Digidexo.com

faste glukosebelastning medisiner

Hva medisiner brukes i en Nebulizer?

En forstøveren er en maskin som brukes til å behandle mennesker med luftveissykdommer som astma eller bronkitt. Selv om det vanligvis benyttes i sykehus, er det ofte foreskrevet for bruk i hjemmet for pasienter med kroniske tilstander. Luftveisproblemer generelt har en tendens til å oppstå på grunn av økt betennelse i lungene eller luftveiene som fører til lungene. Avhengig av hvilken type medisiner brukes, nebulizers er effektive for umiddelbar lindring og for langsiktig forebygging av betennelsen.

Formål

Nebulizers er et ideelt alternativ for de som sliter med sin inhalator eller for de som har symptomer er alvorlige. Inhalatorer er absolutt den mest foreskrevet medisiner for kroniske luftveisproblemer, men de er ikke alltid den mest effektive fordi de er noen ganger vanskelig å bruke, og de har begrenset doserings evner.

Funksjoner

En forstøver, selv om bærbar, krever strøm fordi det er drevet av en luftkompressor. Komponentene er enkle å bruke samt å montere. Slange fra kompressoren fører til en kopp, som holder medisinering. Denne kopp er forbundet med enten et munnstykke eller en maske. En forstøver til endringer i flytende form av medisiner og inn i en tåke som skal inhaleres. Denne prosessen gjør det spesielt nyttig for de som har en vanskelig tid å bruke sin inhalator. De eldre, små barn og babyer ofte dra mest. Foruten sin brukervennlighet, en av de viktigste fordelene med en forstøver er dens evne til å dispensere en større dose av medisiner enn en inhalator.

Fast-Acting Medisinering

En av de mest forskrevne medisiner for en forstøver er albuterol. Albuterol er den samme medisinen som brukes i mange inhalatorer. Dens evne til å slappe av luftveiene og fremme lettere å puste gjør det mye brukt. Leger generelt forskrive forstøverbehandling for hver 4 timer, avhengig av pasientens symptomer. Når symptomene er kronisk, kan dette regelmessig bruk effektivt holde luftveiene åpne og avverge noen umiddelbare angrep.

Forebyggende medisiner

Nebulizers brukes ofte for å gi langsiktig forebygging for kroniske luftveisproblemer. Inhalasjonssteroider er effektive i å redusere betennelse. De brukes i inhalatorer for å holde luftveisplager under kontroll. Budesonid er et kraftig antiinflammatorisk medikament som kan brukes i en forstøver. Inhalasjonssteroider gir ikke umiddelbar lindring, men når de brukes daglig, holde betennelsen under kontroll og hindre hyppigheten av angrepene.

Nebulizer Care

Riktig vare på forstøver er viktig, fordi en uren forstøver kan komme tett og bære muligheten for infeksjon. Riktig pleie betyr vaske medisin kopp etter bruk i varmt såpevann og la det lufttørke. Etter den siste bruken av dagen, gjenta denne prosedyren, men inkluderer munnstykket eller maske. Hver 3-4 dager er det en god idé å rengjøre forstøveren ved å vaske delene i en eddik og vann. Bløtdeler til 20 minutter i 1/2 kopp eddik og 1 1/2 kopper vann, og la det lufttørke.

Ear Ringing Årsaker og botemidler

Øret ringing er den vanlige betegnelsen for den medisinske tilstanden til tinnitus. The Mayo Clinic nettside sier at så mye som 20 prosent av befolkningen i USA opplever noen grad av øret ringing. Denne tilstanden er ikke en sykdom i seg selv, men heller symptom på en annen underliggende problemet. Ulike lidelser kan resultere i øret ringing, med noen behandling forsøker å kurere sykdom eller i det minste redusere dens virkninger på den enkelte.

Definisjon

Mens tinnitus og øre ringing er utskiftbare vilkår, selve støy folk hører i deres berørte øret eller ørene varierer fra en til en annen. Noen hører en høyfrekvent ringing, mens andre kan høre en summende lyd. Øret ringing har blitt beskrevet som en brølende lyd, en å klikke på ett og enda en piping eller hvesende lyd i ett eller begge ørene. Banen av støy kan gå opp og ned. I mange tilfeller, kan lyden bli så merkbart at det gjør det vanskelig å konsentrere seg. Tinnitus kan være stadig tilstede eller intermitterende, kommer og går over tid.

Vanlige årsaker

Øret ringing kan være et resultat av hørselstap som en person blir eldre. Rundt en alder av 60 år, begynner den gjennomsnittlige person å oppleve noen hørselstap. Dette kan føre til øre ringing. Skader på cellene i det indre øret kan også føre til tinnitus. Eksponering for svært høye lyder kan utløse kortsiktig øret ringing. Bygging utstyr, fly, skudd og motorsager er alle høyt nok til å få til øre ringing, men denne typen vil normalt avta så lenge eksponeringen er ikke over en lang tidsperiode. Blokkering fra ørevoks til stede i øregangen kan også føre til tinnitus. Når en persons øre bein stivne i mellomøret, kan øret ringing også oppstå, et problem som ser ut til å faktisk være utbredt i enkelte familier.

Mindre vanlige årsaker

Menieres sykdom er en sykdom i det indre øret, hvor en persons øre fluidtrykk, eller hvor fluidet består årsaker øresus. Depresjon og stress har vært knyttet til øre ringing, hvor ingen annen årsak kan oppdages. Skader i nakken eller på hodet kan produsere en nevrologisk problem som bringer på øret ringing. En godartet svulst kalt en akustikusnevrinom kan vokse på kranienerve fra det indre øret til hjernen og gjøre øret ringer mulig i øret. Sjeldne blod fartøy plager forbundet med slike ting som høyt blodtrykk, svulster, trange arterier og uregelmessig kapillærer kan også forårsake tinnitus. Medisiner tatt for malaria, kreft narkotika, høye doser av aspirin og noen antibiotika er også ansvarlig for øret ringer hos noen pasienter.

Cures

Øret ringing som ikke forsvinner av seg selv kan kureres noen ganger hvis en lege kan fastslå at problemet som forårsaker det er mulig å behandle. Ørevoks buildup i øret lett kan fjernes av en lege og få en slutt på tinnitus eller i det minste gjøre det mye mindre merkbar. Blodkar forholdene produserer øret ringing kan kirurgisk fast, eller medisiner kan bringe problemet under kontroll. Hvis enkelte medisiner er årsaken til øre ringing, deretter bytte til et annet legemiddel eller seponering av medisinen kan ende bryet.

Redusere symptomer

Mange tilfeller av øre ringing kan ikke kureres, men alvorlighetsgraden av ringing kan bli hjulpet av ulike behandlinger. Høreapparater kan hjelpe folk som har en vanskelig tid høring over egen øret ringing, og maskering enheter som tett ligner høreapparater kan produsere en støy som er i stand til å undertrykke øret ringelyden. Hvit støy maskiner som kan gjøre lyder slik som rullende bølger i havet kan maskere tinnitus støy når du prøver å gå i dvale. Mens det ikke er noen medikament som er i stand til å kurere øre ringing, det er noen som kan redusere effektene av lyden. Ulike antidepressiva har blitt sett å gjøre dette, som har medisiner som Xanax, Niravam og Campral. Disse stoffene, men har vært kjent for å komme med bivirkninger, som forstoppelse, kvalme og tretthet.

Forberedelse Alternativer for en kolonoskopi

Under en koloskopi, vil legen sette inn en lang, tynn slange med et lite videokamera på enden inn i rektum. Han er på jakt etter eventuelle polypper eller unormale vev som kunne tyde på tykktarmskreft. For å forberede seg til koloskopi, må du følge legens instruksjoner for å sikre tykktarmen er ordentlig tømt.

Planlegge din avtale

Når legen din avgjør at en koloskopi er nødvendig, vil en avtale bli gjort for deg, vanligvis flere uker i forveien. Legen din vil gå over dine spesifikke forberedelser krav. Du må finne noen til å gå med deg til koloskopi, som du vil bli bedøvet under inngrepet, og kan ikke kjøre i minst 12 timer etter inngrepet.

Stoppe medisiner og kosttilskudd

En uke før koloskopi, må du slutte å ta noen smertestillende medikamenter, andre enn paracetamol. Iron kosttilskudd og medisiner som inneholder jern, kan føre til misfarging av tykktarmen og må også stoppes. Konsultere legen din for veiledning dersom du krever bruk av diabetiker medisiner, blodfortynnende, MAO-hemmere eller smertestillende midler. Total faste fra medisiner kan være nødvendig opp til 4 til 6 timer før prosedyren.

Mat Krav

I minst 24 timer før koloskopi, unngå fast føde. Noen leger kan ha du begynne å kutte ut fast føde så langt som tre dager før tiden. Myke matvarer, slik som karamellpudding, er greit å forbruke opp til dagen for fremgangsmåten, så lenge de ikke er rød, blå eller fiolett farge, da dette forvrenger fargen på tykktarmen. En total fort kan være nødvendig for dagen for inngrepet.

Flytende Krav

I minst 24 timer før eksamen, må du unngå fast føde og ugjennomsiktige væsker. Ugjennomsiktige væsker inkluderer melker, inkludert soyamelk, smoothies og milkshake. Klare væsker, som vann, kaffe, te, cellulose-fri juice, pop / brus og buljonger er greit. Unngå væsker som er rød, blå eller fiolett, som de kan forvrenge fargen av tykktarmen. Også unngå noen alkoholholdige beverages.You kan være nødvendig å spole helt på eksamensdagen, opp til 4 til 6 timer før det begynner.

Rens Colon

Legen din kan kreve at du ytterligere renset din kolon ved å ta avføringsmidler eller utføre klyster. En spesiell tarm preparatet kan gis til dere, som krever forbruk av et fullt glass hvert 15 til 20 minutter i en periode på 3 til 4 timer. Når du tar et avføringsmiddel, må du ta en fem minutters gange ca hvert tiende minutt for å lette utskillelsen. Hold nær bad i løpet av denne prosessen, på grunn av et økt behov for å bruke dem.

Hva er Begre brukt for i Pharmacy?

Hva er Begre brukt for i Pharmacy?


Apotek, bemannet av kliniske farmasøyter, gi medisiner, tilby helsetjenester råd og veilede pasienter gjennom bruk medisinering. Ikke alle medisiner kommer på apotek klar for pasient, så farmasøyter blande, forberede og dispensere individuelt forberedt resepter. Denne prosessen kalles compounding, som krever spesielt utstyr, så som begre og måleverktøy.

Begre

Begre er enkle beholdere som brukes for blanding, omrøring og oppvarming av væsker. Begerglass har flate kanter, mens kolbene har vinklede kanter, men begge kolber og begre anvendes i farmasøytisk praksis. På det enkleste nivået, er begre brukes til å måle riktige doser av flytende og fast reseptbelagte medisiner. I tillegg spesialiserte spouts, åpninger eller vedlegg hjelpemiddel i farmasøytiske compounding, slik at farmasøyter å varme og kombinere ulike medisiner, og å omskape eller smelte piller for store til å bli tatt på annen måte.

Compounding

Compounding innebærer skredder blandede medisinske løsninger for individuelt tilpasset behandling. Eldre pasienter, pasienter med flere helsevesenet problemer og pasienter med fysiske plager eller andre spesielle behov alle ha nytte av compounding medisinering. Compounding kan innebære rett og slett blande flere medisiner for å redusere det nødvendige antall doser, eller oppmuntre gratis medisiner for å forbedre effekten.

Spesifikke eksempler

Begre og glass er brukt i compounding for både mennesker og dyr pasienter. Medisinering smeltet og fortynnet i begre tillater veterinærer til riktig dose dyr medisinering alt fra elefanter til hamstere. Likeledes, pasienter som ikke klarer å ta masseproduserte medisiner på grunn av problemer med å svelge eller manglende evne til å ta lokale doser nytte apotek bruk av begre til spesielt forberede medisiner. Til slutt, farmasøyter bruke begre og glass til spesielt forberede medisiner for barn som ikke kan håndtere voksendoser.

Compounding Gjennom History

Compounding var spesielt vanlig før masseproduksjon garantert dosering beløp i medisinering. Farmasøytiske praksis bruker urter og planter til å behandle sykdommer daterer seg tilbake til mesopotamiske og sumeriske sivilisasjoner, hundrevis av år før vår tidsregning. Selv uten moderne glass, farmasøyter brukte boller og mugger på samme måte som den moderne farmasøytisk bruk av begre og kolber. Compounding mindre vanlig i moderne apotek på grunn av sofistikerte masseproduksjon av medisiner, men det - sammen med begre, kanner og andre glassvarer - spiller fortsatt en viktig del i et komplett apotek.

Den behandling for astma

Astma er forårsaket av kronisk betennelse i lungene. Bronkiene constrict under astmaanfall, forårsaker pustevansker. Ifølge National Institute of Health, om lag 300 millioner mennesker verden over har astma. De fleste mennesker med astma krever behandling.

Daglige medisiner

Daglige medisiner tas langsiktig, noen ganger for livet. De arbeider for å forebygge astma angrep før de skjer og kan redusere alvorlighetsgraden av angrep. Den hyppigst foreskrevet daglig medisinering er en inhalert kortikosteroid, som reduserer betennelse og hevelse i luftveiene. De hjelper til å stoppe kjede-reaksjon av symptomer som kulminerer i et astmaanfall og gir god langsiktig kontroll for de fleste brukere. Den viktigste bivirkning for de fleste er trøske, som er overvekst av gjær i munnen. Legen din kan også legge til en bronchodilater eller leukotriene modifier for bedre kontroll, eller bruke i stedet for kortikosteroider hvis de har for mange bivirkninger. Bronchodilaters tvinge bronkiene å åpne. Leukotriene modifikatorer for frie luftveier mens avtagende slimproduksjon og betennelser.

Hurtigvirkende medisiner

Når du har en astma angrep, vil du sannsynligvis trenger en medisin som raskt motvirker betennelse og åpner luftveiene. Fast-virkende medisiner er antikolinerge, bronkodilatorer eller perorale kortikosteroider. Antikolinerge midler blokkere acetylkolin å holde bronkiene fra sammentrekkende. Orale kortikosteroider er vanligvis reservert kun for astmaanfall, fordi de kan øke risikoen for beinskjørhet og grå stær hvis brukt lang sikt. Kortikosteroider kan også gis via en IV hvis du er på sykehuset. Alle tre typer av medisiner til å arbeide raskt å redusere svellingen av luftveis og åpne bronkiene.

Forebygging

Astma anses godt kontrollert om du kan utføre dine daglige aktiviteter, kan du bruke rask lindring medisiner ikke mer enn to ganger per uke og har ett eller færre astmaanfall per år som krever orale kortikosteroider. Sporing av angrepene dine kan hjelpe deg å oppnå kontroll. Personer med astma bør lære hva som utløser anfall. Noen ganger kan det ikke være en merkbar årsak. For andre, eksponering for allergener - som røyk, kjæledyr og pollen - kan føre til angrep. Når du vet hva som utløser angrepene dine, er det lettere å administrere astma. Du kan holde en journal av angrep, og bemerker hva som kan ha utløst hver enkelt. De fleste mennesker kan se et mønster i løpet av få uker. Du kan også bruke en peak flow monitor for å sjekke nivåene av oksygen som strømmer inn i lungene til mer nøyaktig forutsi når et astmaanfall kan oppstå. Strømnings skjermer peak er tilgjengelig på resept fra legen din.

Anestesi Konsekvenser av epilepsi

Anestesi Konsekvenser av epilepsi


Pasienter med epilepsi er karakterisert ved å ha tilbakevendende seizures-- en periode på ukontrollert hjerneaktivitet som kan resultere i kramper eller andre symptomer. Epileptiske pasienter som får anestesi, enten lokale eller generelle, har spesielle hensyn angående anfallskontroll før, under og etter anestesi og medisinsk prosedyre. Endringer i rutine og antiepileptika rundt tidspunktet for en prosedyre kan provosere anfall, da det kan bestemte legemidler som brukes av anestesileger. En bevissthet om anestesi implikasjonene av epilepsi kan redusere risikoen for flere anfall.

Avbrudd av Anti-beslag medisiner

Når en pasient anbringes under anestesi, kan det være nødvendig å avbryte strømmen av faste antiseizure medisinering. Ofte er en pasient under retninger for å ha noe å drikke i timene forut anestesi, og dette kan føre til en savnet dose av antiepileptika. I dette tilfellet kan et anfall bli mer sannsynlig under eller omkring tidspunktet for kirurgi. Etter anestesi, er det anbefalt å gjenoppta normal dosering av antiepileptika så snart pasienten har gjenvunnet en gag refleks. Hvis pasientens antiepileptika diett har blitt avbrutt for lenge ved kirurgi, deretter anestesilegen kan gi en boosterdose med en krampestillende legemiddel før pasienten kommer ut av anestesi.

Kirurgiske Årsaker til Beslag

Ytterligere anfall kan bli provosert av kranieoperasjon ved metabolske endringer forårsaket av anestesi, eller ved nevro fra legemidler som administreres under anestesi. Søvndeprivasjon forbundet med en tidlig ankomsttid for kirurgi, eller andre avbrudd av pasientens normale rutine, kan også resultere i anfall i løpet av operasjonen.

Beslag og lokal anestesi

Forekomst er registrert der en pasient lider et anfall kort tid etter injeksjon av lokalbedøvelse. Dette er særlig vanlig når lokalbedøvelsesmidlet omfatter pasientens munn eller bekken-området. Et anfall etter lokal bedøvelse injeksjon kan tyde på at narkosen ble utilsiktet plassert i vaskulær forsyning.

Hvis krampeanfall oppstår under en prosedyre

Krampestillende medisiner kan gis til en pasient under bedøvelse, og så det er den oppfatning av de fleste anestesileger at det ikke er behov for å avbryte en planlagt kirurgisk inngrep i enda akutte, symptomatiske anfall oppstår.

Anfall som forårsaker Anestesi

Akutte anfall har noen ganger blitt observert når anestesi induseres relativt raskt, og oftest forekomme med Bedøvelse Propofol, flurane og gruppen av benzodiazepiner - lorazepam spesielt. Videre kan beslagene være et resultat av administrering av flumazenil, et stoff som er brukt for å lette pasientens oppvåkning fra anestesi.

Årsaker til Fasting hypoglykemi

Fasting hypoglykemi

Fastende hypoglykemi er en ikke-diabetisk tilstand hvor blodsukkeret faller eller synker til en unormalt lavt nivå. Fastende hypoglykemi er definert som et blodsukker på under 50milligrams per desiliter (mg / dl). Medisinsk kjent som postabsorptive hypoglykemi, er denne tilstanden av lavt blodsukker vanligvis forårsaket av et stoff, hendelse eller sykdom som rammer den enkelte.

Anoreksi

For noen mennesker kan forårsake anoreksi fastende hypoglykemi, på grunn av en berøvelse av mat. Som en person berøver hennes kropp av mat, mengden av tilstedeværende glucose i blodet til slutt påføres et fall, noe som resulterer i hypoglykemi. Imidlertid er denne tilstanden ofte knyttet til flere lengre perioder med sult hvor eventuelle glukose reserver, som de som finnes i leveren, har blitt brukt opp.

Sykdom eller sykdom

En annen vanlig årsak til faste hypoglykemi er en faktisk sykdom eller sykdom. I denne situasjonen, en sykdom i nyrene, kan leveren eller hjerte endre måten glukose er sluppet ut i blodet, det være seg etter måltider eller perioder med å avstå fra mat. Dette resulterer i en reduksjon av blodsukker og til slutt hypoglykemi.

Svulster

Sjeldne bukspyttkjertelen svulster kan også forårsake fastende hypoglykemi. Som en svulst utvikler innenfor bukspyttkjertelen, kan det føre til en oppsving i insulin produksjon, forårsaker glukose å bli flyttet inn i cellene mye raskere enn normalt og redusere mengden av sukker i blodet. Det er imidlertid ikke bare pankreatiske tumorer som kan utgjøre denne type problem for mennesker. Nesten en hvilken som helst tumor i kroppen kan "brennes opp" mer glukose enn vanlig og påvirke nivået av glukose i blodet.

Medisiner

Fasting hypoglykemi er ofte forårsaket av medisiner, som etanol, haloperidol, kinin og sulfonamider, for å nevne noen. Slike stoffer kan faktisk endre måten som glukose anvendes i kroppen, slik at nivået faller og hypoglykemi å danne.

Hormoner

Det er også mulig at hormonmangler, spesielt hos barn, kan føre til faste hypoglykemi. En overproduksjon av insulin, "carb-brenning" enzymer og utilstrekkelige hormoner i hypofysen eller binyrene kan alle får blodsukkeret til å slippe.

Alkohol

Alkohol er en annen mulig årsak til fastende hypoglykemi. Med dette stoffet, kan fordøyelsesprosessen involvert med alkohol hemme lever utgivelsen av glukose, forårsaker et fall i blodsukkeret.

Hva Blood tester må Fasting Forberedelse?

Blodprøver er gjort for å sjekke for graviditet, diabetes, kolesterol og vitamin og mineral problemer. De fleste blodprøver trenger ikke noen forberedelser. For de som gjør det, sørg for at instruksjonene fra legen er klare. Hvis det er noen spørsmål, sørg for å få svarene før du tester dag.

Glukosetoleranse

Den glukosetoleransetest, også kjent som oral glukosetoleransetest (OGTT) vil sjekke hvor legemet forbrenner blodsukkeret. Personer med ubehandlet type 2 diabetes vil ha høye blodsukkerverdier. Under graviditet, kan høyt blodsukker signal svangerskapsdiabetes. Fasting for blodprøve er gjort for å få en nøyaktig avlesning av blodsukkernivået. Spør legen om eventuelle medisiner blir tatt og om de vil forstyrre testresultatene.

Kolesterolnivået

Denne blodprøven kalles også en koronar risikoprofil. Blodet blir analysert for å kontrollere nivåene av triglyserider, low density lipoprotein (LDL)-kolesterol, høy tetthet lipoprotein (HDL) kolesterol, meget lav tetthet lipoproteiner (VLDL serum) kolesterol og total kolesterol verdier. Fasting før denne testen sikrer at resultatene er korrekte.

Basic Metabolic Panel

Den grunnleggende metabolske panelet (BMP) blodprøve er vanligvis organisert som en del av en rutinemessig eller fysisk for diagnostisering av en bestemt medisinsk problem. For å få mest nøyaktige resultater, er fasting et krav. Denne testen sjekker for glukose i blodet som kan indikere diabetes eller lavt blodsukker, kalt hypoglykemi. Kalsium er et viktig mineral i kroppen, og en ubalanse kan tyde på problemer i nyrer, bein eller bukspyttkjertel.

Det måler også nivåene av blod-urea-nitrogen (BUN) og kreatinin, som er avfallsprodukter og filtrert ut av blodet gjennom nyrene. Høye nivåer kan indikere at nyrene ikke fungerer som den skal.

Omfattende Metabolsk Panel

En omfattende metabolske panel (CMP) er en blodprøve som kan bidra til å diagnostisere leversykdom, diabetes og nyresykdom, samt ubalanser i protein og elektrolyttnivåer. Forskjellen mellom den grunnleggende og omfattende metabolske panelene er to ekstra tester er gjort. Man kontrollerer leverfunksjon ved å måle albumin, et stort protein i blodet som produseres av leveren, og totalt protein i blodet. Den andre tiltak alkalisk fosfatase (ALP), alaninaminotransferase (ALAT), aspartataminotransferase (ASAT) og bilirubin. Høye nivåer av noen av disse kan indikere leveren ikke fungerer som den skal.

Betydning

Følg instruksjonene som gis av lege eller laboratoriet der blodprøver vil bli gjort. Hvis det var et problem å følge instruksjonene, varsle tekniker som er å ta blod umiddelbart.

Medisiner som forårsaker ED

Ifølge National Institutes of Health, påvirker erektil dysfunksjon (ED) fra 15 til 30 millioner amerikanske menn. Noen årsaker til ED er på fremmarsj alder, livsstilsvalg, sykdom og noen vanlige medisiner.

Hva er ED?

NIH beskriver ED som "gjentatt manglende evne til å få eller beholde en ereksjon fast nok for samleie." Dette skiller seg fra impotens, som også kan omfatte lav seksuell lyst eller problemer med utløsning eller samleie.

Hva medisiner forårsake ED?

Noen vanlige medisiner kan ha ED som en bivirkning. Disse inkluderer blodtrykk narkotika; antihistaminer som over-the-counter kaldt rettsmidler; antidepressiva, spesielt SSRI som Prozac og Zoloft; beroligende midler; appetittdempende midler; og cimetidin, en sår narkotika smiliar til Tagamet.

Hva kan hjelpe?

Kutte ned på medisiner som inkluderer ED som en bivirkning er det første løpet av handlingen. Snakk med legen din om du bruker en annen klasse av narkotika hvis ED påvirker deg eller din partner. Å gjøre sunn livsstil valg kan også forbedre seksuell ytelse.

Advarsler

Vær forsiktig når du bruker kosttilskudd som ikke er godkjent av FDA, som noen kan forstyrre reseptbelagte medisiner. Dette er spesielt viktig når du bruker "urte Viagra," som noen urtepreparater inneholder potensielt skadelige ingredienser.

ED narkotika

En rekke reseptbelagte legemidler er tilgjengelige i USA for å behandle ED. Blant dem er Viagra, Cialis og Levitra.

Medisiner for å behandle Fistulas

Fistulas er rørformede passasjer som kan være kirurgisk laget i kroppen eller unormalt dannet som et resultat av en sykdom. I ubebygde land, fistler vanligvis gå ubehandlet. Heldigvis, USA og Europa har kvalifiserte leger, medisiner, kirurgiske prosedyrer og nødvendig utstyr for å riktig behandle alle typer fistel. Vanligvis er behandling for en fistel avgjøres fra sak til sak.

Typer av Fistel

En fistel er kategorisert av sin plassering i kroppen. Blant de ulike typene er kolon fistel, anal fistel, rektal fistel, vaginal fistel, urin fistel, spytt fistel og gastrointestinal fistel. En fistel kan være blind, ufullstendig eller komplett. Blinde fistler har vanligvis bare én åpen ende; ufullstendige fistler har eksterne åpninger, men ingenting festet; og komplette fistler har både interne og eksterne åpninger.

Faktorer for behandling Fistulas

For å behandle en fistel, må en lege først kjenner typen, plasseringen, størrelsen og alvorligheten av symptomene eller effekten fistelen har på pasienten. For eksempel, med en anal fistel, vanligvis en lege første tester for Crohns sykdom, som er en betennelse i tarmen, inkludert tynntarmen. Hvis sykdommen er til stede, er en antibiotika generelt foreskrevet, som også behandler noen fistler.

Medisiner

Som nevnt ovenfor, er en fistel forårsaket av sykdom eller infeksjon vanligvis behandlet med et antibiotikum. De typer antibiotika en person kan ta for å behandle en fistel inkluderer Flagyl, 6-MP og Remicade. Flagyl brukes til å behandle vaginal fistler, 6-MP behandler tarmsykdom og Remicade behandler vaginale infeksjoner. Medisinering tatt avhenger av hvilken type fistel blir behandlet. For eksempel bør en anal fistel behandles med en antibiotika pluss avføring myknere for å bidra til å redusere smerter under avføring.

Andre hensyn

Leger ikke alle foreskrive medisiner for å behandle fistel; noen i stedet foreskrive en diett som behandling. Å behandle enterovaginale, enterocutaneous og enterovesicular fistler, for eksempel, kan en lege foreskrive det som kalles en enteral kosthold. Denne dietten består av flytende ernæring som en person kan ta gjennom munnen eller materøret. Væsken gir de ernæringsmessige formler som erstatter fast føde. Med mindre fast føde som passerer gjennom anus, er det lettere for en fistel å helbrede.

Medisinering Advarsel

Merk at alle reagerer på medisiner og behandling annerledes. Derfor medisiner tilgjengelig for å behandle fistler kanskje ikke fungerer for alle. Hvis du ikke reagerer på medisiner foreskrevet av legen din, kan kirurgi være nødvendig. Dette er ofte tilfelle, for eksempel dersom fistelen er intestinal.

Hvordan å miste vekt raskt med kinesisk medisin

Hvordan å miste vekt raskt med kinesisk medisin


Hvis du ønsker å gå ned i vekt raskt, kan kinesisk medisin kunne hjelpe. I kinesisk medisin, er en kombinasjon av akupunktur, urter, kosttilskudd kontroll, magemassasje, og pusteøvelser brukes til å øke hastigheten fordøyelsen og løse de underliggende ubalanser som er tenkt å føre til vektøkning. Kinesisk medisin er ikke en mirakelkur men da kombinert med et sunt kosthold og mosjon, kan det hjelpe deg å nå dine vekttap mål.

Hvordan å miste vekt raskt med kinesisk medisin

•  Spis rikelig med bitter, sur og bitter mat. Ifølge kinesisk medisin, disse matvarene er bra for vekttap. Unngå søtt, salt og fet mat fordi de fører til vektøkning.

Ta en kinesisk urte supplement eller drikke en kinesisk urtete. Enkelte kinesiske urter hjelpe undertrykke appetitten, øke metabolismen og brenne fett. Noen kinesiske urter som antas å være gunstig for vekttap inkluderer He Ye, Fu Ling, Huang Qi, og Chi Qian Cao. Bao Han Wan er en over-the-counter kinesisk vekttap middel som inneholder en rekke urter. For best resultat, ta kontakt med en utøver av kinesisk medisin som kan utforme en behandlingsplan rettet mot dine behov.

Unngå å drikke kalde drikker med måltider. Kalde drikker treg fordøyelse. I stedet, drikke en varm kinesisk te, for eksempel oolong te, med måltider for å emulgere fett og hjelpe på fordøyelsen. Også unngå å spise kald mat som rå frukt og grønnsaker. Varme måltider som dampet mat, oppstuss frites, og supper hjelpe rask fordøyelse.

Ha en konsultasjon med en akupunktør. Han vil gjøre en grundig undersøkelse for å finne ut hva som peker på kroppen din trenger å bli stimulert. Når nåler settes inn i bestemte punkter på kroppen, de gjenopprette underliggende ubalanser og fylle flyten av Qi, eller livsenergi, ifølge kinesisk medisin. Stagnasjon av qi i visse områder av kroppen kan føre til vektøkning.

Akupunktur kan hjelpe dempe appetitten, øke hastigheten på stoffskiftet, og maksimere absorpsjon av næringsstoffer. Ear akupunktur er antatt å være spesielt effektiv for vekttap fordi øret inneholder punkter som svarer til alle viktige organer og kroppsdeler. Akupunktører noen ganger plassere perler eller magneter på de auricular poeng etter hvert akupunkturbehandling for å opprettholde effektiviteten mellom øktene. Massere perler eller magneter for omtrent ti sekunder helst du har en mat craving.

Trykk på den store tarmen 4, hjerteposen 6, og magen 36 poeng fast i to minutter hver dag for å hjelpe fordøyelsen og eliminering. Hver morgen og kveld, gi deg selv en abdominal massasje ved å bruke fingrene til å øve press i retning av dine store tarmen for å fremme fordøyelsen. Praksis puster dypt fra magen hver morgen for å dempe food cravings, økt energi, og fremme avspenning.

Hint

  • Husk å spise en balansert diett og trene minst tretti minutter hver dag. Kinesisk medisin er ikke et mirakel vekttap kur og bør ikke behandles som sådan. Et sunt kosthold og mosjon er en viktig del av noe vekttap program.
  • Snakk med legen din før du tar noen kinesisk urtemedisin. Effektene av disse formlene er ikke vitenskapelig bevist. Noen av dem kan være farlig.

Vann Fasting å miste vekt

Hvis du er ute etter å gå ned i vekt, er det tusenvis av dietter å velge blant i dag. Noen involverer mat, mens andre involverer væske bare. Vanligvis, jo færre kalorier du forbruker, jo mer vekt du vil miste. Den beste måten å gå ned i vekt raskt kan være å bare drikke vann og spise noen matvarer i det hele tatt. Men er dette en god idé?

Fakta om vann fasting

Ifølge International National Hygiene Society hjemmeside, vann fasting har vært noe folk har gjort for mer enn 100 år, først og fremst av helsemessige årsaker. Vanligvis er det en siste utvei mål på en del av personer som har vært i smerte i mange år. Det er ment å være trygg. Dr. Herbert Shelton (1895-1985), en av grunnleggerne av den amerikanske Natural Hygiene Society, har sannsynligvis overvåket mer enn 40.000 faster. Dr. Shelton pleide å si at "de mest heftig innvendinger mot fasting er laget av dem som aldri har gått glipp av et måltid i sitt liv."

Hvorfor vann raskt?

Det korte svaret på hvorfor du bør Fast er "at fasting hjelper kroppen normalisere seg selv." Hvis du har misbrukt kroppen din for lange perioder av gangen, kan det tjene som en fin måte å begynne å lede en sunnere livsstil. Dette er fordi det er lettere for kroppen å gå tilbake til sin naturlige tilstand av balanse mens under dype hvileperioder, for eksempel når du hviler og vann fasting, enn når du er engasjert i aktivitet og spise.

Vann Rask å miste vekt

Mens vann fasting er en god introduksjon til en sunnere livsstil, er det ikke anbefalt å bruke denne metoden som en engangs løsning for å miste vekt. Faste å gå ned i vekt uten å gjøre noen endringer i livsstil etter fasten er over er verre enn bortkastet tid. Uten endringer i livsstil, vil personen raskt få vekten tapt under rask i form av fett. Hvis du raskt for en lang tid, vil du også oppdage at du har mistet verdifull muskelmasse. Med andre ord, vil du finne deg selv enda fetere etter fasten er over enn da du startet.

Doing It Right

Hvis du har tenkt til å gjøre livsstilsendringer etter din vann raskt, kan du finne vann fasting den beste veien til varig vekttap. Det anbefales at du bruker så mange dager lettelser inn i en ny sunn livsstil som du gjorde faste, noe som betyr fem dager fasting tilsvarer fem dager for å trene seg opp igjen. Spis solid mat som dampede grønnsaker (gul squash, brokkoli, og så videre), friske frukter som vannmelon og blåbær og yoghurt. Hold deg unna noe krydret eller sur eller syrlig. Også, holde seg til mindre porsjoner og prøve å nyte dine forbedrede sanser av hvordan maten smak og lukt.

Betraktninger

Det er ikke trygt for alle å vanne fort. Kvinner som er gravide og personer som bruker visse medisiner bør ikke fort. Visse lever og nyre lidelser, tilstander av ekstrem svakhet eller underernæring, og visse typer og stadier av kreft er andre eksempler på forhold som ikke bidrar til å faste.

Hvordan bli kvitt herpes utbrudd Fast

Genital herpes utbrudd klare seg på egenhånd selv uten behandling i ca en uke. Men det er noen trinn som smittet folk kan ta for å korte ned lengden på sine utbrudd, og også for å redusere det totale antallet utbrudd. Det viktigste steget er å raskt kunne starte behandling med antivirale medikamenter og for å unngå irriterende sår.

Hvordan bli kvitt herpes utbrudd Fast

Fjerne Herpes Fast

•  Ta reseptbelagte antivirale medikamenter som foreskrevet av legen din. Dette kan omfatte acyclovir, Valacyclovir eller famciclovir. Da startes så snart som mulig etter at utviklingen av symptomer, kan de noe redusere lengden av herpesutbrudd, ifølge Mayo Clinic and GlaxoSmithKline, produsenten av den antivirale Valtrex.

Unngå irritasjon til det berørte området under et utbrudd. GlaxoSmithKline anbefaler skritt som gjør at området er både ren og tørr, iført løstsittende klær, og ved hjelp av kjøleelementer for å lindre ubehag i området. Herpes sår bør ikke klødde, men tillatt å helbrede på egen hånd.

Opprettholde din generelle helse, slik at immunforsvaret er mer i stand til å kontrollere effekten av viruset. GlaxoSmithKline råder: sove og spise godt; unngå alkohol, røyking og andre rusmidler; trene og redusere stress å begrense herpes utbrudd samt andre helserisikoer.

Hint

  • Hvis du har hyppige genital herpes utbrudd, kan legen anbefale daglig undertrykkende terapi. Denne behandlingen innebærer å ta antivirale legemidler på en daglig basis for å prøve å hindre herpes utbrudd skjer.
  • Ikke bruk behandlinger som ikke er anbefalt av en lege, inkludert over-the-counter medisiner eller aktuelle agenter for forvaltning av genital herpes. Ikke-godkjente behandlinger kan faktisk redusere healing tid.

Body øvelser med en medisin ball

Noen ganger er det nødvendig å bruke en trening verktøyet. Boksesekk og vekter er populære, og så er medisin ball. Medisinen ballen er en stor, tung kule som kan brukes for mange formål. Vanligvis vil en medisin ball jobbe på muskelstyrke og noen ganger utholdenhet. Det er mange forskjellige øvelser du kan utføre med en medisin ball å trene hele kroppen.

Standing Torso Twist

Dette er en to-person øvelse som bør øke midje fleksibilitet og rett ut armene. Til å begynne, stå back-to-back, men ca 3 meter fra hverandre. Slapp bena og ser fremover. Plukk opp medisin ball, og slå mot partneren din så han snur seg mot deg i samme retning. Vri bare din midje. Utlevere ham medisin ball. Vri til motsatt retning som han vendinger. Ta medisin ballen fra ham og vri den andre veien igjen. Gjenta. En god rutine ville være to sett med 10 reps.

Hamstring curls

Denne en-person øvelsen fokuserer på ryggen av bena, som kan være vanskelig å jobbe. Ligge med forsiden ned på bakken. Plasser medisin ball på ryggen av bena. Bruk beina til å trekke ballen langs ryggen av bena. Når den når hælene, bla den opp igjen mot toppen, ved hjelp av hamstring. Gjenta to sett med åtte reps for å få maksimale resultater.

Bryst Push

Dette er en to-person øvelse som vil fungere armer og brystmuskulatur. Mens du står, står overfor partneren din med føttene sammen. Hold ballen bakfra og holde albuene ut. Skyve ballen fremover mens stepping mot din partner. Din partner vil ta ballen fra deg og gå tilbake. Skritt tilbake også. Nå vil din partner gjøre det samme push mot deg, og du vil ta ballen fra henne. To sett med åtte reps vil føles bra etter en stund.

Abdominal Curl

Dette er en stor en person øvelse for mage-og kjernemuskulaturen. Sitte på bakken. Hvil deg selv med hendene. Bøy knærne, og sette medisin ball i mellom. Holde den fast med knærne. Trekke knærne opp til brystet. Hold det for en liten stund før retur. Denne vanskelige øvelsen vil være ferdig etter 12 reps.

Straight Arm Standing Throw

Denne to-person øvelsen vil bygge utholdenhet og styrke. Stå med føttene litt fra hverandre. Mens du holder på ballen, ta ballen bak deg. Sørg for at hendene er høye. Virkelig strekke skuldrene og brystet mens du flytter ballen tilbake. Stå frem og kaste ballen til partneren din. Hold armene rett. Etter at han fanger den, vil han gjøre det samme tilbake til deg. To sett med åtte reps er rikelig.

"The Fast Diet" av Michael Mosley

"The Fast Diet" av Michael Mosley


Basert rundt planlagt, periodisk faste, hevder Fast Diet å stimulere vekttap, forbedre helsen og forlenge livet ditt. MayoClinic.com kardiolog Martha Grogan sier det finnes bevis på at en og annen faste kan nytte for din helse, men Fast Diet kan ikke være en god vektkontroll valg for alle slankere. Ikke start denne dietten til du har snakket med legen din om mulige fordeler og ulemper.

Bakgrunn

The Fast Diet ble utviklet i 2012 av den britiske legen, medisinsk journalist og BBC dokumentar produsent Michael Mosley. Etter hans lege fortalte ham at han var overvektig, pre-diabetiker og nødvendig medisinering for sin høyt kolesterolnivå, Mosley studert vitenskapelig forskning utført på faste og bestemte seg for å prøve planlagt kalori begrensning på seg selv. Han dokumenterte sitt eksperiment med periodisk faste i BBC-dokumentar, "Horizon:. Eat, Fast og leve lenger" Mens på sin faste plan, Mosley tapt nesten 20 pounds, får hans kolesterol og blodsukker nivåer under kontroll. I 2013 utga han "The Fast Diet: gå ned i vekt, holde seg frisk og leve lenger med Simple Secret of Intermittent Fasting" med mote og helse forfatter Mimi Spencer.

Grunnleggende

The Fast Diet instruerer tilhengere til å følge en 5: 2 regelen - hver uke, spise normalt for fem dager og faste i to dager. På de raske dager, vil du forbruke bare en firedel av din normale daglige kaloriinntak. For den gjennomsnittlige mann, dette er ca 600 kalorier; for en kvinne, er det ca 500 kalorier. Mosley og Spencer stress som å være vellykket på Fast Diet, bør du spise sunn mat i moderate mengder på de fem "frie" dager og fokus på mat med høyt protein og fiber i løpet av de to fastedager, for eksempel sjømat, kjøtt og grønnsaker. Du kan dele dine fastedager opp i løpet av uken; Du kan også dele dine fastedag kalorier i flere små måltider eller ett stort måltid.

Fordeler

I 2010, en studie publisert i "International Journal of Obesity" fant at kvinner på en 5: 2 diett ligner på Fast Diet mistet så mye vekt som kvinner etter en typisk lav-kalori diett. Andre studier, blant annet en "American Journal of Clinical Nutrition" review fra 2007, har konkludert med at den type periodisk faste oppmuntret i Fast Diet kan redusere risikoen for hjertesykdom, kreft og type 2 diabetes, men mer forskning er nødvendig. Planen er fleksibel og ikke begrenser Kosten fra å spise spesielle matvarer. Å vite at det er bare to lav-kalori dager hver uke kan gjøre det lettere for tilhengere til å feste med programmet langsiktig.

Ulemper

Mange av forskningsstudier brukes til å fremme fordelene av Fast Diet, også de som kobler faste med et lengre liv, ble utført bare på dyr; resultatene har ikke blitt gjentatt i menneskelige forsøk. Diabetikere, gravide eller ammende kvinner, barn og de som har blitt diagnostisert med en spiseforstyrrelse som anoreksi bør ikke forsøke Fast Diet. Unngå diett hvis du er på en reseptbelagte medisiner som blodfortynnende warfarin - Mosely advarer planen kan øke mengden av tiden det tar for blodet å koagulere. Ikke start programmet hvis du er syk eller utvinne fra en medisinsk prosedyre. På fastedager, kan du oppleve tretthet, humørsvingninger, dehydrering eller problemer med å sove.

Hårtap på grunn av medisiner

Hårtap på grunn av medisiner


Mange medisiner kan føre til hårtap som en bivirkning. Medisiner som anti-depressiva og blodtrykket medisiner kan føre til hårtap.

Hårtap som en bivirkning

Alle medisiner, reseptbelagte og over-the-counter, kan ha bivirkninger. Hårtap er en vanlig bivirkning av mange ulike medikamenter. Hvis du mister håret på grunn av en bivirkning av en visse medisiner, snakk med legen din om hvordan du endrer din resept.

Medisiner som forårsaker Håravfall

Anti-depressiva er vanlige medisiner som kan forårsake hårtap. Anti-depressiva i SSRI kategori (selektiv serotonin reuptake inhibitor) er tenkt å føre til hårtap mer enn andre. Prozac, Paxil og Zoloft er velkjente anti-depressiva i SSRI kategorien, ifølge www.quickcare.org. Roaccutane, et stoff for alvorlig akne, er et annet medikament som har en vanlig bivirkning av hårtap. Andre legemidler som kan føre til hårtap inkluderer visse blod-tynner, beslag medisiner, gikt medisiner, blodtrykksmedisin, kolesterol medisiner, skjoldbrusk medisiner, p-piller med høyt progestins, anti-inflammatoriske medisiner og kjemoterapi.

Forebygging / løsning

Hårtap på grunn av medisiner kan forebygges hvis du undersøker medisinering før bruk. Hvis du finner ut at medisinen du er foreskrevet har hårtap oppført som en bivirkning, er det nok lurt å oppsøke en alternativ narkotika.

Behandling

Hvis du opplever hårtap på grunn av medisiner, er den gode nyheten at du vet hva årsaken er, og det er sannsynlig lett fast. Et alternativ resept eller medisiner kan være akkurat det du trenger for lindring av bivirkning. Hvis håret ikke vokse etter seponering av medisiner, kan ytterligere behandling være nødvendig.

Videre behandling alternativer

Ytterligere behandlingstilbud kan inkludere hårtap sjampo, balsam, behandlinger, vitaminer og kosttilskudd. Et alvorlig tilfelle av hårtap på grunn av medisiner kan kreve en hårtransplantasjon hvis håret ikke regrow ikke på egen hånd eller med minimal hjelp. Hvis du trenger ytterligere behandling alternativer, snakke med legen din om hvilket alternativ som er best for deg.

HAART medisiner for hiv-pasienter

HAART medisiner for hiv-pasienter


HIV-viruset er en vanskelig å behandle, og ingen vaksine er utviklet. En tilnærming er å kombinere to eller tre behandlinger for å danne en blanding av stoffer som har en større sjanse for å bremse spredningen av HIV rundt kroppen, og den etterfølgende forringelse av pasienten. Dette er kjent som høyaktiv antiretroviral terapi (HAART).

HIV

HIV er en sfærisk virus med to enkelts tråder av ribonukleinsyre, RNA. Det er overført mellom mennesker gjennom utveksling av kroppsvæske, for eksempel under samleiet. HIV sikringer med kroppens celler ansvarlig for immunitet kalles CD4 T-celler. Ved sammensmelting, er HIV-RNA blandet med DNA av CD4 T celler i kroppen. Dette gjør at HIV å formere seg ved hjelp av kroppens eget replikering maskiner forming virioner. Virioner blir frigitt, infiserer kroppen og svekke immunforsvaret.

Problemet med hiv

Når HIV infiserer CD4-T-celler, det virale RNA integrerer seg i DNA i infiserte celler og dermed blir en del av legemet har infisert. Dette gjør at HIV å unngå å bli oppdaget av kroppens immunsystem. Utgangspunktet kroppen utvikler antistoffer til å bekjempe HIV, men en ytterligere problem med hiv er at det muterer danner en annen struktur. Ved tiden kroppen produserer antistoffer, har HIV allerede mutert slik at antistoffene er ineffektive.

HAART

Det finnes ingen vaksine for HIV, men antiretrovirale medisiner bremse utviklingen av HIV-infeksjon. Det anbefales å ta to eller flere for å ha maksimal effekt mot HIV. Denne kombinasjonen er kjent som høyaktiv antiretroviral terapi (HAART).

Klasser av narkotika

HIV inneholder RNA, og andre proteiner som brukes til å replikere. For eksempel inneholder HIV-proteinet revers transkriptase. Non-nukleosid reverstranskriptasehemmere (NNRTI) er en klasse av legemidler som brukes til å immobilisere reverstranskriptase dermed hindrer HIV fra replikere.

Når HIV replikerer det skaper kopier av sin struktur ved hjelp av komponenter som kalles nukleotider. En klasse av stoff som kalles nukleosid reverstranskriptasehemmere (NRTI) gir bygningsdeler som brukes av HIV i stedet for nukleotider å gjenskape. Dette stopper replikering.

HIV trenger for å lage nye proteiner å gjenskape. Den bruker et protein kjent som HIV-1-protease til å fullføre den endelige trinnet med å fremstille proteiner. Proteasehemmere (PI) er en klasse av medikament som hindrer HIV-1 protease fra å jobbe og så virale proteiner er ikke gjort.

Når HIV ferdig kopiere seg selv, skaper det virions som sirkulerer i kroppen infisere andre celler. Entry / Fusion-hemmere er en annen klasse av medikament som hindrer virioner infiserer andre celler. Dette bremser utviklingen av HIV-infeksjon.

Et av proteinene laget av HIV er kjent som integrase. Den muliggjør oppføring av virioner inn i andre kroppsceller når HIV sirkulerer i systemet. En klasse av medikament kalt integrasehemmere hemmere hindrer integrase fra arbeiderklassen, stanse utviklingen av HIV smitte andre celler i kroppen.

I november 2009, Verdens helseorganisasjon rådet førstelinjebehandling for HIV bør være to nukleosid reverstranskriptasehemmere og en ikke-nukleosid reverstranskriptasehemmere, kjent som en trippel cocktail. Dette er basert på bevis som tyder på denne kombinasjonen gir størst effekt med færrest bivirkninger.

Når denne kombinasjon av medikamenter er ineffektive til å bremse spredningen av HIV i kroppen, vil legen endre behandling til en dyrere andre linje av legemidler. A Different to nukleosid reverstranskriptasehemmere vil være foreskrevet sammen med en proteasehemmer. Hvis denne behandlingen ikke virker også legen vil vurdere andre behandlingsalternativer som integrasehemmere hemmere.

Fastdose kombinasjons

Faste dosekombinasjonen blande ingrediensene i to klasser av antiretrovirale medisiner danner en enkelt pille. Dette reduserer antallet piller en pasient må ta.

Bivirkninger av Slim Fast Optima

Slim Fast er en av USAs mest rimelige og populære diett planer. Slim Fast-produkter er lett tilgjengelig og lager på hyllene på rabatt detaljister, kjøpmenn og narkotika butikkjeder. Ifølge nettsidene sine, Slim Fast fungerer tre måter å hjelpe brukerne trimme ned og opprettholde vekttap: Den styrer porsjoner og mengden kalorier forbrukes, det gir balansert ernæring, og Slim Fast brukere vil holde på sine dietter lenger fordi de kan spise sine favoritt mat sammen med diettprodukter. Slim Fast Optima linje av produkter inkluderer høy-energi pulverisert og hermetisert shakes, snackbarer og måltidsbarer. De fleste dieters lider ingen dårlig effekter fra Slim Fast. Imidlertid er det viktig for visse individer å være oppmerksom på mulige bivirkninger.

Digestive Issues

En enkelt Slim Fast Optima shake inneholder 20 prosent av den totale daglig inntak av fiber anbefales av Food and Nutrition Board of National Academy of Sciences. En diett diett inkludert to shakes om dagen ville legge 40 prosent av foreslått fiber til mengder som forbrukes gjennom andre kilder. Store mengder fiber kan føre til økt gassdannelse med tilhørende oppblåsthet og fordøyelsesbesvær. Denne bivirkningen kan forsvinne ved fortsatt bruk.
I tillegg kan personer som er laktoseintolerante ha problemer med shake drikker på grunn av naturlig melkesukker de inneholder.

Cøliaki sprue

Cøliaki sprue, også kjent som cøliaki, er en arvelig tilstand der inntak av glutenproteiner fra hvete, bygg, rug og havre utløse en autoimmun reaksjon som er skadelig for de små tarmer og andre systemer i kroppen (se Ytterligere ressurser). Slim Fast erkjenner at produktene kan inneholde gluten proteiner.

Sukker-relaterte problemer

Hypoglykemi er et plutselig fall i blodsukkeret som forårsaker symptomer som sult, skjelvinger, svimmelhet og svakhet. Ifølge National Diabetes Information Clearinghouse, er tilstanden sjelden hos barn over 10 og voksne med mindre det er en bivirkning av diabetes behandling eller er forårsaket av andre medisiner eller sykdommer, hormon eller enzymmangel eller svulster. Produsenten av Slim Fast advarer folk med hypoglykemi å rådføre seg med legen sin før bruk selskapets vektkontroll produkter. Personer med type 2 diabetes er også bedt om å diskutere Slim Fast slanking på forhånd med sine helsetjenester utøvere fordi selv om Optima produktene inneholder mindre sukker enn de opprinnelige Slim Fast produkter, rister Optima og barer ikke oppfyller American Diabetes Association nåværende foreslåtte retningslinjer for en diabetiker måltid.

Andre rapporterte bivirkninger av Slim Fast Optima Slanking

Det har vært mange påstander om andre bivirkninger tilskrevet bruk av Slim Fast diett produkter som for eksempel gallestein, håravfall, nyreproblemer, væskeansamlinger eller høyt blodtrykk. Men ifølge produsenten, er det ingen vitenskapelige bevis som støtter disse påstandene. Aspartam, et syntetisk søtningsmiddel som har blitt godkjent av Food and Drug Administration, men har blitt knyttet til kreft i visse vitenskapelige studier, er brukt i den drevne drikkeblandinger. Personer med matallergi bør være oppmerksom på at enkelte Slim Fast Optima produkter inneholder egg, sesam, hvete og nøtter.

Generelle sikkerheten Slim Fast Optima

For folk flest, Slim Fast Optima produkter synes å være trygt for å miste og å kontrollere vekten når det brukes som anbefalt. Personer med eksisterende helsemessige forhold bør rådføre seg med sin lege før slanking med Slim Fast Optima for å unngå mulige bivirkninger.

Medisiner for å slutte å røyke

Ifølge drugs.com, 46 prosent av folk i USA som røyker prøver å slutte hvert år, og bare 10 prosent oppnå kortsiktig suksess. Bare 5 prosent slutte for godt på egenhånd. Dine sjanser for å slutte å røyke er større ved hjelp av reseptbelagte eller reseptfrie legemidler, avhengig av hvilken legen anbefaler.

Chantix

Chantix er en resept oral medisin som ble sluppet på markedet i mai 2006 Den blokkerer de positive effektene som nikotin har på hjernen din. I stedet, det hjelper hjernen utgivelsen et hormon som heter dopamin, som bidrar til å lindre abstinenssymptomer. Hvis du tilbakefall og har en sigarett mens du tar Chantix, vil du finne sigaretter å være mindre behagelige. Ifølge Mayo Clinic, ta deg Chantix en uke før avslutte dagen, og daglig i opptil 12 uker etter. Du vil ta Chantix en gang om dagen for å starte, og deretter gradvis opp til to ganger om dagen. Avhengig av din fremgang, kan legen forskrive Chantix for 12 flere uker. Bivirkninger inkluderer kvalme, søvnløshet, mareritt, hodepine og endringer i appetitt.

Advarsel

Hvis legen anbefaler Chantix som metode for å slutte å røyke, sørg for å fortelle ham om du har en historie med mental sykdom, som denne medisinen kan føre til selvmordstanker. Også, Mayo Clinic sier at FDA advarer om at en mulig manglende evne til å betjene maskiner kan oppstå fra å ta Chantix. Også Drugs.com sier at Chantix kan utgjøre flere bivirkninger enn vi er klar over, som det er den nyeste av anti-røyke narkotika som i 2009.

Zyban

Zyban er en annen type reseptbelagte medisiner. Som Chantix, du tar det en uke før anslått dato for røykeslutt. Men ifølge Drugs.com, er Chantix 60 prosent mer vellykket enn Zyban. Likevel Nettstedet slår fast at du vil ha lignende slutte suksess til at av nikotinerstatnings narkotika. Bivirkninger inkluderer angst, munntørrhet, hodepine, søvnløshet og irritabilitet. I sjeldne tilfeller, krampeanfall oppstår.

Reseptfrie Nikotin Replacements

I motsetning Chantix og Zyban, begynner du å ta nikotinerstatnings medisiner på fastsatt dato for røykeslutt. De fungerer ved å gi kroppen din mindre nivåer av nikotin enn sigaretter, slik at du opplever færre abstinenssymptomer enn hvis du prøver å slutte alene. Eksempler på ikke-reseptbelagte nikotin erstatning legemidler inkluderer Nicoderm patcher og Nicorette tyggegummi. Bivirkninger av patcher inkluderer unormale drømmer, søvnløshet og hudreaksjoner. Nikotin tannkjøtt kan forårsake kjevesmerter.

Reseptbelagte Nikotin Replacements

Legen din kan velge en resept versjon av nikotinerstatnings narkotika, for eksempel Nicotrol nesespray eller inhalatorer. Disse medikamentene tas daglig i inntil seks måneder. Du kan oppleve nese irritasjon med slike nesespray.

Slik Cure Ulcerøs kolitt Gjennom Fasting

Moderne medisin har noen alternativer for behandling av ulcerøs kolitt, den mest definitive vesen fjerner tykktarmsverket. Fordi ulcerativ kolitt kan være en slik ødeleggende sykdom til kroppens nedre fordøyelseskanalen, så mange som 50 prosent av pasientene forsøk med alternative terapier for å behandle den. En rute mange pasienter prøve er faste, som noen alternativ medisin utøvere hevder detoxifies tykktarm og andre fordøyelsesorganer og gir dem mulighet til å helbrede.

Slik Cure Ulcerøs kolitt Gjennom Fasting

•  Snakk med din primære omsorg lege. Hvis du ikke har hatt suksess med andre behandlinger for ulcerøs kolitt, vil legen din sannsynligvis forstå hvorfor du ønsker å gi faste en prøve. Han eller hun kan tømme deg for praksis eller fortelle deg om du har en tilstand som hindrer faste, og han eller hun kan gi deg råd om hvordan du kan spole med minimale negative konsekvenser for helsen din.

Spør om narkotika og andre kosttilskudd. Mens du snakker med legen din, diskutere resepter og andre kosttilskudd du tar, og hvordan de kan påvirke din raskt. Visse medikamenter mot ulcerøs kolitt, som for eksempel anti-inflammatoriske legemidler, hjelpe på fordøyelsen og er kanskje ikke nødvendig hvis du ikke spiser, men snakk med legen din og be som du bør fortsette å ta.

Start ved å drikke frukt eller grønnsaksjuice mens de eliminerer alle andre mat og drikke. Noen mennesker kan finne det vanskelig å dykke inn i en vann raskt med en gang.

Drikk vann. Det viktigste du kan gjøre i en rask er å holde deg hydrert. Fastende talsmenn hevder vannet spyler giftstoffer fra kroppen din, så hvis du ikke klarer å drikke nok, at du ikke får alle fordelene fra din raskt. Og hver helse utøveren er enig i at hydrering er viktig for kroppens grunnleggende funksjoner. Det er ingen harde og raske regler om hvor mye vann du bør drikke - bare spiser nok til å holde deg fra følelsen tørst.

Lytt til kroppen din. Føler du deg litt sliten mens fasting er normalt - tross alt, er kroppen din ikke får den samme energiforsyning den vanligvis gjør. Hvis du begynner å føle syk eller veldig svak, men kan det være et tegn på at kroppen din trenger mat. Prøv å spise noe lite og lett fordøyelig og se om du føler deg bedre, så snakk med legen din.

Break din raskt. Alternativ medisin utøvere anbefaler fasting for så kort tid som mulig, men lenge nok til å se forbedring i din tilstand. Mainstream leger, selv om de anser faste å være unødvendig, er enige om at en kortsiktig fort av bare noen få dager ikke vil være skadelig. Hvis faste for første gang, kan du prøve å avslutte ditt raskt etter tre dager. Legg juice og lettfordøyelig mat i kostholdet ditt, og sakte jobbe opp til din vanlige matvaner.

Hint

  • Hvorvidt du se forbedring i dine ulcerøs kolitt symptomer som følge av faste, kan det være lurt å vurdere andre alternative behandlingsformer. Prebiotika, probiotika, fiskeolje, aloe vera og akupunktur er alle alternative behandlingsformer som har vist noen lover, og er holdt for å være relativt trygt av mainstream medisin utøvere.
  • Fasting er ikke en kur for noen sykdom. Leger som anbefaler fasting generelt enige om at faste kan gi tarmer tid til å gro, men ikke kurere en underliggende årsak til ulcerøs kolitt.
  • Diskutere alternative behandlinger som faste kan være en vanskelig samtale, spesielt hvis du har en mer tradisjonell allmennpraktiker. Husk at noen mennesker ikke burde raskt på grunn av visse medisinske tilstander.