Digidexo.com

Den beste tiden å ta Toprol

Toprol er et legemiddel tilgjengelig på resept bare og produsert av Astrazeneca. Toprol brukes til å behandle en rekke forskjellige tilstander, inkludert høyt blodtrykk, smerter i brystet og hjerteinfarkt forebygging. Toprol er foreskrevet som en gang per dag tablett, og bør kun gis under bestemte vilkår.

Opprettholde forsynings

Dosen av Toprol vil være i oral tablettform og administreres en gang daglig. For å holde medisinen fungerer og for å holde en tilførsel av Toprol i blodet, er det viktig at du tar medisinen på noenlunde samme tid hver dag. Enten tidspunktet for dosen er om morgenen, ettermiddagen eller kvelden spiller ingen rolle (med mindre regissert av legen din).

Forebygging Kvalme

Toprol bør tas sammen med mat eller etter et måltid for å hindre ubehagelig bivirkning av kvalme. Det er i tillegg viktig at du tar Toprol med et fullt glass vann for å bidra til å forhindre kvalme og dehydrering. Ikke tygg eller knus tabletten, men heller svelge det hele med vann; tygging eller knusing kan føre til for mye av medisinen for å bli utgitt på en gang.

Evaluering

For å sørge for at denne medisinen virker som den skal, vil legen trenger å jevnlig evaluere blodtrykket. Ikke slutt å ta denne medisinen selv om du føler deg frisk, så høyt blodtrykk har ofte ingen symptomer. Ikke gå glipp av eller hoppe over en dose av Toprol, og ikke dobbelt opp på doseringen din, da dette kan føre til en overdose. Symptomer på Toprol overdose inkluderer blå-fargede negler, følelse av å besvime eller svak, ør eller svimmel, og føler seg tungpustet. Søk medisinsk behandling hvis du føler at du opplever Toprol overdose.