Digidexo.com

Hjemmelaget Terapeutiske Spill for barn

Hjemmelaget Terapeutiske Spill for barn


Play terapi er integrert til å utvikle ditt barns intellektuelle, emosjonelle og sosiale evner. Samtidig gir terapeutisk behandling for funksjonshemninger ditt barns og læring lidelser, integrere hyggelig lekeaktiviteter er en utmerket måte å bygge livslang ferdigheter. Lag enkle og underholdende terapeutiske kamper hjemme, og se barnet ditt ha det gøy, selv om han ubevisst får viktige ferdigheter i livet.

ROLLESPILL

Barn som lider av autisme og oppmerksomhet underskudd lidelser har problemer med å utvikle og vedlikeholde positive sosiale relasjoner. Mellom fire og seks år gamle, barn vanligvis finne utstoppede leker attraktive. Bruk utstoppede dyr og dukker rundt huset, for å hjelpe barnet ditt til å trygt utforske og assimilere nye opplevelser. Begynn en 10-minutters rollespill økt, ved playacting starten på en historie linje, på den utstoppede hundens imaginære dagen i hagen, for eksempel. Spør barnet å følge opp, veilede og omdirigere ham å fullføre historien. Rollespill spill er terapeutisk og forbedre sosiale ferdigheter. De hjelper barn bruker kognitive prosesser for å forstå sosiale signaler, som venter, tar svinger og vinne eller tape på riktig måte.

Spill Deig Aktiviteter

Noen barn er følsom og redd for touch-opplevelser. Slike sensoriske forstyrrelser, også kjent som "taktilt forsvar," kan hemme et barns interaksjoner, som er kritiske til sin læring og utvikling. Hjelp barnet ditt å overvinne taktilt forsvar ved hjelp av modelleire. Forbered play dough hjemme ved hjelp av ulike matlaging ingredienser. Lag spiselige og velsmakende spill deigen ved å blande og elte peanøttsmør, melis, pulverisert melk og honning. Del deigen i flere deler og gjøre barnet ditt mugg og forme den på vokset papir. Barnet kan spise deigen når oppgaven er utført.

Kunst og håndverk prosjekter

Barn som lider av psykiske traumer er ofte ute av stand til å komme til enighet med roten årsaken til deres lidelser. Kunst og håndverksaktiviteter gir et utløp for barn å uttrykke innestengte følelser og overvinne uløste problemer. Gjenbruk elementer for å skape interessante kunst og håndverk spill som en Zen hage. Fyll en rektangulær sjokolade boksen halvveis med sand. Legg i et par runde steiner, og gi barnet ditt en plast gaffel for å lage design i sanden. Tillate ham å forbedre hagen ved å legge til elementer som dyr, fugl eller plante leker. Kunst terapi vil hjelpe barnet å forbedre sine fantasifulle og abstrakte behandling evner.

Tungt arbeid Aktiviteter

Barn med sensoriske prosesserings lidelser må være involvert i aktiviteter som hjelper kroppen til å assimilere og prosess bevegelse og følelse, for å roe dem. Tunge arbeidsoppgaver gi den nødvendige stimulans til muskler og ledd; forbedrer oppmerksomhet span og reduserer barnets forsvar. Lag en hjemmelaget trampoline krasj gropen ved å la barnet ditt til å hoppe og sprette på en gammel madrass eller bean bag. Gjør det morsomt med denne aktiviteten ved å spørre barnet å samtidig utføre andre aktiviteter som klapping og sang mens hoppe.