Digidexo.com

Cortidrene vs Relacore

Produsentene av både Cortidrene og Relacore gjøre en rekke løfter knyttet til vekttap. Den primære krav er at disse slankepiller bidra til å redusere stress og kontrollere appetitten - begge faktorer som kan hjelpe en person i å miste vekt, spesielt i mageregionen. Enten en av disse kosttilskudd er noe tryggere eller mer effektiv enn den andre har ikke blitt vitenskapelig fastslått; Imidlertid tilbyr produsenten av Cortidrene mer informasjon om produktet sitt enn produsenten som produserer Relacore.

Cortidrene

Cortidrene er produsert av Wellspring Laboratories. Selv om ingen resept er nødvendig, skaperne av diett kapsel hevder at dette kosttilskuddet fremmer vekttap ved å kontrollere stress. Antakelsen de tilbyr er at lavere stressnivå gjør at kroppen til å forbrenne flere kalorier. Aktive ingredienser inkluderer grønn te for å gi en person mer energi ved å øke stoffskiftet, magnolia å undertrykke appetitt, beta-sitosterol (en plante sterol som kan bidra til å normal blodsukker), og suntheanine å fremme avslapning. Andre ingredienser inkluderer vitamin C og urter. Cortidrene kapsler skal tas to ganger daglig, noen få minutter før du spiser lunsj og middag.

Kortisol

Kortisol er et stresshormon som produseres i binyrene. Kroppen trenger kortisol for å regulere sine metabolske prosesser, men noen ganger er det produserer for mye. Høye kortisolnivåer har vært knyttet til økt appetitt, vektøkning, depresjon og diabetes. Skaperne av Cortidrene hevder at kosttilskuddet hjelper til å kontrollere kortisolnivå i kroppen, og dermed påskynde stoffskiftet slik at en person kan gå ned i vekt. Som med andre vekttap programmer, hvor mye vekt mister en person er avhengig av diett og aktivitetsnivå.

Advarsel

Kvinner som kan være gravid eller som ammer bør ikke ta Cortidrene. Visse av de bestanddeler som finnes i forbindelsen kan forårsake allergiske reaksjoner hos noen mennesker. Selv om bivirkninger er mulig, inneholder medikamentet ikke efedrin. Umiddelbart slutte å bruke stoffet hvis du opplever noen ubehagelige bivirkninger. Snakk med legen din før du tar dette eller andre kosttilskudd, spesielt hvis du har noen medisinske tilstander eller tar medisiner som kan samhandle med ingredienser i supplement. Og legg merke til at den amerikanske Food and Drug Administration ikke har vurdert produsentens påstander knyttet til de foreslåtte fordelene av dette produktet.

Relacore

Relacore er markedsført som en diett pille som hjelper folk ned i vekt. Produsentene av supplement hevder at det reduserer også stress og forbedrer humøret. Som med andre vekttap piller, er tillegget tas daglig, i kombinasjon med å spise et sunt kosthold og får regelmessig mosjon. Den stoffets effektivitet er basert på en korrelasjon mellom antydet magefett og stress. Selv Relacore er ment å bare inneholde alle naturlige ingredienser og inneholder ikke sentralstimulerende midler, anbefales det at gravide ikke ta stoffet.

Andre Relacore Produkter

Skaperne av Relacore tilby Relacore Extra og Relacore PM i tillegg til den opprinnelige formelen. Krav er at dietten pillen reduserer stress og mild angst, øker energi og reduserer tretthet, selv om FDA har ennå ikke testet noen av disse antakelser.

Advarsel

Relacore er ikke FDA-godkjent, eller er det noen viktige eller aktive ingredienser som er publisert på produktets offisielle hjemmeside. Derfor, brukerne trenger å være forsiktig, som supplement kunne inneholde visse ingredienser som de kan være allergisk. Snakk med legen din før du tar dette eller andre kosttilskudd.