Digidexo.com

Om Kronisk Cryptic Mandlene

Om Kronisk Cryptic Mandlene


Mandlene er ment å fungere som en del av kroppens immunsystem. Men mange mennesker har så mye problemer med mandlene mens de er små at det ender opp med å bli lettere å fjerne dem i stedet avtale med komplikasjoner. En ganske vanlig mandel lidelse kalles kroniske kryptiske mandlene, og hvis du har denne tilstanden, kan det hende du må justere din livsstil for å unngå oppflamming mandlene.

Mandlene: immunforsvar

Mandlene rolle i immunfunksjon er å filtrere ut bakterier og bakterier som kommer inn i kroppen gjennom nese og munn. Siden dette er de to mest brukte passasjer fra utsiden av kroppen, blir mandlene stadig utsettes for et bombardement av bakterier og andre potensielt infeksiøse eller inflammatoriske organismer. Som et resultat, mandlene har god mulighet til å bli betent. En vanlig type brudd er kroniske kryptiske mandlene, som er et resultat av konstant betennelse.

Kroniske Cryptic Mandlene

Mandlene er plassert nær toppen av halsen på både høyre og venstre side. Hvis du skinne en lommelykt ned i halsen din, vil du være i stand til å se dem. De er store klumper av vev som er rosa når sunt, men kan bli hvit eller gul når infisert. Kroniske kryptiske mandlene oppstå når foldene i mandlene felle matrester og døde bakterier, skape en infeksjon.

Identifikatorer for Kroniske Cryptic Mandlene

Kroniske kryptiske mandlene ikke alltid manifesterer seg med en sår hals, selv om dette er et typisk symptom på problemet. Kroniske kryptiske mandlene også føre til dårlig ånde, på grunn av de råtnende bakterier og mat fanget i mandlene. I tillegg kan du se små, hvite, steinlignende fragmenter kalt tonsiliths, som bidrar til irritasjon i halsen.

Effekter av kronisk Cryptic Mandlene

Kroniske kryptiske mandlene er ikke et stort helseproblem, men de kan være en ganske stor ulempe. De forårsaker kroniske sår hals, og periodisk betennelse i hele halsen området på grunn av steiner som er avleiret i foldene av mandlene. Den største effekten som denne tilstanden har på folk flest er å skape mild til alvorlig halitosis som ikke kan rettes opp ved hjelp av tradisjonelle muntlige rengjøringsmetoder.

Behandling av kroniske Cryptic Mandlene

Hvis du har kroniske kryptiske mandlene, så din behandlingsalternativer er noe begrenset. Først vil legen din sannsynligvis prøve med antibiotika for å behandle problemet i håp om at lettelser betennelse i mandlene vil gi dem tid til å gro. Men dette ofte ikke fungerer fordi kronisk kryptiske mandlene er ofte forårsaket delvis fordi mandlene er ekstra rynkete og bare felle en masse bakterier. I mange tilfeller er det eneste faste løsningen for å fjerne mandlene helt.

Advarsel: Se din lege

Hvis du opplever kroniske sår hals eller andre luftveisinfeksjoner, bør du oppsøke lege umiddelbart. Mens årsaken kan være enkel - slik som kroniske kryptiske mandlene - konstant infeksjoner er også en indikasjon på et bredt utvalg av mer alvorlige problemer. Arbeid alltid med legen din for å finne årsaken til dine gjentatte infeksjoner før ganske enkelt forutsatt at årsaken er ufarlig.