Digidexo.com

Hvordan unngå gikt

Hvor skal jeg begynne? Urinsyregikt er en form for leddgikt som er overkommelig. En enkel endring av kostholdet kan redusere # av gikt angrep. Urinsyregikt er påvirker av mye proteiner blir omdannet til urinsyre i blodet. Dette urinsyre kan da ta form av krystall lignende strukturer som blir deponert i ledd, sener og annet vev. Oftest starter det i stortåen, toppen av foten, og ankelen, men kan ramme alle ledd i kroppen.

Hvordan unngå gikt

•  Kutt ut rødt kjøtt, skalldyr, lever, brus, kaffe, fet fisk som makrell, sild og torsk. Jeg foreslår at du går på en 30day protein fort.

Gode ​​Foods: Moreller,, appelsiner, epler, (Kilde bromelain), grønne bladgrønnsaker, gulrøtter, selleri (Hvis du kan få Selleri frø det er for veldig bra) Bananas ananas, jordbær

jag ut til din lokale heia mat butikk eller butikk på internett for følgende elementer:

Black Cherry Concentrate, bromelain, Omega-3 fiskeolje (Merkelig nok fiskeolje er bra, fisken er dårlig), aktivt kull, og en haug med vann.

Målet ditt er å spyle systemet av urinsyre. For neste 30days bare du drikke rett vann eller vann blandet med Black Cherry Concentrate. Det første målet er å heve pH i kroppen din fra Surt å Alkaline. Jeg rett og slett starte morgenen med en flaske vann med en 1/2 .tsp av natron blandet i (* Hvis du er på en saltfattig diett du kanskje ikke ønsker å gjøre dette). Om en time eller så senere jeg ta ca 2400mg Omega-3 fiskeolje og 1000mg av bromelain. Rundt lunsj jeg ta appx 600mg av aktivt kull med min lav protein lunsj.

gjennom hele dagen du må drikke så mye vann som du kan håndtere ... hele dagen lang.

Hvis du har hatt en gikt angrep er det en veldig stor sjanse for at du vil fortsette å ha dem hvis du ikke endrer din diett og løs vekt. Tilbring 30 dager skylle systemet og se proteininntaket ditt og sørg for at din kropp ikke pH-verdien er mellom 6,75 og 7,5. Gjør kosttilskudd over en vanlig del av livet ditt, og du vil i stor grad redusere sjansen for å få en gikt angrep

Hint

  • Hold en masse god mat rundt for å bite på.
  • Aldri min fot inn i en annen fast food joint.
  • Unngå Beer det også er et dårlig element.