Digidexo.com

Urter for å hjelpe Cold Feet

Urter for å hjelpe Cold Feet


Kalde føtter er oftest forårsaket av dårlig sirkulasjon på grunn av mangel på mosjon eller lavt blodtrykk. Det kan også være forårsaket av eksponering for veldig kaldt vær, iført trange sko og sokker, og ved mer alvorlige tilstander som arteriosklerose, diabetes og skjoldbrusk lidelser. Røyking kan også øke tilbøyelighet for kalde føtter fordi det constricts blodkar. Enkelte urter hjelpe med å øke blodsirkulasjonen, bidrar til å stoppe kald fot verdifall.

Gentian

Opprinnelig fra Europa og Tyrkia, er gentian dyrket i Nord-Amerika. Roten er brukt medisinsk for å rense blodet og styrke blodsirkulasjonen. Det er også en velkjent bitter, med bitre stoffer så som glykosider amarogentin og gentiopicrin. Glykosidet gentiopicrin beskytter også leveren.

Selv når fortynnet 50.000 ganger, kan gentian bitre smaken bli oppdaget. Av denne grunn er det verdifullt som et fordøyelsesapparatet ved å stimulere sekresjonen av saltsyre i magen og spytt i munnen.

For å hjelpe med sirkulasjon, fortynne 20 dråper gentian skjær i en kopp med vann og nippe langsomt.

Yarrow

Finnes over hele verden vokser nesten hvor som helst, ryllik er en medisinsk urt som vanligvis brukes til å stimulere sirkulasjonssystemet fordi det forbedrer blodsirkulasjonen i venene. Den inneholder også harpiks som har sammentrekkende egenskaper og er godt kjent for å være en kraftig anti-inflammatorisk og antiseptisk urt.

Yarrow bitre smaken strammer opp appetitten og øker opptaket av næringsstoffer. Dens stimulering til sirkulasjonssystemet gjør det nyttig i behandling av kalde føtter, åreknuter, blodpropp og hemoroider.

Te fra frisk urt er en god måte å motta medisinske egenskaper av ryllik. Det er også effektivt å fortynne 20 dråper ryllik skjær i en kopp varmt vann og ta tre ganger daglig.

Malurt

Malurt kan brukes eksternt som en kompress for å hjelpe med smerte knyttet til revmatisme og for å bidra til å stimulere dårlig sirkulasjon. Tatt internt, fungerer malurt som en hjertestimulerende også bidra til å forbedre blodsirkulasjonen. Det er også kjent for å hjelpe leversvikt ved å stimulere galleblæren og leveren sekret.

Malurt er ansett å være en av de mest bitre urter, hjelper til med fordøyelsesbesvær, manglende appetitt og magesmerter.

For å gjøre en komprimere, suge et tykt stoff i malurt infusjon, utarbeidet ved å koke 1/4 kopp blader i 2 kopper vann. Som et skjær, plasserer 10 dråper på en sukkerbit og ta tre ganger daglig.