Digidexo.com

Mat for å miste vekt

Mat for å miste vekt


Å spise sunt er en av de viktigste faktorene i å miste vekt. En godt balansert diett som er rik på protein, vil frukt og grønnsaker ikke bare gjøre deg ned i vekt, men det vil gjøre du føler deg bra, også. Å drikke åtte glass vann per dag er også avgjørende for kostholdet ditt, fordi huden din vil beholde sin elastisitet mens du miste vekt.

Frukt

Frukt er fullpakket med vitaminer, og de er en naturlig, sunn måte å få din søte fikse. Epler er spesielt bra for vekttap, fordi de er lastet med fiber. The fiber gjør at du føler fyldigere, slik at du spiser mindre. For en ekstra spesiell godbit, kutte eple i skiver og dryss med ½ ts. hver av allehånde og kanel. Blåbær er den perfekte snack for vekttap, fordi de er rike på antioksidanter og full av fiber. Foruten å gjøre at du føler deg mettere, kan fiber hindre noe av fettet fra maten du spiser fra å bli absorbert. Granatepler er en av de beste valgene for all-around helse. De er fullpakket med antioksidanter, høy i fiber og lite kalorier. Alle disse fruktene kan hjelpe deg å komme gjennom disse tøffe tider når du er ute noe søtt, men ikke ønsker å blåse din diett.

Grønnsaker

Avokado kan være høy i fett, men det er den "gode" fett, bedre kjent som enumettet fett, så gjerne snack unna. Kale er en type spinat. Det er et perfekt tillegg til ditt hjerte-sunt måltid, fordi 1 kopp hakket, rå grønnkål kun har 34 kalorier. Kale er høy i fiber, jern og kalsium. Linser er ekstremt undervurdert, og flere mennesker skal dra nytte av deres buk-flatere kvaliteter. Linser er høy i løselig fiber og protein, som begge stabilisere blodsukkernivåer. Ved å holde insulin på et normalt nivå, linser holde kroppen fra å produsere overflødig fett. Bruk chili for å spice opp maten og få fart på stoffskiftet. Også Chiles inneholder capsaicin, som får kroppen til å forbrenne ekstra kalorier i opptil 20 minutter etter at du er ferdig med måltidet.

Kjøtt og sjømat

Tro det eller ei, kan biff faktisk hjelpe deg å kaste ekstra pounds. Ifølge Selv Magazine, en studie utført av The American Journal of Clinical Nutrition viste at kvinner som inkluderte rødt kjøtt som en del av deres kosthold mistet mer vekt enn kvinner som spiste små mengder av storfekjøtt. Hvis du liker sjømat, gjerne til fest på sardiner og villaks. Disse typer fisk har rikelig med omega-3 fettsyrer, som bygger muskler og redusere magefettet. Dessuten er villaks et veldig sunt valg fordi den inneholder færre miljøgifter i forhold til annen fisk. Kyllingbryst er alltid et godt valg, fordi det er lite kalorier og mye protein - bare ikke stek den i smør eller kvele den med saus.