Digidexo.com

Måter å berolige teething

Måter å berolige teething


Rundt en alder av seks måneder, babyer begynner tenner. Vanligvis foran to nederste tennene vises først, deretter de to øverste fortennene. Tenner kan være en ubehagelig prosess for babyer, preget av overdreven sikling, irritabilitet og hovent tannkjøtt. Heldigvis kan foreldre ta skritt hjemme for å lette deres babyens ubehag under tenner.

Massere Gums

Gi barnet ditt noen lindring ved å massere hans tannkjøtt. Vask hendene, deretter dempe en kompress eller vaskeklut. Pakk gasbind pad eller vaskeklut rundt fingeren og forsiktig gni det sammen babyens tannkjøtt. Trykket kan lindre barnets smerte.

Biteringer

Babyer har en tendens til å tygge på gjenstander når de får tenner, så en bitering kan gi lindring. Kjøpe en laget av en fast gummi; en væskefylt bitering kan bryte mens babyen tygger på den. Sett bitering i kjøleskapet før du gir den til barnet. Men kulden kan være beroligende for tannkjøttet. Men ikke legg den i fryseren. En ekstremt kald bitering kan føre til mer smerte til et følsomt barn.

Flaske

Noen ganger er alt en baby trenger er en flaske å suge og tygge på for å berolige sine tannkjøtt. For tenner formål, fylle flasken med vann, ikke formel, melk eller juice. Sukkeret i disse drikker kan føre til tannråte.

Solid Foods

For babyer som er klar til å spise fast føde, gi dem kalde materialer som popsicles, applesauce, most fersken eller yoghurt for å berolige sine tannkjøtt. Hvis babyen er 8 måneder eller eldre, la ham tygge på bananer eller bagels. Noen produsenter også gjøre kjeks spesielt for teething babyer. Overvåke babyer som tygger på faste stoffer for å hindre choking.

Over-the-counter medisin

Kjøp over-the-counter tenner kremer og geleer som blir gnidd direkte på barnets tannkjøtt. Disse produktene nummen tannkjøttet for en stund, noe som gir barnet noen midlertidig lettelse. Du kan også lette hennes smerte ved å gi henne paracetamol eller ibuprofen - men ikke aspirin, som har vært knyttet til Reyes syndrom, en alvorlig sykdom som påvirker hjernen og leveren.

Når skal man oppsøke lege

Du vanligvis ikke trenger å ringe en lege når babyen er teething. Men hvis barnet ditt utvikler feber, vises alvorlig ubehagelig eller har diaré mens tenner, ta ham inn.