Digidexo.com

Botemidler for Hayfever

Navnet høysnue er egentlig misvisende. Folk får ikke feber fra høyet, men heller en allergisk reaksjon på noen av en rekke agenter: pollen, dyrehår og støv. Alle av dem har én ting til felles: de forårsaker en histamin reaksjon, og dermed eventuelle botemidler for høysnue har å gjøre bruk av en histamin blocker, også kjent som et antihistamin. Det er mange stoffer og naturlige metoder for å behandle høysnue.

De "eldre garde" Behandlinger

Nettstedet medicinenet.com gir en svært detaljert rapport om høysnue, og en oversikt over noen av de grunnleggende middel for å håndtere det. Blant de første generasjons behandlinger er legemidler inkludert Benadryl (difenhydramin), Chlortrimaton, Dramamine, Dimetapp, Tavist, og Drixoral. Disse stoffene har sine bivirkninger - de har en tendens til å tørke deg ut, og de kan føre til at du føler deg søvnig. Så, prøv å ta dem sent på dagen og alltid med rikelige mengder vann.

Nyere Drugs

Det samme nettstedet viser også noen av de nyere antihistaminer på markedet; disse er de som ikke er tilbøyelige til å gjøre deg søvnig. Blant dem er Claritin, Allegra og Zytec. Alle disse, inkludert de eldre, har positive og negative reaksjoner. Rådfør deg med din lege før du starter noen av dem.

Naturlige behandlinger for Hay Fever

Hvis du ønsker å unngå å ta medisiner for år, da disse botemidler er egentlig ikke kurer, bare for behandlinger, det finnes alternativer. Tross alt, er høysnue en kronisk tilstand. Så, viser nettstedet essortment.com noen naturlige botemidler for høysnue. Trinn én: forbedre din diett. Fjerne raffinert sukker, koffein og de fleste melkeprodukter kan hjelpe. Også kuttet ut hvete produkter, og øke soyamelk, yoghurt, grønne bladgrønnsaker og mat med høyt kalsium. Dessuten kan både hvitløk og C-vitamin kan hjelpe, og nettstedet anbefaler 500 til 1000 mg vitamin C per dag som å være beste. Endelig er honning en god mat å legge til kosthold --- bare en teskje om dagen, før utbruddet av høysnue - kan hjelpe.

Homøopatiske metoder for å håndtere Hay Fever

Til slutt viser den samme nettsiden flere homeopatiske midler du kan kjøpe. Det er Euphrasia, Alium Cepa, Nux Vomica, Pulsatilla og Gelsemium. Men disse har en tendens til å ikke være helt effektiv, som nettstedet påpeker, så det er best å sjekke med en lege og / eller homeopathic utøveren før du prøver noen av disse behandlingene.