Digidexo.com

Hvordan legge til pårørende til helseforsikring

Hvordan legge til pårørende til helseforsikring

Hvis du er dekket under din arbeidsgivers gruppen forsikring plan som et enkelt individ, kan du vanligvis legge pårørende til din helseforsikring. Det kan imidlertid hende du må vente med å legge til pårørende til bedriftens åpen påmelding periode begynner, med mindre du oppfyller visse kriterier.

Hvordan legge til pårørende til helseforsikring

•  Finn ut om du er i stand til å legge forsørges umiddelbart. Hvis dine pårørende ikke allerede er dekket under den eksisterende helse-forsikring, kan du vanligvis legge dem bare hvis din familie har opplevd en "kvalifiserende arrangement" som definert av din forsikring carrier. Vanlige kvalifiseringsløp inkluderer fødsel, død, ekteskap, skilsmisse, tap av jobb og utdanning. Snakk med ditt forsikringsselskap innmelding avdeling for å finne ut om din situasjon faller innenfor retningslinjene.

Få innmelding papirene. Ta kontakt med din arbeidsgivers personalavdelingen, eller forsikringsselskapet innmelding avdeling, og be om at en ny påmeldingsskjemaet bli sendt hjem til deg. Noen arbeidsgivere har tomme kopier som kan leveres umiddelbart, og noen forsikring bærere gjøre innmelding materialer tilgjengelig på nettet.

Fyll ut de nødvendige skjemaene. Skriv inn din personlige informasjon og besvare relevante spørsmål om deg selv, dine pårørende og situasjonen som forårsaket behovet for en ny påmelding. Gi de opplysninger om dine pårørende enes tidligere dekning, hvis det er noen, og feste sertifikatet for troverdig dekning til den nye innmeldingsskjema. Meld hvor angitt på innmelding papirene og sende det tilbake til forsikringsselskapet sammen med kopier av nødvendig dokumentasjon.