Digidexo.com

Fungal Håravfall i Dogs

Fungal Håravfall i Dogs


Hunder er utsatt for mange sykdommer, inkludert soppinfeksjoner, som er spredt fra dyr til dyr. Soppinfeksjoner er ganske farlig og kan føre til hunder til å miste pels fra dårlig helse, stress og kontinuerlig skrape.

Ringorm

Sirkulære flekker av rød, flassende hud kan være et tegn på ringorm. Ringorm er gått fra dyr til dyr. Ringorm trives i varme fuktige forhold. Ringorm sopp bor i hårsekken, slik at håret til å bryte vekk fra huden.

Gjær infeksjon

Gjær infeksjon, også kalt Malassezia, er en annen vanlig sopplidelse. Det fører til rød, flassende hud som kan vises fettete. Denne tilstanden er kløende og fører til en hund til å klø og miste pels.

Blastomycosis

Denne infeksjonen er mindre vanlig hos hunder. Det fører til luftveisproblemer, generell svakhet, dårlig appetitt, og blindhet. Det begynner med runde, oser sår som skorpe over. Disse sårene er kløende når de er klaka over og kan føre til at hunden å klø området og mister pels.

Histoplasmose

Histoplasmosis er også en sjelden soppinfeksjon. Det fører til vekttap, hoste, feber og diaré. Hunden din kan også ha forstørrede noder som kan vises på halsen eller under armene. Sår kan også vises på huden forårsaker riper og pels tap.

Konklusjon

Hvis du mistenker at hunden din har noen av disse soppinfeksjoner, ring en veterinær umiddelbart. Jo lenger de går, jo mer skade gjort til hundens kropp. Hunden vil miste pels og bli alvorlig syk.