olje kan redusere eller forsinke sammentrekninger som naturlig oppstår under fødsel, ifølge Medline Plus hjemmeside. Komplikasjoner av denne typen kan være farlig for liv og helse for både mor og baby.

Tar Tea Tree Oil Oralt

Tar tea tree olje muntlig kan forårsake mage ubehag som kramper, diaré og oppkast. Dette kan føre til dehydrering og andre problemer for den gravide kvinnen. Andre symptomer når det tas oralt er forvirring, sløvhet, gangvansker, et svekket immunsystem og koma; disse kan alle sette både mor og baby i fare.

Tea tree olje Produkter for Forkjølelse

Tea tree olje er en naturlig antibakteriell og kraftig immunstimulerende. Et annet navn for tea tree olje er melaleuca olje, fordi denne oljen er fra den australske Melaluca Alternifolia anlegget. De terpenoider i tea tree olje er soppdrepende og antiseptiske forbindelser. The Mayo Clinic sier at tea tree olje brukes til å behandle akne og fotsopp. Tea tree olje kan også brukes som en aromaterapi kald middel, men dette produktet bør ikke inntas oralt. For å bruke tea tree olje for en kald, bare plassere noen dråper i varm damp, og puste. Du kan ta et varmt bad med oljen i karet, så vel. En annen metode er å sette et par dråper på en klut, og puste i oljer.

Jason

Jason er et selskap som selger naturlige og økologiske produkter. Jason har tre typer tea tree olje som brukes for forkjølelse. Ren tea tree olje med naturlige ingredienser er ren tea tree olje, men det inneholder ikke alt organisk materiale. Men gjør Jason har en organisk tea tree olje merke som har opp til 70 prosent økologiske ingredienser.

Tea tree olje mineral gel brukes til å behandle forkjølelse, og er en smertestillende brukes til å behandle dype muskelsmerter og smerter. For forkjølelse, kan du bruke gel som en damp gni på brystet for å lindre lunger. Mineralet gel inneholder ren tea tree olje og andre råvarer.

Desert Essence

Desert Essence selger også tea tree olje for forkjølelse. Den har 100 prosent tea tree olje og øko-harvest tea tree olje. Denne oljen har blitt høstet ved hjelp av bærekraftige metoder som ikke skader miljøet. Sin linje inkluderer også økologisk tea tree olje og tea tree med lavendelolje tilsettes. Alle oljer er fri for kjemikalier og andre tilsetningsstoffer.

Glory Bee Foods

Glory Bee Foods selger også tea tree olje for forkjølelse. Tea tree olje er også kalt en slimløsende, som betyr at det bidrar til å avlaste fanget slim og slimete. Disse oljene er ren og ufortynnet.

New Co Natural Technology

New Co Natural Technology selger en merkevare av tea tree olje som er 100 prosent organisk. Det hevder at olje er dypt penetrerende og mer potent enn aloe vera plante. Ingen tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler er til stede i dette produktet. Det tilbyr flere størrelser, fra 10 ml til 50 ml. Hvis du er ute etter en helt organisk, men rimelig merkevare, deretter Ny Co Natural Technology er et godt valg.

Medisinske fordelene med tea tree olje

Tea tree olje ble først brukt flere hundre år siden av aboriginees i Australia som gnidd fet blader fra planten på seg til å behandle kutt og hudlidelser. Oljen - som har en sterk duft som ligner på eucalyptus - er først og fremst brukes som en aktuell løsning som absorberes gjennom huden eller andre vev. Imidlertid kan du gurgle med det å berolige en sår hals eller bruke det til andre orale behandlinger.

Acne Treatment

Nettstedet PeaceHealth.org (se Ressurser nedenfor) anbefaler å bruke en gel som inneholder tea tree olje for å bekjempe akne fordi det reduserer produksjonen av sebum, som forårsaker kviser.

Anti-Fungal Bruk

The Encyclopedia of Alternative Medicine bemerker at tea tree olje kan behandle slike plager som fotsopp, spiker infeksjoner, ringorm og jock kløe.

Vare på hodebunnen

Nettstedet A to Z of Health, Beauty and Fitness hevder at å legge tea tree olje til sjampo kan behandle flass.

Unn mindre sår og irritasjoner

En helsegevinst av tea tree olje, ifølge WholeHealthMD.com (se Ressurser nedenfor), er at du bruker den til å behandle kutt, skrubbsår og insektbitt kan redusere sjansen for infeksjon og arrdannelse.

Antiseptisk

Nyhetskanal WLWT (se Ressurser nedenfor) rapporterer at i 1930, ble tea tree olje som brukes som et antiseptisk for dressing sår og i hånd såpe; faktisk, på tiden, oljen var 60 ganger mer effektiv i å drepe tyfoid bacillus enn andre tilgjengelige desinfeksjonsmidler.

Dental Health

Per Encyclopedia of Alternative Medicine, legge noen dråper tea tree olje til tannkrem eller munnvann vil kjempe plakk. Oljen kan også lindre såre tannkjøttet.

Avlaste gjær infeksjoner

WholeHealthMD.com sier at tea tree olje kan drepe av to organismer som forårsaker gjær infeksjoner, Candida albicans og Trichomonas vaginalis. Kvinner kan bruke stikkpiller laget av tea tree olje for å lindre tilstanden.

Hvordan lage Tea tree olje munnvann

Det er mange mystiske ingredienser i den gjennomsnittlige munnvann. Naturlig munnvann er ofte gjort uten mysteriet ingredienser, men det vanligvis koster litt mer enn gjennomsnittet stramt budsjett kan håndtere. Å lage din egen hjemmelaget munnvann kan føle deg bedre å vite hva som skjer inn i deg munnvann og holde seg innenfor budsjettet.
Dette er en enkel alkoholfritt oppskrift for tea tree olje munnvann. Tea tree olje er en stor munnvann ingrediens, som det har vist seg å bidra til å bekjempe gingivitt.

Bruksanvisning

•  I en bolle eller annen beholder add:

1 1/4 kopper mineral eller destillert vann (base)
5 dråper peppermynteolje (smaken)
5 dråper tea-tree olje (anti-bakteriell, bidrar til å bekjempe gingivitt)
en klype stevia (søtningsmiddel)

xylitol kan bli brukt i stedet for stevia som et søtningsmiddel.

Hell de kombinerte ingrediensene i en beholder som har et lokk.

En gammel munnvann container er et perfekt valg.

Sett lokket tett på emballasjen. Rist godt.

Swish rundt munnen og spyttet ut. Bruk etter hver børsting eller så ofte som nødvendig.

Hint

 • Den eteriske oljen ingrediens kan erstattes med en olje av ditt valg som passer din smak.
 • Som de fleste munnskyllevann, bør dette munnvann ikke svelges.

Tea tree eterisk olje bruker

Planter og deres ekstrakter har lenge vært brukt til helse og skjønnhet formål. Mange av disse har flere fordeler. Eteriske oljer er en planteekstrakt som har mange bruksområder.

Historie

Den essensielle olje fra tea tree, også kjent som melaleuca alternifolia, er rapportert å ha vært først brukt til medisinske formål i midten av 1920-tallet, ifølge Drugs.com.

Typer

Andre trær knyttet til tea tree er nellik, eucalyptus, myrt og niaouli. Men ekstrakt kjent som tea tree essensielle oljen stammer fra melaleuca alternifolia tree of Australia. Dette treet er klassifisert som en eviggrønn. Når knust, sine nåler slipper unike aroma forbundet med tea tree olje.

Fordeler

Tea tree eterisk olje har antibakterielle, anti-sopp og antivirale egenskaper. Ved bruk sammen med andre aromatherapeutic oljer, kan tea tree eterisk olje behandle mindre kutt og brannsår for å lindre symptomer relatert til luftveissykdommer. Tea tree essensielle oljen blir brukt i mange skjønnhetsprodukter som sjampo, kremer og kremer. Den kan også brukes som et hus-rensemiddel.

Advarsel

Tea tree essensielle oljen er nesten alltid brukt i en fortynnet form. Det bør brukes eksternt og aldri inntatt. Den primære bivirkning er rapportert irritasjon eller allergisk reaksjon ved administreringsstedet.

Potensial

Drugs.com rapporterer at forskning har vist at tea tree essensielle oljen er effektiv mot visse mikrober og har blitt innlemmet i moderne medisinsk behandling. Dyreforsøk og kliniske studier fortsette å bli gjennomført for å finne flere bruksområder for tea tree essensielle oljen.

Hvordan bruke Tea Tree Oil

Tea tree olje har vært brukt i århundrer av urfolk i Australia, der sin kilde, den lille, brushy Melaleuca treet, vokser. Det er en av de få essensielle oljer som du ikke trenger å fortynne før du bruker på huden. Her er noen forslag for å bruke denne uvurderlig olje.

Bruksanvisning

Kamp infeksjon. Tea tree olje bidrar til å hindre og stanse spredning av hudinfeksjon forårsaket av bakterier, virus eller sopp. Påfør med en bomullspinne, bomullsdott eller gasbind en eller flere ganger daglig. Tea tree olje har vist seg ikke å skade eller irritere friske vevet, mens de eliminerer skadelige bakterier og eksisterende infeksjon.

Treat hodebunnen problemer. Bruk noen dråper tea tree olje for å lindre flass og tørr hodebunn. Bruk før sengetid og sjampo ut i morgen. Oljen har en sterk aroma som kan kollidere med det av hår styling produkter og cologne. Også bruke tea tree olje for å bekjempe hodelus. Gni en moderat mengde inn i håret og hodebunnen og gre gjennom til endene. Gjenta en gang eller to ganger daglig i minst en uke.

Swish med det. Ved hjelp av en munnvann med tea tree olje fortynnet i vann kan bidra til rette og forebygge tannkjøttsykdommer og plakk. Vær forsiktig med å svelge den. Små mengder anses ikke giftig, selv om magen kanskje opprører.

Bruk på akne. Tørke forsiktig huden med en bomullsdott dynket i rett eller utvannet tea tree olje kan hjelpe rolig betennelser, redusere smitte og forebygge nye akne sår fra utviklingsland. Det vil ikke irritere plaget hud, mens drepe bakterier som forverre hud utbrudd. Den kan brukes på ansikt, hals, bryst og rygg. Bland noen dråper med acne cleanser for å øke sin effektivitet.

DAB den på insektsbitt og stikk. Kløende bitt kan bli roet med noen få dråper tea tree olje påføres så snart som mulig. Bruk den til å berolige mygg og chigger biter, bie og vepsestikk, for å unngå infeksjon etter bitt og for å hindre insekter fra å bite igjen. Gni litt på bena, armer, rygg, bryst, ankler eller noen annen eksponert hud. Påfør tea tree olje til ansiktet med måte, og alltid unngå kontakt med øynene.

Bruk tea tree olje rundt i huset. Legg en teskje til vaskeriet for håndklær eller andre stoffer som er utsatt for mugg. Spray en løsning av tea tree olje og vann på mugne overflater på badet. Også bruke spray for umiddelbar desinfiserende virkning på overflater i sykerommet. Rene telefoner og tastaturer med det å hemme spredningen av forkjølelse og virus.

Tips og advarsler

 • Aldri svelge tea tree olje.
 • Bruk aldri tea tree olje i øynene.
 • Ikke bruk mens de er gravide eller ammer.

Lice behandling med Tea Tree Oil Oppskrifter

Hodelus søke skoler overalt. Det spiller ingen rolle om det er den beste skolen eller verste skolen. Kjemiske sjampo er tilgjengelig på markedet, men foreldre blir skeptiske til å dusje sine barn med disse giftige væsker. Mange foreldre er å snu til naturlige alternativer til å behandle hodelus. Tea tree olje har blitt svært populært i kampen lus.

Hva er Tea Tree Oil?

Tea tree olje er avledet fra en damp destillering av bladene av Melaleuca treet som er innfødt til Australia. Gulaktig farget olje lukter som en blanding av muskat og eukalyptus. Ren tea tree olje inneholder om lag 40 prosent av en bakterie-kampene ingrediens kalt terpinen-4-ol. Således er det svært effektiv ved bekjempelse av infeksjoner forårsaket av kutt, utklipp og insekter.

Det finnes mer enn 100 forskjellige bruksområder for tea tree olje i å bidra til å bekjempe hud sykdommer og infeksjoner. Bruken av tea tree olje for å drepe hodelus blir stadig mer utbredt som et mer naturlig alternativ til kjemiske shampoos. Fordi tea tree olje er både antiseptisk og healing, det vil også behandle irritert hodebunn. Hodelus bite, og disse bittene kan bli sår og smittet over tid. Tea tree olje vil bidra til å sikre barnets hodebunnen er sunt.

Sjampo

Du kan kjøpe sjampo som inneholder tea tree olje. De er dyre, og du har ingen kontroll over hvor mye tea tree olje er i den eller hva andre ingredienser er lagt. Du kan lage din egen tea tree olje shampoo like lett.

Kjøp en billig flaske klar sjampo. Legg 10 til 12 dråper ren tea tree olje til shampoo flaske. Snu flasken opp ned og rull den rundt og rundt for å blande tea tree olje i sjampo.

Hvis shampoo blandingen har en sterk tea tree olje lukt, legger til flere dråper eterisk lavendelolje til. Lavendel olje er også veldig beroligende og helbredende, pluss det lukter bedre. Shampoo barnets hode som vanlig. La sjampo for å sitte på barnets hode 2 eller 3 minutter før du skyller det ut.

Skyll barnets håret grundig og deretter håndkle tørke for å fjerne eventuelt døde lus eller luseegg. Gre håret ut med en nit kam. Hårføning vil også bidra til å fjerne døde lus. Gjenta sjamponering umiddelbart hvis du ser noen tegn til levende lus.

Hair Mist

For å bekjempe en reinfestation lus, sjampo barnets og / eller håret av alle familiemedlemmer en gang i uken ved hjelp av hjemmelaget tea tree olje shampoo. Du kan også lage en tåke og spray barnets hår daglig før han går til skolen.

Bland 8 oz. vann og 12 dråper tea tree olje sammen i en ren plast sprayflaske. Du kan legge til flere dråper lavendel eller rosmarin eteriske oljer for å forbedre lukten. Tåke barnets hår som du gre det den morgenen. Det vil bidra til å holde lus fra å komme i håret.

Advarsel: Eteriske oljer er trygge når de brukes riktig. Vær forsiktig når du håndterer dem, som ren olje kan brenne huden eller forårsake hud følsomhet. Studer essensielle oljer og deres bruksområder før du begynner å bruke dem hjemme.

Bruk av Tea Tree Oil for Lus

Lus kan være en pinlig problem, og en som må behandles umiddelbart. Lus kan spres raskt og kan være et reelt problem i skoler og barnehage. Flere personer er å snu til alternative metoder for behandling for enkle forhold som lus.

Generell informasjon

Tea tree olje er et utmerket valg for behandling av lus på grunn av sin naturlige antibakterielle og soppdrepende egenskaper. Det er trygt og effektivt, og er lett tilgjengelig i de fleste helsekostbutikker eller den organiske delen av enkelte dagligvarebutikker. Du kan velge å bruke tea tree olje til å behandle din lus problem snarere enn medisinert sjampo, som kan inneholde plantevernmidler. Du kan også bruke den som et middel for beskyttelse mot tilbakevendende lus.

Olje Kjøpetips

Pass på at du kjøper olje, som er 100 prosent ren og organisk. Det bør ikke være noen tilsetningsstoffer til oljen. Du kan finne god tea tree olje på din lokale helsekost butikk. Du kan også gjøre online kjøp av olje, men det anbefales å unngå å gjøre dette fordi du vet aldri hva du får eller hva kvalitet du får. Unngå å kjøpe produkter med tea tree olje i dem; heller, kjøpe en stor flaske med ren eterisk tea tree olje.

Bruke Oil

Du kan blande noen dråper tea tree olje i sjampo du allerede bruker, eller bland det inn i en flaske uparfymert sjampo. Den foreslåtte dosering vil være 05:56 dråper tea tree olje til åtte til 10 gram av såpe. Tea tree olje er sterk, så prøv å ikke bruke for mye. Litt går en lang vei. Prøv å blande den med baby shampoo, slik at du har en mild sjampo for å fukte håret og hodebunnen med. For ekstra beskyttelse og behandling, bruke samme dosering til din conditioner.

Du kan også blande åtte dråper tea tree olje med en halv kopp extra virgin olivenolje. Massere blandingen dypt inn i hodebunnen og dekke hodet med et håndkle. La blandingen stå i 30 minutter. Vask oljen ut av håret grundig og tilstand som normalt.

Du kan legge til et par dråper av oljen til din vaskemiddel og andre vaskemidler å desinfisere og beskytte hele huset. Hvis utbruddet ikke blir bedre etter noen dagers behandling, kontakt lege.

Hva er fordelene med Tea Tree Oil for hodelus?

Hva er fordelene med Tea Tree Oil for hodelus?


Hodelus er fortsatt svøpe grunnskoler. Mange barn i både offentlig og privat skole vil lide med hodelus i løpet av sin utdanning.

Bli kvitt hodelus er en stor oppgave. Alle sengetøy og klær må vaskes. Utstoppede dyr må behandles eller lagres i lufttett plast i to uker. Hele huset må støvsuges. Barnet må også behandles både med en spesiell kam og lus sjampo. Foreldre har noen alternativer med shampo, noen inneholder plantevernmidler og andre som inneholder tea tree olje, som har flere fordeler.

Effektivitet

Tre te olje tilbys som et alternativ til sjampo med plantevernmidler, noen som har vært å miste effektivitet ifølge Mayo Clinic. Tre te olje fungerer ved å kvele lus og også strøk nits, noe som gjør dem lettere å fjerne. Behandlingen kan gjennomføres på så lite som tre dager ved å behandle barnet før skolen, etter skolen og før sengetid. Brukes sammen med støvsuging og andre hygienetiltak, vil treet te olje fjerne lus fra hjemmet ditt.

Ingen Poison

Mange kommersielle lice sjampo inneholder plantevernmidler for å drepe lus. Disse plantevernmidler kan ikke være trygt for barnet ditt, spesielt hvis det brukes mer enn én eller to ganger. Dessverre kan mange lus være vanskelig å behandle. Hvis barnet ditt er i barnehage eller skole, kan du måtte forholde seg til hodelus flere ganger. Unngå bruk av plantevernmidler som er best for god helse. Tea tree olje viktigste fordelen er sikkerheten til din dyrebare barn. Vær oppmerksom på at tea tree olje kan ha noen bivirkninger ifølge National Center for gratis og alternativ medisin. Barnet ditt kan få en allergisk reaksjon, så snakk med legen din før du prøver tea tree olje på barnet ditt. Tea tree olje har også vært knyttet til brystutvikling hos unge gutter. Hold tea tree olje borte fra barn - det kan være giftig ved svelging.

Hyggelig Treatment

Barn hater å bli behandlet for hodelus. Sjampoer med pesticider har en hard lukt og må ligge på hodet for en tidsperiode. Etter sjampo, må håret være kjemmet ut med en spesiell kam for å fjerne eventuelle gjenværende lus og luseegg. Tea tree olje er enklere å bruke. Du kan sette et par dråper på lusekam og gre gjennom barnets hår. Barnet ditt vil sette pris på kortere tid brukt på behandling og behagelig lukt. Konsultere legen din for de beste behandlingstilbud for barnets hode lus og for den nyeste informasjonen om hvordan du bruker tea tree olje.

Miljømessig forsvarlig

Tea tree olje er også et trygt tilsetningsstoff for klesvask. Du må vaske alle barnets sengetøy og forurenset tøy - å legge tea tree olje til vask hjelper drepe eventuelle gjenværende lus uten å legge giftstoffer til miljøet. Som alltid må du være forsiktig når du bruker tea tree olje med delikate stoffer og washables. Bruk det varmeste vannet som er trygt for vask av klær, og tørke i minst 20 minutter i en varm tørketrommel. Du kan også tåke utstoppede dyr med en blanding av tea tree olje og kildevann - teste et lite synlig lapp på leken først å sørge for at tea tree olje vil ikke skade den. Bruk noen dråper tea tree olje i vakuum renere bag for å hjelpe drepe eventuelle lus i tepper eller møbeltrekk.

MRSA behandling med Tea Tree Oil

En MRSA-infeksjoner er en type staph infeksjon resistente overfor meticillin. Det er offisielt kjent som en meticillinresistente Staphylococcu aureus, som kan være ervervet gjennom samfunnet (CA-MRSA) eller på et sykehus (HA-MRSA). Fordi denne stamme av bakterier er svært motstandsdyktig mot en rekke antibiotika og tilpasser seg stadig blir mer resistente, er mange mennesker og forskere søker alternative metoder for å hanskes med infeksjon, herunder bruk av tea tree olje.

MRSA-infeksjoner

Mellom 20 til 30 prosent av befolkningen bærer staph bakterier på huden eller i deres nesegangene. Mange er kolonisert med bakterier som lever på kroppen, men kan aldri bli infisert. Som et resultat, kan det andre uforvarende komme i kontakt med bakterier som fører til alvorlig infeksjon. Du kan anskaffe MRSA gjennom et kutt, sår, kateter eller innånding. Skin abscesser er svært vanlig, men dersom MRSA smitter blodet, kan bein eller hjertesykehusinnleggelse være nødvendig. Hvis du har en bekymring om en byll, feber, influensalignende symptomer eller utslett som ikke vil gå bort kontakte legen din for en skikkelig diagnose.

Tea Tree Oil

Tea tree olje er også kjent som Melaleuca Alternifolia. Tea tree olje er en aktuell olje som har antimikrobielle egenskaper, ifølge Mayo Clinic. Det har blitt brukt til å bekjempe akne, kontakteksem og fremme hud helse. Den brukes som en alternativ medisinsk kilde i mange kulturer på grunn av sine medisinske egenskaper. Tea tree olje tas oralt kan være giftig. Aldri forbruke olje. I sjeldne tilfeller noen pasienter utvikler en allergi mot tea tree olje. Alltid konsultere legen din dersom symptomet blir verre eller nye symptomer oppstår.

Søknad

Ved hjelp av te-tre-olje på huden og som en nasal salve har vist seg vellykket i å drepe bakterier MRSA og utrydde kolonisering. Det kan brukes på og rundt området for hudirritasjon. Det kan være irriterende for faktiske lesjoner, men kan brukes til koker å hjelpe drepe bakterier utviklings. Noen nyere metoder utviklet ved Manchester Metropolitan University bruker tea tree olje med gjær og andre essensielle oljer for å mer effektivt bekjempe kolonisering. Mer forskning må gjennomføres om emnet for å gi definitive retningslinjer.

Forskning

Mens Mayo Clinic sier at tea tree olje er effektivt i bekjempelse av MRSA-bakterier, det bare gir det en "C" klasse for påtegning fordi det fortsatt er uklart vitenskapelige bevis. Mens de første rapportene og anekdotiske bevis tyder sterkt på at det er noe gunstig om tea tree olje, er Mayo Clinic venter på mer forskning før du oppgraderer denne oljens evne til adekvat bekjempe MRSA. Forskningen ved Manchester Metropolitan University er også lovende, men det trengs mer forskning for å bekrefte resultatene og avgrense prosedyrer og dosering. Du bør vurdere tea tree olje som et supplement til riktig medisinsk diagnose og resept.

Doctor Care

En MRSA staph infeksjon er ikke noe å ta lett på. En person kan få alvorlig syk og septisk svært kort tid etter å pådra seg smitte. Du bør alltid se etter tradisjonelle antibiotika medisiner for å utrydde MRSA hvis du har en infeksjon. Tea tree olje kan være effektive i å forebygge gjentakelse eller spredning av smitte til andre. De som har jobbet med en MRSA-infeksjon i det siste kan finne tea tree olje et smart valg i forebygging for å redusere hyppigheten antibiotika er nødvendig. Dette er viktig fordi jo oftere du tar antibiotika, jo høyere motstand MRSA kan ha til dem. Legen din kan gjøre de riktige tester og gi deg råd om riktig behandling plan.

Hvordan behandle hodelus med Tea Tree Oil Shampoo

Hvordan behandle hodelus med Tea Tree Oil Shampoo


Ifølge Mayo Clinic, hodelus er den nest største smittsom sykdom som rammer skolebarn etter forkjølelse. Disse små, vingeløse insekter legger egg i håret på hodebunnen og kan forårsake kløe, betennelse og utslett. Hodelus spres ved nær kontakt med andre infiserte mennesker eller objekter, og kan leve for en kort tid på luer, kammer, putevar og håndklær. En bestemt stoff i tea tree olje, kalt terpinen-4-ol, er klinisk bevist å angripe og drepe lus ved kontakt.

Hvordan behandle hodelus med Tea Tree Oil Shampoo

•  Vask håret med enten tea tree olje shampoo, eller din vanlige sjampo med 4-5 dråper tea tree olje tilsettes.

gre gjennom vått hår med en fintannet kam, tørke den på et håndkle som du kjemmer å fjerne eventuelle egg eller luseegg. Sett håndkle til side for å bli vasket i tea tree olje.

Gjenta prosessen hver dag til du ikke finner flere nits på kammen.

Hint

 • Hindre en lus re-angrep ved å vaske alle puter, sengetøy og tepper i varmt vann med noen dråper tea tree olje.
 • Tea tree olje er giftig ved svelging - det er til utvortes bruk.
 • Hvis du er allergisk mot eucalyptus, allehånde eller nellik, ikke bruk tea tree olje som en alvorlig allergisk reaksjon kan forekomme.

Forskjeller mellom Tea Tree Oil & Tamanu Oil

Forskjeller mellom Tea Tree Oil & Tamanu Oil


Polynesierne har brukt tamanu olje i tusenvis av år eksternt for å fremme glatt og sunn hud. Den australske urbefolkningen benyttet tea tree blader for å behandle kutt og sår, spesielt ved hjelp av olje til bakteriedrepende og bakterielle egenskaper. Selv tamanu og tea tree olje kan både brukes som antibakterielle oljer, de reelle forskjellene mellom dem er er deres egen historie, unike helbredende effekter og naturlige medisinske fordeler.

Tre History

Den tamanu olje kommer fra 98-meter høye tropiske trær, innfødt til Polynesia og Sørøst-Asia. Det blomstrer med små, hvite blomster med gule sentre to ganger i året. Frukten lukter søtt med en lime-lignende duft og bærer en stor kjerne inne; denne kjernen gir oljen.

Te trær ble funnet av kaptein James Cook, fra Storbritannia, i 1770 på de kystnære områder av New South Wales og i nærheten der Sydney, Australia, er nå. Captain Cook brygget tebladene for hans mannskap for å forhindre skjørbuk. Dette treet produserer en blek gyllen-farget olje.

Healing Effects

Den tamanu brukes til å fremme sunn hud. Tt er også brukt på babyer å hindre bleieutslett. Kosmetiske bedrifter bruker oljen i regenerative kremer for sin evne til å forbedre hudens elastisitet, tone, utseende og fasthet.

Tea tree olje, som kommer fra Melaleuca slekt av planter i myrt familien og er mest anerkjent i Australia, er mer kjent for en førstehjelp rette for hudproblemer, som: anti-sopp, antibakteriell og antiseptisk.

Et karakteristisk forskjell er at tamanu oljen fordeler anti-aldring gjennom en unik evne til å fremme dannelsen av nytt vev. Tea tree olje er også ansett å raskt helbrede og har en mild smertestillende effekt, reduserer smerter og betennelser.

Medisinske fordeler

Tea tree olje er en naturlig rette for hundrevis av bakterier og sopp hudlidelser, som vorter, byller, kviser, carbuncles, dårlig ånde, betent tannkjøtt og plakk på tennene. Legg tre dråper tea tree olje til en varm kopp vann, skyll, spytte ut og børste tennene etterpå. Tea tree olje hjelper også behandle canker sår, laryngitt, flass, lus og gjær infeksjoner. Ikke bruk tea tree olje hvis du er gravid eller ammer.

Tamanu olje kan behandle bleie utslett, herpes sår, fotsopp, byller, ringorm, abscesser, jock kløe og sår hals, når den brukes til halsen.