Digidexo.com

Urter som mykner Krakker

Urter som mykner Krakker


De fleste av oss ville velge en naturlig effektivt middel over en kunstig en, og tar en krakk mykner er intet unntak. Med urtebaserte avføring myknere, kan du holde din kolon regelmessig mens ikke å utsette den for unødvendige kjemiske tilsetningsstoffer. Herbal-basert avføring myknere kommer ofte i en over-the-counter pille som kombinerer de beste urter for nedtoningen avføring.

Linfrø

Verdsatt for sine omega-3 fettsyrer er linfrø anbefalt av leger og naturmedisinere for sin evne til å lette din kolon problemer uten å være harde på systemet ditt. Linfrø fungerer ved å tiltrekke seg vann i tarmen og bryte opp hard avføring, slik at de enklere passasje. Drikk rikelig med vann når du tar linfrø, og sørg for å kjøpe linfrø som er blitt slipt for å få de beste fordelene. Unground frø vil passere gjennom kolon uten mye effekt og vil ikke tillate for absorpsjon av sine omega-3 fettsyrer. Linfrø muffins laget fra linfrø måltid - tilgjengelig fra flere distributører - vil hjelpe mykne avføringen betraktelig og holde deg regelmessig. Drikk rikelig med vann når du tar linfrø.

Psyllium frø

Selv om det kunne oppnå fordelene ved Psyllium frø gjennom et kommersielt produkt som Metamucil, er det også tilgjengelig i grunnform. Dette kan bli rørt i vann og drukket som daglig tilskudd til kosthold for å hjelpe forhånd kolon helse. Psyllium frø er også kjent som Plantago og har det høyeste nivået av løselig fiber kjent i planteriket - åtte ganger mer enn havrekli og andre kosttilskudd. Psyllium er kjent for å senke kolesterolet absorpsjon og normalisere kosten blodsukkeret sammen med beroligende tarmvevet. Den kan kjøpes på ethvert stoff butikk eller diverse varer butikken.

Bukkehornkløver

Mye som linfrø og psyllium, er bukkehornkløver betraktet som en "bulk" urt, mao det må tas som en del av kostholdet ditt og ikke som et supplement, som en vitamin. I motsetning til linfrø og psyllium, bukkehornkløver kan tas med mye mindre av en dosering. Tar en teskje av bukkehornkløver før leggetid kan hjelpe myke avføringen betraktelig. De tar litt mer forberedelse enn andre bulk urter, som bukkehornkløver frø er ganske bitter og må kokes før blir inntatt for å befri dem fra deres ubehagelig smak. Fenugreek bør ikke tas under graviditet, da den har et rykte for å stimulere til arbeid. Det er et flott supplement for nye mødre opplever problemer med sine avføring på grunn av komplikasjoner i arbeidskraft som det også øker amming.

Rabarbra Root

Hvis du ønsker å myke opp avføringen sammen med rensing din tarm, vurdere å ta rabarbra rot som har en myriade av helsemessige fordeler. Rabarbra root fungerer som en snerpende tonic behandling for tarmer og hjelper med kronisk forstoppelse og til og med galleblæren klager. Rabarbra rot er kjent for å hjelper med diaré, hemorroider, sammen med mykere avføring å gjøre avføring lettere. Brukes eksternt, er rabarbra rot også bra å ha på hånden for brannskader. Den er tilgjengelig på de fleste helsekostbutikker, og bør ikke brukes av gravide kvinner, som sin avføringsmiddel kvaliteter kan vise seg litt for sterk for sine systemer. Rabarbra rot er lett tilgjengelig på helsekostbutikker og på nettet.