Digidexo.com

Fjerning av Urinsyre Knee Fluid

Urinsyregikt er en form for leddgikt preget av smerter, betennelse og rødhet i leddene. Disse symptomene er forårsaket av en opphopning av urinsyre i blodet og innskudd av urinsyrekrystaller i leddene. Knær, ankler, tær og albuer er svært vanlige nettsteder for gikt angrep. Knær og tær er spesielt utsatt for ekstrem hevelse. Denne betennelsen er ekstremt smertefullt, så effektiv behandling er avgjørende.

Allopurinol

Allopurinol, et xantin-oksydase-inhibitor, er en behandling for fluid i kneet forårsaket av gikt. Allopurinol er effektive for å redusere betennelse og hevelse i leddene, og det er derfor det er ofte foreskrevet under en akutt gikt angrep. I mange tilfeller kan allopurinol klare opp et angrep av gikt innen 48 timer. Stoffet kan også være foreskrevet for daglig bruk som et forebyggende metode.

Colchicine

Colchicine, som allopurinol, er en effektiv behandling for betennelse og hevelse fra gikt. Det fungerer for å eliminere urinsyre i kroppen, er oppbyggingen av hvilke den viktigste årsaken til gikt symptomer. Dette stoffet brukes til å behandle akutte anfall og hindre fremtidige utbrudd med tilstanden.

Kortikosteroider

Når gikt væske og smerte er alvorlig, kan en lege gi en injeksjon av kortikosteroider. Kortikosteroider er kraftige betennelsesdempende midler og smertestillende midler og arbeid ved å etterligne den naturlige hormoner hydrokortison og kortison for å fremme immunforsvaret og bekjempe hevelse.

Ikke-steroide antiinflammatoriske midler

Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) brukes også når gikt fører væske til å samle seg rundt leddene. Disse stoffene virker ved å blokkere betennelsesfremkallende kjemikalier i kroppen som kalles prostaglandiner. De kan foreskrives av en lege, eller over-the-counter versjoner, slik som ibuprofen, kan brukes. Dessverre, NSAID smertestillende midler forårsake bivirkninger, inkludert magesmerter, halsbrann og magesår. Hvis du tar NSAIDs for en lengre periode, kan legen forskrive en protonpumpehemmer for å beskytte magen mot skade.

Aspirasjon

Hvis hevelse og inflammasjon komme ut av kontroll, kan en lege bli tvunget til å suge væske. Det meste av tiden, men dette er bare en midlertidig løsning for å lindre sterke smerter. Uten ytterligere behandling, er det sannsynlig at fluid å returnere til kneet.